Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   IPS Teodosie pus sub control judiciar ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18655)

Florinvs 21.11.2016 11:53:00

Admiteti ca un om (indiferent cine ar fi acel om si indiferent ce calitate oficiala sau functie ar aveea) , poate gresi , in relatiile cu alti cetateni, ca si comportament in societate ori poate comite o contraventie sau o infractiune ?

Admiteti ca si preotii sunt tot oameni, supusi slabiciunilor omenesti ?

Nu cred ca a critica un om atunci când greseste (fie el si preot), reprezinta un atac asupra Bisericii! Doar criticam actiunile omului respectiv, nu criticam Biserica!

AlinB 21.11.2016 12:23:03

Poti sa-l critici dupa ce o sa fie condamnat. Daca.

Copacel 21.11.2016 18:44:09

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 636298)
Nu cred ca a critica un om atunci când greseste (fie el si preot), reprezinta un atac asupra Bisericii! Doar criticam actiunile omului respectiv, nu criticam Biserica!

E mai mult decât un atac.
Ce a zis Dumnezeu ? "Nu judeca "
Pai atunci NU JUDECA BAH !

gpalama 21.11.2016 21:58:13

Mai bine putina curatenie in Biserica.
Ajuta mult din cand in cand sa faci asa ceva, isi mai indreapta si altii purtarile.

Si vorba vine, daca purtarile noastre sunt curate, sa le vada toti, daca sunt murdare, la fel, sa le vada toti, noi ar trebui sa fim curati in toate.

Iar daca nu suntem curati, sa ne curatim, sa nu facem de ras Biserica.

simpllu 21.11.2016 22:06:43

Cazul nu este întâmplător, părerea mea este că avem nevoie să fim scuturați.

NicolaeM 22.11.2016 12:11:32

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 636353)
Cazul nu este întâmplător, părerea mea este că avem nevoie să fim scuturați.

Parerea mea e ca trebuie sa asteptam finalul anchetei. Pana atunci discutia e barfa si pierdere de timp.

AlinB 22.11.2016 12:44:33

.............

ionica49 29.11.2016 20:43:32

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 636255)
Ionica, fugi tata la televizor, pe urma iesi la o bere si un mic cu prietenii unde discutati ce bine v-ati "informat", pe Internet iti prinzi urechile.

Da imi place oricum ca romanul stie sa faca haz de necaz din orce subiect. Cuvintele handralaii astia in sutana , sau faptul ca s-a adus aminte de catre ziaristi de exemplul din Biblie cu Fariseii si hainele lor nepotrivite fastuoase , nu trebuie sa supere pe unii sau pe altii. Se intampla azi in democratie din cauza traiului greu pe care guvernantii nostrii hoti ni l-au facut.

ioan67 29.11.2016 21:55:23

Citat:

În prealabil postat de ionica49 (Post 636995)
... din cauza traiului greu pe care guvernantii nostrii hoti ni l-au facut.

Cu larga noastră participare, domnule, cu deplina noastră învoire.
P.S. Apropos, Domnul oier și dreptmăritor și pușcăriaș Becali: a ajuns cumva un stâlp al Justiției în românica??
P.P.S. Dar doamna Esca, mai știți cumva ce mai face? Sănătoasă? Zâmbăreață și gureșă? Am auzit că de-o vreme a intrat în manualele de istorie, alături de bravii noștri înaintași!! (Vă întreb, că nu am tembelizor de vreo 10 ani și nu mai știu cum merg unele treburi pe la noi...)

Copacel 29.11.2016 22:57:20

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 636998)
Cu larga noastră participare, domnule, cu deplina noastră învoire.

Dar nu e dupa tine, e dupa intersele strainilor
Citat:

P.S. Apropos, Domnul oier și dreptmăritor și pușcăriaș Becali:
Mah , cand o sa facem milostenie cat a facut Gheorghe Becalli de abia atunci
avem voie sa comentam.
Citat:

a ajuns cumva un stâlp al Justiției în românica??
De ce nu ? Tinand cont ca justitia in romania se face pentru cine da banul cel mai mult. Este o mafie care pt alti bani primiti de la alta mafie, executa "contracte".

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:16:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.