![]() |
Citat:
Dacă n-am mai spus-o, o repet atunci!:5: |
Citat:
În ce măsură seamănă fiecare din aceste biserici cu Biserica Creștină,știe Dumnezeu mai bine decât noi. Singurul nostru criteriu de apreciere este Sfânta Scriptură... |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
daca admiteti ca crestinii ortodocsi sau catolici sunt crestini in masura in care si dumneavoastra va considerati crestin, atunci pentru ce atata tam-tam pe forumuri??! ce doriti sa-i invatati, daca ei sunt ok din punctul lui Dumnezeu de vedere? eu asta nu inteleg, nici pe dumneavoastra si nici pe "ucenic", daca e perfect sa fii ortodox atunci de ce nu reveniti fratilor la Ortodoxie??!
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe de alta parte , Biblia are o stransa legatura cu Sfanta Traditie (iar cand spun Sfanta Traditie ma refer la asta : "Multe lucruri aveam să-ți scriu; totuși, nu voiesc să ți le scriu cu cerneală și condei, Ci nădăjduiesc să te văd în curând, și atunci vom grăi gură către gură." IIIepistola a lui Ioan). Si , desigur , problema este ca adventistii NU au traditie , pentru ca ei au doar o vechime de aprox. 149 ani ; in timp ce Biserica Ortodoxa are o vechime de aprox 2000 ani . Deci , nu cred ca Dumnezeu isi paraseste propia Sa Biserica (zidita de insisi sfinti apostoli) - pentru niste indivizi din SUA. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:41:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.