Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Fetele cuminti nu mai sunt la moda? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13666)

Yasmina 16.11.2012 09:31:00

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 482230)
Tare. :21::21::21:
Dar, sora, acum pe bune: in vremurile vechi, cele cu adevarat sanatoase, tinerii puteau sa se casatoreasca de la virste efectiv adolescentine, si numai ratate nu erau acele casnicii, dimpotriva. Acum...nu se mai poate.
Ai vazut argumentatia fratelui Mihnea cu privire la casatoriile timpurii? Eu o gasesc superb de completa.

Eu inteleg,totusi teoria asta are cateva gauri,plus ca nu se mai poate aplica vremurilor noastre.
In vremurile vechi tinerii nu faceau atatia ani de scoala,iar acum nu poti sa misti un deget fara educatie(cu unele exceptii care nu se aplica majoritatii).

In privinta curviei si a caderii in tot felul de tentatii pacatoase:casatoria la tinerete este raspunsul!

Si acum fetele,mult succses in a gasi un barbat dornic sa se casatoreasca la 18-19-20 ani :24:

UNNOOM 16.11.2012 10:00:37

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 482241)

In privinta curviei si a caderii in tot felul de tentatii pacatoase:casatoria la tinerete este raspunsul!

Pentru majoritatea da... dar exista riscul pentru a intrerupe prematur educatia(cunosc cazuri de oameni care au fost determinati sa renunte la studii de catre responsabilitatile casnicei). Iar societatea are nevoie de oameni educati.

De asemenea cunosc oameni cu o viata curata in ceea ce priveste aspectul "virginitate" care s-au casatorit dupa varsta de 25 ani.

DragosP 16.11.2012 10:02:56

Societatea are nevoie de oameni credincioși și educați.

stefan florin 19.11.2012 09:26:12

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 482037)
Raoul, mersul regulat la biserica este binecuvantat, acolo sunt cele mai mari sanse sa-ti gasesti viitoarea sotie.

ai vreun temei biblic la aceste afirmatii? Nicaieri nu scrie ca vreun evreu care mergea regulat la templu, sa-si fi gasit viitoarea sotie in acest loc

Cornel Urs 19.11.2012 11:33:03

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 482809)
ai vreun temei biblic la aceste afirmatii? Nicaieri nu scrie ca vreun evreu care mergea regulat la templu, sa-si fi gasit viitoarea sotie in acest loc

iti trebuie temei biblic pentru ce...? pentru un lucru atat de logic, ca la Biserica gasesti fete cuminti?

stefan florin 19.11.2012 11:36:45

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 482831)
iti trebuie temei biblic pentru ce...? pentru un lucru atat de logic, ca la Biserica gasesti fete cuminti?

te rog...ma asteptam la mai mult din partea ta. Chiar crezi ca la Biserica vin NUMAI fete cuminti?

Cornel Urs 19.11.2012 11:43:00

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 482832)
te rog...ma asteptam la mai mult din partea ta. Chiar crezi ca la Biserica vin NUMAI fete cuminti?

oricum vin mult mai multe fete cuminti decat ce gasesti in discoteca!
unde vrei sa-l trimitem pe Raoul? in discoteca?

stefan florin 19.11.2012 11:47:43

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 482837)
oricum vin mult mai multe fete cuminti decat ce gasesti in discoteca!
unde vrei sa-l trimitem pe Raoul? in discoteca?

Raoul e baiat destept si are capacitatea sa aleaga singur unde sa mearga. Nu e nevoie sa-l trmita cineva la Biserica sau la discoteca.
ps-parerea mea: sa dam cezarului ceea ce este al cezarului si lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu

Raoul 19.11.2012 21:40:21

La biserica merg (cu ajutorul lui Dumnezeu) de 7 ani, si nu am gasit nimic. Si am mai spus, doar nu merg la biserica la agatat. Cred ca daca as gasi o fata draguta, buna crestina etc. si as incerca sa ma "dau" la ea, va dati seama ce dezgust ar apuca-o. Ar zice: "uite-l si p'asta, a venit sa agate la biserica". Penibil!

Mia Mia 19.11.2012 21:58:55

Eu cunosc cupluri ( si nu 2-3) care s-au cunoscut la biserica sau la alte activitati ale bisericii ( pelerinaje, de exemplu) si sunt casatoriti si au si copii si duc o viata crestina.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:44:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.