Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dilema........ Alegerilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15825)

Miha-anca 17.12.2012 21:56:16

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489246)
Ce bine ar fi fost sa suporte consecintele deciziilor guvernarii pdl doar cei care i-au votat, nu-i asa, doamna Anca? Au platit toti romanii, deci acum votantii pdl sa suporte la randul lor o guvernare impusa de altii, asa cum si ceilalti au suportat ceva ce nu si-au dorit sau cum l-au suportat pe Basescu si inca mai trebuie sa-l suporte, pentru ca romanii din afara tarii ni l-au impus. De aceea e democratie, ca majoritatea sa decida.

Stau destul de mult timp in tara, ca sa sufar si eu de pe urma guvernarilor defectuoase. Sa nu credeti, ca doar cei care au domiciliu stabil in tara, sufera. In rest, vom trai si vom vedea, cat de multumiti vor fi oamenii de aceasta noua guvernare.

Miha-anca 17.12.2012 22:01:15

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 489231)
și pe cei care au votat cu Voiculescu sau cu secretara lui Dragnea?!

Ii felicit si pe ei, caci au contribuit la numirea lui Ponta :44: ca PM.

Dumitru73 17.12.2012 22:33:09

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489378)
Ii felicit si pe ei, caci au contribuit la numirea lui Ponta :44: ca PM.

bine că nu ai bagat un "L" între P și M, deși se potrivea :)) (sper să nu mă sancționeze adminul :D).

Miha-anca 17.12.2012 23:00:12

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 489395)
bine că nu ai bagat un "L" între P și M, deși se potrivea :)) (sper să nu mă sancționeze adminul :D).

P.M. = Prim Ministru

AlinB 17.12.2012 23:54:57

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489376)
Stau destul de mult timp in tara, ca sa sufar si eu de pe urma guvernarilor defectuoase. Sa nu credeti, ca doar cei care au domiciliu stabil in tara, sufera. In rest, vom trai si vom vedea, cat de multumiti vor fi oamenii de aceasta noua guvernare.

Da, dar tu ai backup, ei nu prea.

stefan florin 18.12.2012 00:13:38

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 489231)
și pe cei care au votat cu Voiculescu sau cu secretara lui Dragnea?!

sunt cazuri pierdute...din pacate

Miha-anca 18.12.2012 02:54:56

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 489418)
Da, dar tu ai backup, ei nu prea.

Cu atat mai mult imi dau seama cu cat sufera altii mai mult ca mine.
Dar ce are una cu alta?!?

Miha-anca 18.12.2012 02:56:37

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 489422)
sunt cazuri pierdute...din pacate

Ce vrei sa spui?

Miha-anca 18.12.2012 07:45:07

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489141)
Decebal, vad ca stii multe despre unguri; dar cunosti personal niste unguri, ca sa stii din propria ta experienta ce fel de oameni sunt? Presupun ca nu; si atunci tot ce spui tu, desi in parte e adevarat, totusi e gresit, caci privesti problema din inaltul cerului, doar rational, fara inima. Ori si ungurii sunt oameni si sunt printre ei si oameni buni, si oameni cu probleme, dar cand le calci pragul sunt primitori.
Si atunci de ce sa-i improscam cu noroi, asa in general, pe toti de-a valma?!? Unii chiar nu merita si pentru aceia nu avem voie sa ii vorbim de rau.

Restul, cu teritoriul, e manipulare din vecini, stramosii lor, care viseaza la ce au avut odata si nu mai au.
Sa nu ne facem griji, ca Dumnezeu si Maica Domnului au grija de Romania!

Am citit acum ce scrie pe topicul "Facatura maghiara" si inteleg mai bine despre ce scrie aici Decebal.
Mesajul meu l-am scris in lumina propriei mele experiente cu ungurii din Ardeal, nu departe de zona Harghita, totusi foarte diferita de ea, precum si din Ungaria.

E o mare diferenta a vorbi despre unguri in general; aici isi fac loc f usor sentimentele de ura; sau a vorbi despre ei, avand in minte unguri pe care ii cunosti ca oameni. Cum eu ii stiu ca oameni, imi cade f greu sa spun lucruri grave la adresa tuturor ungurilor, de teama ca i-as putea rani si pe cei, pe care ii cunosc, pe care ii stimez si chiar le port recunostinta, pentru modul cum s-au purtat cu mine. Imi repugna orice gand rau despre ei, niste oameni calzi si primitori.

E bine, in concluzie sa analizam si sa criticam ideea lor gresita, nu sa-i punem pe toti ungurii la zid, pentru ideile venite de peste granita.
Nu mica mi-a fost mirarea, cand am vazut in Ungaria harti cu Ungaria mare! Mie mi se pare o aberatie, dar lor ideea li se pare posibila, printr-o repetare a istoriei. In 1940, cred, partea de Transilvania a apartinut Ungariei. Ori se stie ca istoria nu se repeta.

DragosP 18.12.2012 08:37:11

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489454)
Ori se stie ca istoria nu se repeta.

Propun să înființam rubrica "zicerea zilei".

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:41:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.