![]() |
1 atașament(e)
Un sfant roman despre care am aflat pe forum
|
Sfantul Irodion de la manastirea Lainici
|
Citat:
Devenise făcător de minuni din viață. Avea puterea de a alunga duhurile necurate din oameni, îi radiografia la prima vedere, spunându-le păcatele lor și cele ale înaintașilor lor. La un moment dat îi aduce îi aduce în dar, o femeie ce locuia în acești munți, un vas cu lapte. Cuviosul îi refuză categoric vasul cu lapte spunându-i ca nu-l primește deoarece nu-i de la capra ei.
Urmatoarea poza... |
va rog sa ma iertati ca nu mi-am facut temele, nu vreau sa blochez jocul, sa posteze altcineva ca sunt in viteza acum..:rolleyes:
|
1 atașament(e)
Atunci o sa postez eu o alta doamna. :4:
|
Citat:
(dar am trisat,deci nu se pune :) |
Citat:
Nu puteai trisa, ca poza e in attachement. Google is our friend. Bine ai venit pe topic, Yasmina! Posteaza, te rog, o poza! |
1 atașament(e)
ok,fie!Primesc!
iata poza: |
Citat:
dragul de el....pt cei care nu l-au mai vazut de mult uitati o emisiune recenta cu totul speciala: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...iera-antena-3/ |
Citat:
și o frază celebră de la domnia sa : "SUNTEM NIȘTE BĂRBAȚI CA TOATE FEMEILE" :) Yasmina, mai pune tu te rog o poză și din partea mea (sunt în pană de idei :)). Ah, Vlad drăguțul mi-a "furat" răspunsul......... aș zice s-o lăsăm tot pe Yasmina, asa de încurajare ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:59:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.