Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7478)

dorinastoica14 28.04.2010 15:40:07

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 240521)
Acum se vede cine te-a suparat atat de tare.

Aveam un singur prieten in lista si a plecat suparat pe lume. Domnul sa te apere de "prieteni", suflet de crestin!

Dacă duci lipsă de prieteni iată că te voi trece în lista mea.Eu sunt prietenă cu toată lumea chiar dacă primesc din când în când câte un bobârnac gândesc că este pentru smerenie și face bine la mândrie care uneori mă face să cred că am făcut vreun lucru bun sau că m-am smerit ceea ce este fals.Sunt mândră,lăudăroasă,bârfitoare,cârcotașă,mă cred deșteaptă și talentată ...și câte altele.
Așadar dacă ai nevoie de un astfel de prieten...sunt a ta!

Mosh-Neagu 28.04.2010 15:40:59

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 240472)
As propune sa lasam fleacurile celor care sunt inca cu dinti de lapte...
Hristos a Inviat!

TRISTEȚE (de Paraschiva Rădoi)

Când tu și eu și el și fiecare
La rugăciune ne plecăm, în gândul nostru,
Când cerem multe, dar puțin : „ Iertare!”
Vorbim cu Tatăl meu, cu-al tău sau cu al Nostru?!?

Iar dacă-i Tatăl Nostru – suntem frați, firește!
Frați de țărână și-ndumnezeire!
Același lut și-aceeași taină ne unește:
Toți din iubire-am fost lăsați, pentru iubire!

Dar noi, cu-a noastră veche cerbicie,
Ne desfiem, sinucigaș, de tot înaltul…
Deși egali întru nimicnicie,
E unul mai țărână decât altul !

Ne înălțăm, ieșim din ale firii,
Ieșim viclean de la frățeasca cină,
Vrăjmași apoi, pârâm lipsa iubirii
Și-ntotdeauna-i celălalt de vină!...

Când, lacomi de păcat, ca orice om,
Uitând că vine ultima strigare,
Luăm al vrajbei măr din vechiul pom -
Mai este vreo nădejde de iertare?!?

Când, viermănoși și colcăind de ură,
Ne credem drepți și vrem dreptatea noastră,
Când ne rugăm și blestemăm cu-aceeași gură –
Cui trebuie îngenuncherea noastră?!?

................

Pentru un mosneag ca mine, mi-ar prinde bine niste dinti de lapte. Uraciosi mai poti fi batranii cateodata...

forfota 28.04.2010 15:56:34

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 240530)
Dacă duci lipsă de prieteni iată că te voi trece în lista mea.Eu sunt prietenă cu toată lumea chiar dacă primesc din când în când câte un bobârnac gândesc că este pentru smerenie și face bine la mândrie care uneori mă face să cred că am făcut vreun lucru bun sau că m-am smerit ceea ce este fals.Sunt mândră,lăudăroasă,bârfitoare,cârcotașă,mă cred deșteaptă și talentată ...și câte altele.
Așadar dacă ai nevoie de un astfel de prieten...sunt a ta!

Multumesc din suflet!

cristiboss56 28.04.2010 16:06:19

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 240538)
Multumesc din suflet!

Prietenia ti-am oferito si eu , dar m-ai injosit pe privat la " Bisreica Sf. Mercurie " ! Joci teatru ieftin , porti multe masti , te joci cu cuvinte , cu sentimente , batjocoresti in spate din umbra si asta in timp se va vadi si nu-i bine deloc !:39:

forfota 28.04.2010 16:10:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 240548)
Prietenia ti-am oferito si eu , dar m-ai injosit pe privat la " Bisreica Sf. Mercurie " ! Joci teatru ieftin , porti multe masti , te joci cu cuvinte , cu sentimente , batjocoresti in spate din umbra si asta in timp se va vadi si nu-i bine deloc !:39:

Vreau prieteni adevarati, sinceri, nu lupi in piei de oaie (dupa cum ti-am precizat si in privat). Nu ma intereseaza sa fac parte din niciun grup "condus" de tine.

cristiboss56 28.04.2010 16:12:03

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 240554)
Vreau prieteni adevarati, sinceri, nu lupi in piei de oaie (dupa cum ti-am precizat si in privat). Nu ma intereseaza sa fac parte din niciun grup "condus" de tine.

Eu nu conduc grupuri , caci Biserica nu eu o conduc , ci , HRISTOS , om ratacit !

forfota 28.04.2010 16:13:54

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 240555)
Eu nu conduc grupuri , caci Biserica nu eu o conduc , ci , HRISTOS , om ratacit !

Hello, gandesti cand scrii, sau pui cuvinte pe ata ca margelele? Grupul in care m-ai invitat e "condus" de tine, nu Biserica. Important te mai crezi!

cristiboss56 28.04.2010 16:15:14

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 240557)
Hello, gandesti cand scrii, sau pui cuvinte pe ata ca margelele? Grupul in care m-ai invitat e "condus" de tine, nu Biserica. Important te mai crezi!

Helo se spune , poate , la crasma din sat , OMULE !

forfota 28.04.2010 16:21:15

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 240558)
Helo se spune , poate , la crasma din sat , OMULE !

Hello, taranii pe care-i intalnesc pe la crasmele din satele unde ma duc in campanie sunt oameni autentici, nu secaturi infatuate ca dumneata!

o_tzaranca 28.04.2010 16:25:45

Stimata audienta!!
Urmariti o noua repriza a meciului dintre cristiboss56 si forfota.
In coltul din dreapta cristi,in coltul din stanga forfota.

Sa urmarim meciul.Se pare ca va fi un meci interesant cu lovituri sub centura din ambele parti.
Vizionare placuta!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:32:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.