Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Poetul si omul ADRIAN PAUNESCU (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11059)

cristiboss56 10.11.2010 20:29:00

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 304370)
Sa nu il judecam ,insa nici sa nu il luam ca model!

Hai , reciteste titlul acestui thread ! Aici nu-i vorba de a lua pe cineva de model , copile , caci doar sti pe cine trebuie sa imitam si sa-L avem ca model , dar , modelul unora este complet altul , este modelul uratorului de suflete , al celui ce-si baga coada intru mandrie , trufie , zazanie , in toate cele ! Unii din popor il mai alinta si : "Gica contra " . Ai auzit de el ?:34:

Daniel777 10.11.2010 20:35:52

Am recitit thread-ul,si am vazut ca e vorba de poetul si omul A Paunescu.
Unii au spus ca e poet national,eu am zis ca a acumulat o avere frumusica,a avut doua sotii ,o amanta,doua fete nelegitime,l-a laudat pe Ceausescu,a fost politician de stanga dupa 89.
Se impaca cei doi termeni? Mare poet si om ? aceasta era intrebarea mea...

cristiboss56 10.11.2010 20:39:20

Uite , copile !

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 301368)
Pentru mine Adrian Păunescu înseamnă un strop din tinerețea mea.Prin poeziile lui batea un vânt ușor de libertate și de rebeliune.Se găseau destul de greu în librării. Câd le găseam le cumpram și le citeam cu nesaț.

Vestea că în orașul va veni cenaclul Flacăra a electrizat pe toată lumea.Cu copii în spatele taților am mers la eveniment pe un stadion unde cântam și dansam împreună cu folchiștii lui Păunescu.
Este una dintre cele mai electrizante amintiri din acea vreme.
L-am iubit pe Adrian Păunescu pentru versurile sale și pentru vulcanul de energie pe care o degaja.Nu am mai întâlnit pe nimeni asemenea lui.

Nu mi-a plăcut că după 1989 în loc să se dedice numai scrisului a intrat în politică.
Cred totuși că Dumnezeu îl iubește mult și prin suferințele pe care i le-a dat din plin îi va dărui mântuirea.

Să ne rugăm pentru sănătate lui căci pierzându-l vom pierde un mare artist și poet, iar societatea în care trăim este din ce în ce mai săracă în valori .

Crezi tu oare ca pentru Dorina si celor din generatia ei , Paunescu a reprezentat un model , un idol , sau mai stiu eu ce ? Atata ai inteles din mesajele de bun simt de pe acest thread ?

cristiboss56 10.11.2010 20:41:32

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 304373)
Am recitit thread-ul,si am vazut ca e vorba de poetul si omul A Paunescu.
Unii au spus ca e poet national,eu am zis ca a acumulat o avere frumusica,a avut doua sotii ,o amanta,doua fete nelegitime,l-a laudat pe Ceausescu,a fost politician de stanga dupa 89.
Se impaca cei doi termeni? Mare poet si om ? aceasta era intrebarea mea...

Candi afirmi despre cineva ca este un mare pictor , artist in general , il iei musai drept model ?

Daniel777 10.11.2010 20:44:53

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 304376)
Candi afirmi despre cineva ca este un mare pictor , artist in general , il iei musai drept model ?

Daca nu e model atunci ce e? Antimodel ?

cristiboss56 10.11.2010 20:47:38

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 304373)
poet si om ...

Omul s-a sdus , a ramas poezia , singura care va spune peste timp daca-i buna de ceva ! Intelegi ? Timpul va raspunde la toate , dar sa avem intelepciune si rabdare , caci toate cancanurile despre A.Paunescu sunt doar deliciul celor mult barfitori si cazuti ei insisi in pacate de felul celor barfite de X sau de Y !

cristiboss56 10.11.2010 20:49:20

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 304379)

Mai copile , Creanga , Eminescu , si alti pacatosi ca ei , ce sunt pentru tine ?

Rodica50 10.11.2010 20:49:56

Citat:

Nu-mi place sa o spun, dar, Daniele, ti s-a pus pata? Sufletul celui pe care il strivesti sub tot felul de injurii este de acum in drumul spre Dumnezeu. Lasa-l in grija Lui. Fiecare sa avem grija de noi intai, apoi sa vedem ce se afla in ograda vecinului.

Daniel777 10.11.2010 20:50:24

cancanurile sunt adevarate,chiar daca prezinta numai o latura a sa,insa spun adevarul.

cristiboss56 10.11.2010 20:51:52

Citat:

Aici , nu-i vorba de model , ci de o poezie vanduta in mii si mii de exemplare , iubita si apreciata de mii de oameni ! Ca nu-ti place tie si altora ca tine , e foarte bine , caci nu poti fi pe gustul si placul tuturor ! Intelegi ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:03:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.