![]() |
Citat:
In vremurile vechi tinerii nu faceau atatia ani de scoala,iar acum nu poti sa misti un deget fara educatie(cu unele exceptii care nu se aplica majoritatii). In privinta curviei si a caderii in tot felul de tentatii pacatoase:casatoria la tinerete este raspunsul! Si acum fetele,mult succses in a gasi un barbat dornic sa se casatoreasca la 18-19-20 ani :24: |
Citat:
De asemenea cunosc oameni cu o viata curata in ceea ce priveste aspectul "virginitate" care s-au casatorit dupa varsta de 25 ani. |
Societatea are nevoie de oameni credincioși și educați.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
unde vrei sa-l trimitem pe Raoul? in discoteca? |
Citat:
ps-parerea mea: sa dam cezarului ceea ce este al cezarului si lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu |
La biserica merg (cu ajutorul lui Dumnezeu) de 7 ani, si nu am gasit nimic. Si am mai spus, doar nu merg la biserica la agatat. Cred ca daca as gasi o fata draguta, buna crestina etc. si as incerca sa ma "dau" la ea, va dati seama ce dezgust ar apuca-o. Ar zice: "uite-l si p'asta, a venit sa agate la biserica". Penibil!
|
Eu cunosc cupluri ( si nu 2-3) care s-au cunoscut la biserica sau la alte activitati ale bisericii ( pelerinaje, de exemplu) si sunt casatoriti si au si copii si duc o viata crestina.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:44:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.