![]() |
Buna!
Mi se pare o discriminare destul de gogonata aceasta lege data prin statul roman. Este o prostie ca icoanele sa se scoata din scoli. Noi, fiind un popor MAJORITAR ortodox, nu este posibil sa ni se ia dreptul pentru o minoritate. In alte state, pentru a se evita discriminarea sau conflictul inter-religios, sunt facute scoli separate. Daca noi, ca ortodocsi, mergem in Anglia si cerem sa ni se puna icoana in sala de curs, nu ni se va respecta punctul de vedere sau de convingere religioasa, impedimentul fiind "majoritatea". De ce nu si in Romania exista acest impediment legal? |
Citat:
|
Citat:
Comparatie 100% irelevanta. Daca ai sa continui in acest mod o sa ma faci sa cred ca nu esti sincer. Doamne-ajuta! |
Citat:
Doamne-ajuta! |
Frate draga, ai cuvantul
Citat:
Pentru ca, azi, a compara modelul Hristic cu canibalismul este, in opinia mea, un gest lipsit de argumentatie. Dar, daca fratia ta, totusi are motive sa alature chipul lui Hristos (cu care, in cazul in care ai fost botezat crestineste, te-ai unit si fratia ta) cu imaginea canibalismului, eu te astept sa expui aceasta teorie. Doamne-ajuta! |
Citat:
|
Doamne-ajuta!
Va rog sa ma iertati. Eu nu sunt profesor de religie, am gresit postand in aceasta sectiune. Doamne-ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca deschizi manualul de educatie civica, ai sa vezi diferenta Iubire neconditionata la clasa a 3-a? Jertfe omenesti la clasa a 3-a? Sacrificiu uman la clasa a 3-a? Apoi te miri ca sint tot felul de descreierati care se arunca in aer? Desigur, exagerez, insa iti dai seama ca daca tu, un om pasnic si iubitor gindesti asa, ce te poti astepta de la fundamentalisti? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:05:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.