Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Cine s-ar casatori cu o desfranata ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8410)

AndruscaCIM 12.05.2010 16:37:37

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 247135)
Am avut rabdare si am citit tot. Frumoase idei crestine.

windorin, ai deschis topicul pentru ca intamplator te-ai casatorit cu o desfranata? Bravo tie, daca asa este! Nu e nevoie sa raspunzi.

:4: Iaix, sa stii ca aceasta intrebare am avut-o si eu pe limba, daaaar....

glykys 12.05.2010 16:42:16

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 247140)
:4: Iaix, sa stii ca aceasta intrebare am avut-o si eu pe limba, daaaar....

Cititi prima postare a lui Windorin si va veti lamuri... :)

Rodica50 12.05.2010 16:52:50

Din pacate, tinerii din ziua de astazi , sub diferite pretexte, incurajati chiar de parinti, traiesc in desfrau. Ma intrebam , ce se intampla daca nu exista acea potrivire intre ei- la care se face apel foarte mult... se despart si incearca o noua experienta? Si de cate ori? Mamele ar trebui sa aiba mai multa grija in educatia adolescentului. Undeva se greseste. Rochia de mireasa are o semnificatie...care din pacate nu se mai respecta. O asemenea practica da nastere la o atitudine de usurinta... nu-ti convine ceva, incerci altceva. Trebuie schimbata mentalitatea, care uneori provine chiar de la parinti.

AndruscaCIM 12.05.2010 16:57:47

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 247143)
Cititi prima postare a lui Windorin si va veti lamuri... :)

Eh, citit...citit, da mai citit si mai departe...si trasei niste concluzii, da nah!:4:

Iar povestea putea fi plasata asa de diversiune....

AndruscaCIM 12.05.2010 17:01:55

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 247148)
Din pacate, tinerii din ziua de astazi , sub diferite pretexte, incurajati chiar de parinti, traiesc in desfrau. Ma intrebam , ce se intampla daca nu exista acea potrivire intre ei- la care se face apel foarte mult... se despart si incearca o noua experienta? Si de cate ori? Mamele ar trebui sa aiba mai multa grija in educatia adolescentului. Undeva se greseste. Rochia de mireasa are o semnificatie...care din pacate nu se mai respecta. O asemenea practica da nastere la o atitudine de usurinta... nu-ti convine ceva, incerci altceva. Trebuie schimbata mentalitatea, care uneori provine chiar de la parinti.

Asa e, dar eu cred...si am mai si cunoscut tineri, asupra carora parintii nu au nici un cuvant de spus, pentru ca ei fac fix numai ce isi propun...si ma refer la tinerii cu o personalitate foarte puternica, si f rebeli.

Normal ca si parintii isi au partea lor de vina, unii nu incurajeaza, altii da, altii nu stiu ce sa incurajeze, si ce nu...iar unii raman doar martori la evolutia copiilor, fara sa fie luati in considerare...

Rodica50 12.05.2010 17:12:59

Toate pacatele se nasc din indepartarea de Dumnezeu, sau si mai rau, absenta Lui.

AndruscaCIM 12.05.2010 17:14:39

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 247164)
Toate pacatele se nasc din indepartarea de Dumnezeu, sau si mai rau, absenta Lui.

Cu siguranta...

windorin 13.05.2010 13:58:52

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 247135)
Am avut rabdare si am citit tot. Frumoase idei crestine.
Windorin, ai deschis topicul pentru ca intamplator te-ai casatorit cu o desfranata? Bravo tie, daca asa este!

Nu m'am casatorit cu o astfel de fata. Sotia mea este mai curata decat mine.
Eu insumi sunt "desfranata" pe care Hristos si'a luat'o drept sotie si pe care o iubeste in pofida tuturor lepadarilor ei de zi cu zi.

Rodica50 13.05.2010 14:41:37

Frumos ai spus, Windorin.

Suntem mereu insetati sa lovim.Pacat, nu este crestineste!

windorin 13.05.2010 14:47:48

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 247532)
Suntem mereu insetati sa lovim. Pacat, nu este crestineste!

Nu noi suntem insetati sa lovim, ci diavolul este cel insetat de lovire, care lucreaza prin noi asupra celor de aproape ai nostri.
Iar noi suntem atat de orbi, incat tot timpul si in toate inca ne credem eliberati de lucrarea lui asupra noastra.

Cand omul loveste, el nu castiga nimic.
Insa cand diavolul loveste printr'un om, atunci el este acela care poate castiga ceva... un suflet.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:53:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.