Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dictionar vicleano-roman (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9452)

maria-luisa 20.05.2010 10:56:42

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 250725)
@
Observ ca nici la tine nu pare sa existe dragoste,de aici rezulta ca nu ai dreptate.

Cum asa? Argumenteaza. Cu ce nu am dreptate. :)

Daniel777 20.05.2010 11:36:51

Ceri de la noi dragoste,cand nici tu nu oferi!

maria-luisa 20.05.2010 11:57:02

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 250750)
Ceri de la noi dragoste,cand nici tu nu oferi!

Mie imi sunteti dragi, dar nu pot accepta astfel de judecati impotriva altora. Consider ca este o dovada de lipsa a dragostei pentru aproape si in contradictie cu credinta mea.

Florin Liviu 20.05.2010 12:49:31

Te rog

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 250764)
Mie imi sunteti dragi, dar nu pot accepta astfel de judecati impotriva altora. Consider ca este o dovada de lipsa a dragostei pentru aproape si in contradictie cu credinta mea.

Draga mea,

Tu in general ai dreptate. Dar esti ancorata intr-o realitate de acum 2000 de ani. Noi crestinii stim ca evreii hulesc pe Maica Domnului Mama Ortodoxilor si pe Hristos. Cum vrei tu sa-i iubim ?

maria-luisa 20.05.2010 12:55:31

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 250817)
Draga mea,

Tu in general ai dreptate. Dar esti ancorata intr-o realitate de acum 2000 de ani. Noi crestinii stim ca evreii hulesc pe Maica Domnului Mama Ortodoxilor si pe Hristos. Cum vrei tu sa-i iubim ?

Dragostea nu se demodeaza de ieri pe azi, Liviu... e la fel de valabila si azi, cum a fost si ieri, cum (speram ca) va fi si maine, nu crezi? Ia priveste putin in inimioara ta si spune-mi sincer ce vezi dincolo de acuzatiile pe care le aduci evreilor, sectantilor si mai stiu eu cui.

Florin Liviu 20.05.2010 13:04:47

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 250821)
Dragostea nu se demodeaza de ieri pe azi, Liviu... e la fel de valabila si azi, cum a fost si ieri, cum (speram ca) va fi si maine, nu crezi? Ia priveste putin in inimioara ta si spune-mi sincer ce vezi dincolo de acuzatiile pe care le aduci evreilor, sectantilor si mai stiu eu cui.

Ori esti copil si n-ai minte, ori n-ai auzit un evreu si n-ai vazut in viata ta ! Pe evrei si Dumnezeu ii uraste ! Iar cei mai luminati s-au botezat crestini demult si au scris istorie ! Dusmanii lui Dumnezeu nu pot fi prietenii nostri ! Si urand-o si batjocorind-o pe Maica Domnului ti-au facut acest deserviciu si tie care-i porti numele !

maria-luisa 20.05.2010 13:07:22

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 250831)
Ori esti copil si n-ai minte, ori n-ai auzit un evreu si n-ai vazut in viata ta ! Pe evrei si Dumnezeu ii uraste ! Iar cei mai luminati s-au botezat crestini demult si au scris istorie ! Dusmanii lui Dumnezeu nu pot fi prietenii nostri ! Si urand-o si batjocorind-o pe Maica Domnului ti-au facut acest deserviciu si tie care-i porti numele !

Sa-ti fei rusine! cum poti sa spui asa ceva? Toti suntem creati de Dumnezeu. Nu ai tu dreptul sa judeci asta in locul lui Dumnezeu! Du-te la duhovnic, spune-i ce mi-ai spus mie si intreaba-l daca ai dreptate. Apoi vino si spune-mi si mie ce ti-a zis.

Daniel777 20.05.2010 13:14:54

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 250764)

Si mie imi esti draga,dar nu pot accepta punctul tau de vedere.Vezi ce multa dragoste exista?!
Sau nu exista,ca nu mai inteleg..!
E usor sa te joci cu cuvintele...

Florin Liviu 20.05.2010 13:16:16

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 250834)
Sa-ti fei rusine! cum poti sa spui asa ceva? Toti suntem creati de Dumnezeu. Nu ai tu dreptul sa judeci asta in locul lui Dumnezeu! Du-te la duhovnic, spune-i ce mi-ai spus mie si intreaba-l daca ai dreptate. Apoi vino si spune-mi si mie ce ti-a zis.

Nu esti decat un copil fara minte ! Nu m-as mira sa-l iubesti si pe satana ca o fi si el bun la ceva. Eu sunt om batran si trecut prin destule ! Te-am rugat sa citesti minunile Maicii Domnului si Vietile Sfintilor ! Pentru tine o vei face ! Daca eu te-as blestema tu m-ai mai iubi ? Evreii asta fac cu Maria !

maria-luisa 20.05.2010 13:18:25

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 250840)
Si mie imi esti draga,dar nu pot accepta punctul tau de vedere.Vezi ce multa dragoste exista?!
Sau nu exista,ca nu mai inteleg..!
E usor sa te joci cu cuvintele...

Nu te obliga nimeni sa ai acelasi punct de vedere cu mine, dar asupra unui lucru cred ca nu exista dubiu: este impotriva lui Dumnezeu sa ne uram aproapele, indiferent de credinta lui.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:43:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.