Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Sectiune dedicata profesorilor de religie (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5062)
-   -   Scoaterea religiei din scoli (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6812)

glykys 19.10.2009 11:32:02

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 174428)
clasa a 3-a

Daca deschizi manualul de educatie civica, ai sa vezi diferenta

Iubire neconditionata la clasa a 3-a? Jertfe omenesti la clasa a 3-a? Sacrificiu uman la clasa a 3-a? Apoi te miri ca sint tot felul de descreierati care se arunca in aer? Desigur, exagerez, insa iti dai seama ca daca tu, un om pasnic si iubitor gindesti asa, ce te poti astepta de la fundamentalisti?

Mai Topcat, nu e nici o jertfa umana aici! Este doar o incercare! Solomon nu a dorit nicio clipa sa ucida bebelusul acela, a fost doar o incercare (rapida si eficace) pentru a vedea care este mama adevarata. Nu stii ca e o porunca in lege care spune sa nu ucizi? Daca facea politie, nici pana seara nu descoperea. Descreieratii care se arunca in aer nu sunt crestini:107:! Si chiar nu inteleg cum poti compara crestinii cu camikaze! Noi nu avem razboi sfant si nici nu suntem fanatici. Cine vrea sa fie crestin, bine, cine nu, e alegerea si mantuirea lui! Oricum, astept sa posteze un profesor de religie sau un "fundamentalist" care sa iti explice mult mai bine pedagogia predarii acestei pilde la clasa a 3a!

topcat 20.10.2009 22:46:06

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 174448)
Mai Topcat, nu e nici o jertfa umana aici! Este doar o incercare! Solomon nu a dorit nicio clipa sa ucida bebelusul acela, a fost doar o incercare (rapida si eficace) pentru a vedea care este mama adevarata. Nu stii ca e o porunca in lege care spune sa nu ucizi? Daca facea politie, nici pana seara nu descoperea. Descreieratii care se arunca in aer nu sunt crestini:107:! Si chiar nu inteleg cum poti compara crestinii cu camikaze! Noi nu avem razboi sfant si nici nu suntem fanatici. Cine vrea sa fie crestin, bine, cine nu, e alegerea si mantuirea lui! Oricum, astept sa posteze un profesor de religie sau un "fundamentalist" care sa iti explice mult mai bine pedagogia predarii acestei pilde la clasa a 3a!

Eu as propune sa intrebam un psiholog de copii

cristiboss56 20.10.2009 23:15:46

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 174859)
Eu as propune sa intrebam un psiholog de copii

Gen d'ul Andrei, ce avea emisiunea aia stupidă la Antena 1 . Văd că în apropierea mizului nopții , începi a avea umor. Sec, ce-i drept !

Noesisaa 21.10.2009 01:51:59

Stiam de istorioara cu Solomon si copilul inca de prin clasa a doua, a treia. Nu imi aduc aminte sa fi fost speriata de treaba asta, imi aduc aminte ca mi s-a parut foarte inteligent felul in care a descoperit a cui e copilul.

glykys 21.10.2009 14:32:30

Topcat, ai un ingeras in clasa a treia? ia zi, i-a placut pilda, nu-i asa? Daca ti-a mostenit inteligenta genetica, trebuie sa ii fi placut modul inteligent (si extrem de rapid si eficace) in care s-a rezolvat problema! Sa dea Dumnezeu ca el sa inteleaga mai multe decat tine si sa il descopere pe Dumnezeu!

topcat 21.10.2009 14:46:27

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 175029)
Topcat, ai un ingeras in clasa a treia? ia zi, i-a placut pilda, nu-i asa? Daca ti-a mostenit inteligenta genetica, trebuie sa ii fi placut modul inteligent (si extrem de rapid si eficace) in care s-a rezolvat problema! Sa dea Dumnezeu ca el sa inteleaga mai multe decat tine si sa il descopere pe Dumnezeu!

N-a ajuns la ea :)
Oricum, nu imi fac probleme pentru el, insa s-ar putea ca unii sa ia in serios pilda si sa o aplice mot-a-mot.
Cit e el de mic, si-a dat seama singur ca sint numai povesti, de aceea il si las sa frecventeze orele de religie.

glykys 21.10.2009 15:37:09

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175034)
N-a ajuns la ea :)
Oricum, nu imi fac probleme pentru el, insa s-ar putea ca unii sa ia in serios pilda si sa o aplice mot-a-mot.
Cit e el de mic, si-a dat seama singur ca sint numai povesti, de aceea il si las sa frecventeze orele de religie.

Bine faci ca il lasi! :) Poftim, un ateu isi lasa copilul sa frecventeze orele de religie si "crestinii" nostri vor sa le desfiinteze! Asta pentru topicul ce avem de invatat de la alte religii... (impropriu spus).

topcat 21.10.2009 15:39:52

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 175065)
Bine faci ca il lasi! :) Poftim, un ateu isi lasa copilul sa frecventeze orele de religie si "crestinii" nostri vor sa le desfiinteze! Asta pentru topicul ce avem de invatat de la alte religii... (impropriu spus).

Sa nu ma intelegi gresit, as prefera ca in orele de religie sa se joace

glykys 21.10.2009 15:53:31

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175070)
Sa nu ma intelegi gresit, as prefera ca in orele de religie sa se joace

Eh, ei se joaca mereu! Dar ce parere are el despre orele de religie? Sper ca nu l-ai indoctrinat deja cu maimutzele tale! lasa-l sa isi faca singur o idee si sa aleaga in ce sa creada!

topcat 21.10.2009 15:56:02

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 175074)
Eh, ei se joaca mereu! Dar ce parere are el despre orele de religie? Sper ca nu l-ai indoctrinat deja cu maimutzele tale! lasa-l sa isi faca singur o idee si sa aleaga in ce sa creada!

Nu l-am influentat deloc si si-a spus deja parerea :) E fiul lui taica-su

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:48:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.