![]() |
De ce nu ceri direct SRI sa-ti spuna ce se intampla prin tara si prin lume ? E normal ca atatia oameni care pot avea talent in alte meserii sa-si iroseasca timpul prin redactii ? :)
|
Dacă discernământul ți l-ai format anterior, atunci poți sesiza unde se strecoară minciuna. Cu siguranță sursele astea două mint mai puțin. Dacă îmi dai contraexemple sunt gata să-mi schimb părerea despre ele.
|
A decis/condamnat/turnat/torturat Mihai Sora pe cineva?
|
Citat:
|
:)
Ne pune o lista de oameni acolo (inclusiv Ponta sau Dragnea) care probabil au torturat sau turnat sigur prin anii 50. Spre deosebire de Sora care a fost doar un comunist cinstit. Singurul comunist cinstit din Romania acelor ani. :) |
Citat:
|
Te rog, cu argumente.
Nu de genul: cutare e ticălos că așa cred eu sau așa a spus cutare. Sau toți sunt ticăloși, dar unii sunt și mai ticăloși. De ce sunt ticăloși? |
Citat:
|
Citat:
P.S: Azi dimineata am vazut ca procurorul general al Romaniei a fost dat afara de la ceva sedinta publica. Nu stiu inca amanuntele, nu am avut timp sa ma informez. Am apucat sa vad cum un bisnitar din partea PSD tuna si fulgera peste toata lumea. Pe tonul caracteristic din pietele de la periferie. Si daca tot m-ati catalogat "hip-hoper", va zic ca recunosc gainarii astia de cartier. |
Citat:
Si pentru ca sustin o alta structura suprastatala de felul UE. Care seamana al naibii de bine cu URSS. Ca probabil de aia o si sustin, au crezut de mici in idealurile revolutiei mondiale si acum vad ca aia de la UE si aia care protesteaza impotriva lui Trump sunt de partea revolutiei. :p |
Citat:
Nu era procurorul general, era un procuror trimis de catre procurorul general. Si care venise acolo fara sa fie invitat doar pentru ca domnul procuror general vrea sa-si arate muschii in loc sa faca treaba pentru care e platit de noi. Nu ai recunoaste gainarii nici daca s-ar petrece sub nasul tau. :21: |
Copacel,
Vezi Filocalia, vol. 1, Sf. Antonie cel Mare, capul 150. |
Avea sau nu dreptul sa participe la o sedinta PUBLICA?
|
Citat:
Iar în interpretarea mea (și a multora), omul ăsta promovează cu asiduitate niște valori. Fără munca lui n-am fi recuperat scriitorii din Interbelic, spre exemplu, și nu s-ar fi scris atât de mult despre victimele comunismului. Poți asuma suferința cuiva, și ăsta e fapt creștinesc, chiar dacă nu este a ta proprie. Iar în perioada comunistă, din câte știu, n-a fost tocmai un activist. |
Citat:
|
Citat:
Însă, repet, atribui USR-ului o ideologie pe care ei n-au afirmat-o. După cum și protestele din fața Guvernului nu au culoare ideologică, ci sunt împotriva corupției. |
Citat:
Intre timp se construieste comunismul 2.0. Si nici el si nici altii nu au nici un stres, ba chiar pun si caramizi la constructia asta. Uite Patapievici cat e el de ... ca sa nu mai spun cum e, tot a scris despre asta. http://inliniedreapta.net/dereferint...rea-centrului/ http://inliniedreapta.net/comunismul-american/ Tot te alegi cu ceva. Ceilalti ne tin intr-o permanenta lupta cu ceausismul dar ne arunca exact in bratele celor mai rai decat Ceausescu. Pentru ca da, exista si mai rai decat Ceausescu. :p |
Iuliu, putere si contra-putere. Legislativul si Executivul sunt pe o mana, macar Justitia sa ii mai traga de maneca. La cat au furat unii demnitari nu inteleg de ce nu iau o pauza de 2 ani in parnaie si apoi sa se pensionzeze. Doi ani inseamna de fapt 18 luni. Dar asa e in cartier. Odata ce te-ai anturat nu mai scapi de anturaj. ;) Yo Yo!
|
Citat:
Fireste ca ar fi rau sa parasim UE pentru ca ne-ar termina aia. La fel cum si pentru unguri a fost rau cand au incercat sa paraseasca blocul rasaritean. :) Dar le putem spune si noi ca nu acceptam X sau Y. Mai ales acum cand abia se tin de un fir de par. Si poate schimba si ceva pe la ei, nu se multumesc sa ceara schimbari doar pe aici pe la periferie. :p |
Citat:
|
Și totuși, nostalgia ceaușismului există, nu e un dușman imaginar și nici neglijabil.
Și da, există și tentația neo-marxismului, caracteristică mai ales celor care n-au cunoscut comunismul și care au un nivel de trai mult mai ridicat decât noi. Și e foarte bine că Patapievici o demască acolo unde o află. |
Vom vedea Iuliu. Poate ne vom intalni peste 100 de ani. Si povestim. ;)
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
P.S. Nici măcar dracul nu spune doar minciuni. |
Exact! De fiecare data, uite-te la ce sustine Tapalaga sau Tismaneanu si crede exact contrariul. Poate nu merge 100% dar o sa fii de partea adevarului de mult mai multe ori decat in prezent. :71:
|
Sigur. Cu încredere neîndoielnică în iuliu46 de pe forumul creștin-ortodox. :) Pastila asta trebuie luată pe negândite.
Spre deosebire de cele primite de la Tăpălagă, pe care nu le iau pe mintea goală. |
Pai le cam iei cu mintea goala. Ca uite, eu ti-am spus acum mai bine de o saptamana ca piata e Coreea de Nord si abia apoi s-au gandit aia sa faca steaguri din trupurile oamenilor. :4:
|
Citat:
Trăind se va afla fără frumusețe și netrebnic pentru mântuire. întru virtute suntem ai lui Dumnezeu, iar făcându-ne răi ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert. " Sa faci abuz de mila si iertarea lui Dumnezeu inseamna sa fii rau. Ia citeste tu acum cu mare atentie cele de mai sus. Iar apoi citeste si "pilda fecioarelor intelepte si fara minte" . |
Cristian macar lui Danilet i-ai batut obrazul ? Ca ai venit si ne-ai aratat parerea lui de expert care printre altele sustinea ca CSM trebuie neaparat sa dea aviz pentru ordonanta aia. La fel si aia de la Digi sau Hotnews. Iata ca CCR spune ca "CSM apreciaza excesiv ca acele prevederi ar fi indreptatit CSM sa de aviz in orice problema care priveste activitatea instantelor".
Macar te-ai suparat un pic ca te-au mintit? Nu zic sa te revolti, dar macar ti-ai pus vreo intrebare ? Macar una mica asa, bai, daca ma mint astia ? Daca totusi coruptii aia de pe forum au dreptate si ma insel din cand in cand ? :) |
Citat:
Dușmanii cei mai periculoși (sau singurii) nu sunt în afară, pentru că aceștia nu te pot atinge decât în vulnerabilitățile pe care tu singur le lași descoperite. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Uite aici 2 ONG-iste care desi critica guvernul asa cum e normal sa faca orice oengista si cum e normal pentru ca e un guvern prost, mai arata cu degetul si spre altii care s-ar fi comportat abuziv in tot acest scandal. Nu e normal sa-i maturam pe toti ? https://www.youtube.com/watch?v=cQ1yrpacSyg&app=desktop Evident, poti fi de acord cu ele atunci cand spun ca guvernul a gresit si in total dezacord atunci cand spun ca aia pe care-i sustine Hotnews ar fi gresit. :) |
Citat:
|
Pai cand am fost noi bre ocupati de armata ? Am fost un pic in primul razboi si pana la 23 august in al doilea razboi, ca dupa aia au adus armata aici aliatii nostri. Exact ca acum. :4:
|
Citat:
Iar eu n-am vreme (sau energia unui AlinB) să repun în ordinea corectă toate spusele. |
Uite-te la inregistrarea aia si pune pe foc tv-ul si laptoapa. Sau macar Digi si Hotnews daca tii la ele. Ca nu o sa gasesti niciodata adevarul in partea aia, mai bine te uiti si tu ca oamenii la GhitaTV. Macar e mai amuzant. :)
|
Citat:
|
Citat:
ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert." Probleme stimabile ? Apoi stimabile ia explica tu cum e cu Sodoma & Gomora si Potopul.Ai cuvantul stimabile. Sa te vad. Hai explica. |
Ce spun eu și ce pricepi tu. Eu m-am referit la faptul că Dumnezeu nu se "enervează" cum ai spus tu. Pricepe că Dumnezeu nu este așa cum ni-L imaginăm noi, după percepțiile noastre pătimașe, lucru pe care tu refuzi să-l înțelegi sau refuzi să crezi că inițial ai spus o prostie.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:47:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.