Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14407)

mihaila_alin 22.01.2012 19:05:00

Citat:

În prealabil postat de candles in the wind (Post 423919)
Nu eu am postat aia cu "sa nu ne ascundem dupa copac"

stai linistit ca e gardianul.

candles in the wind 22.01.2012 19:22:29

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 423967)
Oda lui Basescu

Brav marinar,calit pe drum de ape
Si intarit de grelele furtuni
Tu stai de cetateni mereu aproape
Sa-i faci din lenesi si din hoti, mai buni !

Si ca un tata drept,vazand copilul
Ratacitor naiv pe drumuri grele
Nu te-ai sfiit ca sa lovesti cu biciul
Acest popor ticalosit in rele

Tu singur,vitejeste,peste ape
N-ai pregetat ca sa te lupti cu Hidra
Cea rosie,care cu mii de capete
Ne otraveste zarea si obida

Nu esti un om perfect,dar cine e ?
Si tu mai faci greseli din cand in cand
Dar jur, esti cel mai tare presedinte
Din toti cei ce s-au perindat pe rand

Iti stam alaturi, cati mai suntem vii
Noi cetateni cinstiti si muncitori
Iar ucigasii din ’89, de copii
Sa tremure ca niste tradatori !!!

CE PENIBIL!! Portocaliul tau da in rosu..daca ma intelegi ..
PS:nu cumva tu esti Petre Craete undercover...ala cu odele stupide inchinate lui base si reginei lui,lenuta udrea

guardian knight 22.01.2012 19:54:23

Citat:

În prealabil postat de candles in the wind (Post 424037)
CE PENIBIL!! Portocaliul tau da in rosu..daca ma intelegi ..
PS:nu cumva tu esti Petre Craete undercover...ala cu odele stupide inchinate lui base si reginei lui,lenuta udrea

nu sunt nici un undercover, nu-ti mai da cu presupusu' !

nu sunt decat loyal, optiunilor politice din trecut,...si poate nu sunt singurul roman asa !

o sa se vada ca in toamna, nu e sigur ca USL-UL va lua 51 % !!!

mihaila_alin 22.01.2012 19:54:25

sa cresti un vitel nu e club nici discoteca!

[quote=maria32;423979]
Citat:

În prealabil postat de mihaila_alin (Post 423909)

vitelul nu mananca doar iarba.... dar ce mai mananca?

pe la noi prin popor circula o vorba: -de nu-i dai cu trocul in cap nu faci nimic.

traducere:de nu ii dai fuiraje din boabe de multicereale si premixuri ce contin antibiotice,tratamente de,deparazitare,si mai sunt multe altele,ce nu le mai insir.
am un catel copoi ardelenesc,sa batut cu alti ciini mai mari rezultind o rana ce a necesitat o operatie de cusut masa musculara+pielea,anestezierea totala operatia,antibioticele+deparazitarea m-a costat 230ron,iata cum se cresc animalele nu batind dim palme.un vitel maninca intr-un an de te sperii,si trebuie muncit o vara intreaga,pe linga alte munci,ce se desfasioara zilnic timp de un an calendaristic.iti spun ca nu e nici club nici discoteca te trezesti devreme si te culci tirziu pentru stapinul animalelor nu exista sarbatoare nationala nici bisericeasca.totul pleaca de la bani de nu ai servici la vr-o firma ceva,mori si tu si animalele tale cele dragi.sa nu iti povestesc, cum si cit platesti pentru hectarul de griu,aratul, discuitul,semanatul, tratamente cu erbicide,recoltatul si toate lucrarile se platesc atunci cind se executa,de na-i bani esti executat.mai trebuie sa maninci sa te imbraci si sa intretii familia de minori ce nu au servici.

antoniap 22.01.2012 20:24:19

Spovedanie în versuri

Mă iartă, Doamne, am greșit,
Căci am furat și am mințit,
În desfrânări am petrecut
Și pe prieteni i-am vândut…

Mă iartă, Doamne, am trădat,
Și pruncii mi i-am avortat,
Și numele Ți L-am hulit,
Ca Iuda eu Te-am răstignit…

Mă iartă, Doamne, dacă vrei,
Căci mi-am făcut alți dumnezei,
Din chipul meu, din bogății…
Dar vreau să mă asculți, să știi!

antoniap 22.01.2012 20:49:39

[COLOR=black]Sclavia modernă[/COLOR]

maria32 22.01.2012 21:34:23

[quote=mihaila_alin;424057]
Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 423979)

pe la noi prin popor circula o vorba: -de nu-i dai cu trocul in cap nu faci nimic.

traducere:de nu ii dai fuiraje din boabe de multicereale si premixuri ce contin antibiotice,tratamente de,deparazitare,si mai sunt multe altele,ce nu le mai insir.
am un catel copoi ardelenesc,sa batut cu alti ciini mai mari rezultind o rana ce a necesitat o operatie de cusut masa musculara+pielea,anestezierea totala operatia,antibioticele+deparazitarea m-a costat 230ron,iata cum se cresc animalele nu batind dim palme.un vitel maninca intr-un an de te sperii,si trebuie muncit o vara intreaga,pe linga alte munci,ce se desfasioara zilnic timp de un an calendaristic.iti spun ca nu e nici club nici discoteca te trezesti devreme si te culci tirziu pentru stapinul animalelor nu exista sarbatoare nationala nici bisericeasca.totul pleaca de la bani de nu ai servici la vr-o firma ceva,mori si tu si animalele tale cele dragi.sa nu iti povestesc, cum si cit platesti pentru hectarul de griu,aratul, discuitul,semanatul, tratamente cu erbicide,recoltatul si toate lucrarile se platesc atunci cind se executa,de na-i bani esti executat.mai trebuie sa maninci sa te imbraci si sa intretii familia de minori ce nu au servici.

sunt de acord ca viata la tara nu e deloc usoara (a se citi f grea) dar intreb eu... oare strabunicii nostri cum au facut toate astea? cum traiau vitele lor fara multicereale si premixuri?

Raoul 22.01.2012 21:45:09

[quote=maria32;424117]
Citat:

În prealabil postat de mihaila_alin (Post 424057)

sunt de acord ca viata la tara nu e deloc usoara (a se citi f grea) dar intreb eu... oare strabunicii nostri cum au facut toate astea? cum traiau vitele lor fara multicereale si premixuri?

Arunca o privire in urma,intoarce-te in anul in care au trait strabunicii tai si spune-mi care era fiscalitatea de atunci si taxele aferente tuturor activitatilor agricole.

maria32 22.01.2012 21:55:32

[quote=Raoul;424123]
Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 424117)

Arunca o privire in urma,intoarce-te in anul in care au trait strabunicii tai si spune-mi care era fiscalitatea de atunci si taxele aferente tuturor activitatilor agricole.

ce legatura au taxele cu faptul ca ei nu-si hraneau animalele cu premixuri?

candles in the wind 22.01.2012 21:58:13

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 424081)
Spovedanie în versuri

M? iart?, Doamne, am gre?it,
C?ci am furat ?i am min?it,
În desfrân?ri am petrecut
?i pe prieteni i-am vândut…

M? iart?, Doamne, am tr?dat,
?i pruncii mi i-am avortat,
?i numele ?i L-am hulit,
Ca Iuda eu Te-am r?stignit…

M? iart?, Doamne, dac? vrei,
C?ci mi-am f?cut al?i dumnezei,
Din chipul meu, din bog??ii…
Dar vreau s? m? ascul?i, s? ?tii!

Cine e autorul acestor minunate versuri??

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:53:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.