![]() |
Citat:
iar acele "sfaturi" nu contin absolut nimic despre Taina Casatoriei asa cum invata Biserica Ortodoxa, despre feciorie, lucruri esentiale! ce sfaturi sunt alea, cum sa atragi, cum sa seduci??? dar sa ramana fecioara pana la binecuvantarea de catre un parinte in Biserica de ce nu spune?! |
Citat:
|
Citat:
Nu mai puteti sa supravietuiti daca nu plec eu de aici? Ok, nu o sa mai postez. Va las dumneavoastra forumul, ca din cate vad, va considerati, cel putin "managerul" lui. Pe toata lumea criticati, cu toata lumea va contraziceti, judecati orice se spune aici. Nu inteleg de unde vin frustrarile astea, dar ar fi bine, sa explicati Duhovnicului despre dumneavoastra urmatoarele: 1) Ma intereseaza excesiv de mult vietile altora si caut sa aflu totul despre ei, desi nu-i cunosc. 2) Orice greseala pe care o fac acesti oameni pe care nu-i cunosc, ma determina sa mi-i inchipui arzand in focul iadului. Daca ar fi dupa mine, i-as trimite acolo in urmatorul minut. 3)Ma obsedeaza ca lumea sa fie condusa in ordine si disciplina impusa de mine. As vrea ca toata lumea sa respecte ceea ce spun eu. 4) Nu iert pe nimeni. Consider ca daca ai gresit in aceasta viata, ti-ai cumparat un bilet doar "dus" pentru Iad. 5) Femeile care nu mai sunt virgine, facand acest pas in afara casatoriei, le consider direct niste viitoare locuitoare ale Iadului si nu dau doi bani pe ele. Incerc sa indepartez toata lumea din jurul lor, pentru ca merita sa ramana singure. Nu au nicio valoare pentru mine. 6) Daca nu mi se asculta vointa, ma deprim, ma enervez si lupt sa o impun. 7) Consider ca ar trebui sa ii propun lui Dumnezeu un "proiect de lege" in care ideea centrala sa fie: Sa nu ierti, Doamne, pe nimeni, dar pe mine intotdeauna. Stiu ca am folosit un limbaj cam malitios, probabil o sa-mi para rau peste cateva ore. Dar sincer, la gradul de credinta pe care il afisati pe aici, nu m-as fi asteptat la un asemenea comportament derizoriu. Dumneavoastra m-ati sfatuit sa merg la preot sa ma spovedesc pentru pacatul meu capital. Stati linistit, am facut-o demult. Dar dumneavoastra i-ati spus preotului ca suferiti de aceasta mandrie? Sau oare considerati ca doar sexul in afara casatoriei este un pacat pentru marturisirea la spovedanie? |
Citat:
v-ati batut joc efectiv de institutia sacra a Casatoriei. Citat:
pacatele sunt felurite, asa cum ne invata preotii ortodocsi. cerceteaza te rog aici: http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfintelecanoane.htm este bine ca ai intrat pe acest forum, poate vei primi ajutor pentru salvarea sufletului de focul Gheenei. citeste te rog ce ti-am recomandat, mai ales punctul 6. |
Citat:
mai, te rog frumos, ai facut destul rau si ai imprastiat destule erezii pe acest forum, este cazul sa te opresti. nu eu am spus ca cele care isi pierd fecioria sunt pasibile de Gheena, ci asa ne invata preotii ortodocsi, deci nu cu mine ai o problema ci cu preotii ale caror cuvinte vad ca le ignori total, preferand sa postezi sfaturi despre cum sa fii sexy ca sa seduci un barbat, asa ceva nu se poate vorbi in cadrul Ortodoxiei. sa-ti fie rusine, daca mai ai obraz. |
[quote=Cornel Urs;468998]mai, te rog frumos, ai facut destul rau si ai imprastiat destule erezii pe acest forum, este cazul sa te opresti.
nu eu am spus ca cele care isi pierd fecioria sunt pasibile de Gheena, ci asa ne invata preotii ortodocsi, deci nu cu mine ai o problema ci cu preotii ale caror cuvinte vad ca le ignori total, preferand sa postezi sfaturi despre cum sa fii sexy ca sa seduci un barbat, asa ceva nu se poate vorbi in cadrul Ortodoxiei. sa-ti fie rusine, daca mai ai obraz.[/QUOTE Stati calm, va las forumul. Succes la "condus". |
Andra_07, tu nu trebuia sa vii cu sfaturi la acest subiect. De ce? Pentru ca:
1. esti foarte tanara 2. nu esti casatorita 3. esti o desfranata Dar in schimb ,,imi place'' (ironic spus) ca esti a naibii de buna de gura asa aiurea si obraznica vis a vis de domnul Cornel Urs. Vorba aia, n-ai scris nimic de biserica/ religie/ credinta in criteriile tale minune pentru ca o fata singura sa-si gaseasca sot. Si daca tu tot esti asa experta in calea spre casatorie, de ce esti inca nemaritata? Si daca sa zicem ca te-ai marita peste cateva luni, de ce ti-au trebuit 5 ani de relatie ca sa ajungi la casatorie? 5 ani de desfranare...si te mai dai mare experta sa sfatuiesti pe altii, copila visatoare si obraznica! Aici ar trebui sa vina cu sfaturi doar oamenii casatoriti si care sunt crestini ortodocsi adevarati, nu desfranatii ca tine. Si ce, crezi ca o sa planga toata lumea de pe forum daca tu dispari? Te inseli. Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ultimul mesaj al Simonei mi-a adus în minte două versete: mai întâi cel, binecunoscut, al Domnului: „Cel fără de păcat dintre voi să arunce primul piatra”, și cel de-al doilea, răspunsul fariseilor către orbul din naștere, vindecat, care Îl mărturisea pe Iisus: „În păcate te-ai născut tot, și tu ne înveți pe noi? (Ioan 9, 34)”
Nu vreau prin aceasta să spun că nu trebuie să respingem păcatul; ci să avem grijă cum îl tratăm pe păcătos, fără să uităm că și noi le avem pe ale noastre, pe care poate nu le vedem și care pot să fie chiar mai mari. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:26:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.