![]() |
Citat:
Așadar dacă ai nevoie de un astfel de prieten...sunt a ta! |
Citat:
TRISTEȚE (de Paraschiva Rădoi) Când tu și eu și el și fiecare La rugăciune ne plecăm, în gândul nostru, Când cerem multe, dar puțin : „ Iertare!” Vorbim cu Tatăl meu, cu-al tău sau cu al Nostru?!? Iar dacă-i Tatăl Nostru – suntem frați, firește! Frați de țărână și-ndumnezeire! Același lut și-aceeași taină ne unește: Toți din iubire-am fost lăsați, pentru iubire! Dar noi, cu-a noastră veche cerbicie, Ne desfiem, sinucigaș, de tot înaltul… Deși egali întru nimicnicie, E unul mai țărână decât altul ! Ne înălțăm, ieșim din ale firii, Ieșim viclean de la frățeasca cină, Vrăjmași apoi, pârâm lipsa iubirii Și-ntotdeauna-i celălalt de vină!... Când, lacomi de păcat, ca orice om, Uitând că vine ultima strigare, Luăm al vrajbei măr din vechiul pom - Mai este vreo nădejde de iertare?!? Când, viermănoși și colcăind de ură, Ne credem drepți și vrem dreptatea noastră, Când ne rugăm și blestemăm cu-aceeași gură – Cui trebuie îngenuncherea noastră?!? ................ Pentru un mosneag ca mine, mi-ar prinde bine niste dinti de lapte. Uraciosi mai poti fi batranii cateodata... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Stimata audienta!!
Urmariti o noua repriza a meciului dintre cristiboss56 si forfota. In coltul din dreapta cristi,in coltul din stanga forfota. Sa urmarim meciul.Se pare ca va fi un meci interesant cu lovituri sub centura din ambele parti. Vizionare placuta!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:32:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.