Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

NeInocentiu 14.08.2011 08:53:22

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389058)
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.

Poate ca se mai ocupa si de alte lucruri care ii iau mai mult timp.

misteria 14.08.2011 09:06:34

Scotianul este in CONCEDIU DE ODIHNA ! Va reveni, fii linistita!

Melissa 14.08.2011 10:05:42

explicatii

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389058)
De curand am citit regulile acestui forum si nu am gasit nimic referitor la "politica" site-ului.

Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori.
Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56".
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.

1. este o buna organizare aici pe forum si totusi TU n-ai gasit regulamentul ! Ai dat de-o poezie si tot eu sunt de vina ca am sarit sa te ajut, dandu-ti linck-ul cu Regulamentul;intradevar, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!

2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic;

3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-)));

4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj;

5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti!

6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc!

LaReine 14.08.2011 10:47:28

"... aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului."

Daca ne luam dupa "logica" e plin forumul de administratori :15: .

misteria 14.08.2011 11:05:40

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 389085)
"... aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului."

Daca ne luam dupa "logica" e plin forumul de administratori :15: .

EXACT....sau de unii care SE CRED administratori....

Soaree 15.08.2011 16:22:00

Iertare, Intelepciunea Voastra, insa daca ma duc la un oftalmolog, zau ca nu am deloc chef sa fiu consultat de un ginecolog.
Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 389072)
1. este o buna organizare aici pe forum si totusi TU n-ai gasit regulamentul ! Ai dat de-o poezie si tot eu sunt de vina ca am sarit sa te ajut, dandu-ti linck-ul cu Regulamentul;intradevar, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!

2. dupa ce ai citit Regulamentul, tot n-ai inteles nimic;

3. ti s-a mai spus ca pe threadul cu "Citatul pasnic si linistit", n-ai ce sa cauti daca n-ai simtul umorului pt. ca nu intelegi scopul acelui thread si zici ca unii ( ca mine) ii mustra pe altii:-)));

4. atunci cand cineva iti spune ca iti ia 1 secunda ca sa scrii un mesaj, se refera la lipsa gandirii de care dai dovada in acel mesaj;

5. atunci cand faci aprecieri la adresa unor useri, de genul "laconic si evaziv", ai bunul simt si citeste-i INAINTE contributia la acest forum sau TACI, ca sa nu devii si mai penibil decat esti!

6. aici nu esti pe CHAT cu administratorul, ca sa-ti raspunda la toate tampeniile; mai bine ai multumi userilor care incearca sa te indrume; Administratorul si-a facut treaba cu Regulamentul. Nu mai e problema lui daca unii useri se uita ca curca`n lemne la el..sau nu-l gasesc!

GLAdoS 15.08.2011 17:18:55

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389538)
Iertare, Intelepciunea Voastra, insa daca ma duc la un oftalmolog, zau ca nu am deloc chef sa fiu consultat de un ginecolog.

Aici e un forum... nu cabinet medical. Orcie stie iti poate da un raspuns... nu exista o regula ca doar adminul raspunde la intrebarile legate de forum.

Soaree 15.08.2011 17:39:01

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 389563)
Aici e un forum... nu cabinet medical. Orcie stie iti poate da un raspuns... nu exista o regula ca doar adminul raspunde la intrebarile legate de forum.

Se prea poate sa ai dreptate. Pe alte forumuri eram obisnuit cu un admin prezent care raspunde pentru a clarifica nelamuririle. Exista o forma de respect si conventii civilizate, raspunde doar cine este intrebat.

GLAdoS 15.08.2011 18:09:13

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389571)
Se prea poate sa ai dreptate. Pe alte forumuri eram obisnuit cu un admin prezent care raspunde pentru a clarifica nelamuririle. Exista o forma de respect si conventii civilizate, raspunde doar cine este intrebat.

Sunt 2 admini si un smod...
Pe un forum unde mai am acc au 19 staff members, 5admini, 22 smods, si 69mods si un ThreadBot... chiar un thread intitulat: ask the mods (admini sunt mai multi dar cred ca nu i-au adaugat pe toti), si pentru asta nimeni nu se supara ca useri dau raspunsuri... au si nominalizari de genul: most helpful user.

AlinB 15.08.2011 20:14:46

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 389585)
Sunt 2 admini si un smod...
Pe un forum unde mai am acc au 19 staff members, 5admini, 22 smods, si 69mods si un ThreadBot... chiar un thread intitulat: ask the mods (admini sunt mai multi dar cred ca nu i-au adaugat pe toti), si pentru asta nimeni nu se supara ca useri dau raspunsuri... au si nominalizari de genul: most helpful user.

E site de CS? Asa s-ar explica aglomeratia si nu numai.. :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:41:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.