Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   Forumul nostru (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3171)

MarinaAlca 13.07.2009 12:34:10

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 152783)
Păi cum vine asta Marina ? Nu pe mine m-ai îndrăgit pe loc ? Hmm, hm. . hm. . . .

Sincer?? Pentru mine tu ai fost cea mai buna lectie... aceea de a imi pune frau imaginatiei mult prea bogate, si de a nu mai atribui cu usurinta, cate o imagine fiecarui membru de pe forum:10:

cristiboss56 13.07.2009 12:38:46

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 152820)
Sincer?? Pentru mine tu ai fost cea mai buna lectie... aceea de a imi pune frau imaginatiei mult prea bogate, si de a nu mai atribui cu usurinta, cate o imagine fiecarui membru de pe forum:10:

Așa te vreau, cu lecțile învățate . Experiența bat-o vina ( vezi că nu am spus uzura ! ) . . .
:100:

cristiboss56 13.07.2009 12:46:09

Hai Ory, postează și tu, că mai am puțin și intru cu "Știrile"!

ory 13.07.2009 12:46:26

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 152820)

Marina, in acest sens, eu cred ca multa imaginatie, dupa cum spui, ne face, practic sa fabricam sentimente sau idei, care in mod normal acestea nu si-ar gasi locul in realitatea inconjuratoare. Ne autoflagelam, iar aceste trairi devin flagelari tocmai pentru ca depasesc aria acestei realitati, prin atata iluzie.
Este complicat , dar tot atat de omenesc, este si un tribut adus acestei sfere virtuale atata, atat de amagitoare...
Este o vorba a romanului ; "ce-i in mana , nu-i minciuna ! ".
Urasc cuvintele, tocmai fiindca ele sunt capabile de mai multa confuzie decat poate fi capabil omul insasi, cuvintele mari si exagerate emise intr-un mod mult prea "mic " si neasumat...mai ales intalnite in credinta si in dragoste. (nu degeaba le-am afisat separat )

cristiboss56 13.07.2009 12:52:05

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 152827)
Marina, in acest sens, eu cred ca multa imaginatie, dupa cum spui, ne face, practic sa fabricam sentimente sau idei, care in mod normal acestea nu si-ar gasi locul in realitatea inconjuratoare. Ne autoflagelam, iar aceste trairi devin flagelari tocmai pentru ca depasesc aria acestei realitati prin atata iluzie.
Este complicat , dar tot atat de omenesc, este si un tribut adus acestei sfere virtuale atata, atat de amagitoare...
Este o vorba a romanului ; "ce-i in mana , nu-i minciuna ! ".
Urasc cuvintele, tocmai fiindca ele sunt capabile de mai multa confuzie decat poate fi capabil omul insasi, cuvintele mari si exagerate emise intr-un mod mult prea "mic " si neasumat...mai ales intalnite in credinta si dragoste. (nu degeaba le-am afisat separat )

Hai, chiar așa , ne autoflagelăm, ne . . . Hai să terminăm cu exagerările . Nici prea, prea, nici foarte, foarte. Internetul până la urmă nu este obligatoriu, nici forumul . Toate sunt cu voia noastră liberă și ne asumăm toate riscurile. Să nu ne lamentăm aiurea, dragă Ory ! . . .

ory 13.07.2009 12:54:03

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 152831)
Hai, chiar așa , ne autoflagelăm, ne . . . Hai să terminăm cu exagerările . Nici prea, prea, nici foarte, foarte. Internetul până la urmă nu este obligatoriu, nici forumul . Toate sunt cu voia noastră liberă și ne asumăm toate riscurile. Să nu ne lamentăm aiurea, dragă Ory ! . . .

Crede-ma, "aiurea " nu este tocmai un termen care sa ma vizeze..., de regula nu tratez lucrurile aiurea, poate ca de aceia par mai rigida, uneori, dar nu sunt...doar ca-mi pasa.
Ca sa-ti asumi niste riscuri, trebuie sa le si constientizezi, iar ca sa le constientizezi, trebuie sa fii cumva patit, caci, altfel...te tot duci pe aripile virtualului, considerandu-l tot atat de inofensiv ca departarea ce-l caracterizeaza. Si nu este asa.
Uneori, varsta isi asuma altfel lucrurile, asa ca , sa nu ne ingramadim, totusi, in aceiasi oala a intelegerii...

cristiboss56 13.07.2009 13:07:22

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 152832)
Crede-ma, "aiurea " nu este tocmai un termen care sa ma vizeze..., de regula nu tratez lucrurile aiurea, poate ca de aceia par mai rigida, uneori, dar nu sunt...doar ca-mi pasa.
Ca sa-ti asumi niste riscuri, trebuie sa le si constientizezi, iar ca sa le constientizezi, trebuie sa fii cumva patit, caci, altfel...te tot duci pe aripile virtualului, considerandu-l tot atat de inofensiv ca departarea ce-l caracterizeaza. Si nu este asa.
Uneori, varsta isi asuma altfel lucrurile, asa ca , sa nu ne ingramadim, totusi, in aceiasi oala a intelegerii...

Corect, de ești pățită, ști tu ceva , nu pot să te contrazic, neștiind despre ce e vorba în cazul tău.

ory 13.07.2009 13:09:37

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 152840)
Corect, de ești pățită, ști tu ceva , nu pot să te contrazic, neștiind despre ce e vorba în cazul tău.

Nu sunt tocmai patita, dar mi-a trebuit un moment de ezitare fata de propria personalitate (in aceasta priviinta ) si am incercat sa-l aprofundez ..Atata tot !
Cu toate acestea, incerc sa nu spun niciodata, NICIODATA !

anastasia2008 13.07.2009 13:19:48

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 152782)
Draga Lavinia, daca ai avut ceva temeri in a posta poze personale, trebuia sa le pui in album privat si atunci numai cei din lista de prieteni ar fi avut acces la ele... in ceea ce te priveste, vreau sa-ti marturisesc ca pana sa vad pozele cu tine.. pentru mine erai doar un simplu nume, care nu imi spunea nimic:( De indata ce am vazut pozele tale.. te-am indragit pe loc si te asigur ca e greu a uita pe viitor cine e userul Anastasia 2008.:6:

Draga Marina, nu ma gandisem pana acum la un album privat. Si eu simt la fel atunci cand vad pagini nepersonalizate. Daca ar fi dupa mine, mi-ar placea ca fiecare sa-si posteze o poza de-a sa. Mai ales cei care aleg acest forum sa-si verse nervii, mi-ar placea sa le vad si chipul.:10:
Si tu mi-esti draga, Marina. Esti o persoana deosebita.

cristiboss56 13.07.2009 13:20:28

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 152843)
Nu sunt tocmai patita, dar mi-a trebuit un moment de ezitare fata de propria personalitate (in aceasta priviinta ) si am incercat sa-l aprofundez ..Atata tot !
Cu toate acestea, incerc sa nu spun niciodata, NICIODATA !

Foarte bine !

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:34:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.