Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Cum ii afecteaza pe barbati imbracamintea colegelor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16024)

Parascheva16 04.06.2013 07:52:14

„Femeile-vampir”
editat
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...artener-ideal/

Parascheva16 04.06.2013 07:59:02

editat....

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...artener-ideal/

stefan florin 04.06.2013 18:41:39

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 521226)
Se intelege ca e o diferenta intre a privi si a atinge, dar unii nu se pot abtine sa atinga, dupa ce au privit. Multe evenimente neplacute se petrec in felul acesta. Cred ca femeia ar trebui sa fie putin mai rezervata, ca sa nu-i atraga tocmai pe cei, inclinati spre brutalitate. Nu e necesar ca femeile sa fie cauza stirilor de la ora 5. Nu poate sti ea intotdeauna, ce a baut sau a fumat cel care te admira. De ce sa se exdpuna inutil?

fiecare e liber sa se imbrace cum doreste.
ps: inca nu am auzit despre femei imbracate provocator, fugarite in plina strada (sa zicem in centrul orasului) de barbati pentru a fi violate

stefan florin 04.06.2013 18:51:07

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 521235)
Pana la urma,dragi barbati sa nu uitati ca femeile utilizeaza cu viclenie aceasta slabiciune a privitului si se imbraca mai dezgolit pt a obtine niste avantaje si pt a va folosi.
Unei femei dragute si apetisante,te oferi sa-i cari bagajul,sa-i deschizi usa,sa-i oferi ceva in orice caz...de la atentii mici pana la atentii extreme.
Chiar nu ati aflat ca frumusetea studiata este o forma de manipulare?

ce va mai place sa va ricicati in slavi! Femeia SE FOLOSESTE de barbat. Hmmmm!Apoi dragi doamne sa nu uitati ca ceea ce cer barbatii (pe care "ii folositi") de la voi pentru acele avantaje sau atentii extreme (apropos, NIMIC NU E GRATIS pe lumea aceasta) NU mai puteti lua inapoi NICIODATA (cred ca ai inteles la ce ma refer). Atunci, cine pe cine manipuleaza?

Dumitru73 04.06.2013 18:55:41

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 521305)
ps: inca nu am auzit despre femei imbracate provocator, fugarite in plina strada (sa zicem in centrul orasului) de barbati pentru a fi violate

aveam o colegă ce nu era nici rapitor de frumoasă, nici super-dotată si nici nu se îmbracă provocator.
cu toate astea a avut o întâmplare extrem de neplăcută.
ziua, pe bulevardul Brătianu din București, un țigan ce venea din sens invers, a apucat-o direct de ... nu de sani, și i-a zis ceva gen "ce te-as ...".

Dumitru73 04.06.2013 19:02:00

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 521235)
Pana la urma,dragi barbati sa nu uitati ca femeile utilizeaza cu viclenie aceasta slabiciune a privitului si se imbraca mai dezgolit pt a obtine niste avantaje si pt a va folosi.
Unei femei dragute si apetisante,te oferi sa-i cari bagajul,sa-i deschizi usa,sa-i oferi ceva in orice caz...de la atentii mici pana la atentii extreme.
Chiar nu ati aflat ca frumusetea studiata este o forma de manipulare?

da, ai dreptate.
dar, acum îmi dau seama că nu am cărat bagajul decât la babe ... știam că am o problema :))

Yasmina 04.06.2013 22:55:14

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 521308)
ce va mai place sa va ricicati in slavi! Femeia SE FOLOSESTE de barbat. Hmmmm!Apoi dragi doamne sa nu uitati ca ceea ce cer barbatii (pe care "ii folositi") de la voi pentru acele avantaje sau atentii extreme (apropos, NIMIC NU E GRATIS pe lumea aceasta) NU mai puteti lua inapoi NICIODATA (cred ca ai inteles la ce ma refer). Atunci, cine pe cine manipuleaza?

Nu stiu la ce te referi...
Dar iti spun in mod sigur ca femeile se folosesc de barbati cand vine vorba de frumusetea lor studiata.Privirile barbatilor pe partile mai dezgolite se taxeaza,de catre femei.Si nu,ele nu dau nimic,alteceva in plus decat o imagine,fie ea si o iluzie(de aici manipularea).
Cu o prostituata schimbul este cinstit,dai banii iei marfa;cu o femeie care te manipuleaza/jecmaneste ,dai ceva si nu primesti nimic.
Sper ca ai inteles,desi cu tine nu a ajuns nimeni pana acum pe forum la vreun numitor comun.Esti cetatean strain poate?

Yasmina 04.06.2013 22:57:05

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 521311)
da, ai dreptate.
dar, acum îmi dau seama că nu am cărat bagajul decât la babe ... știam că am o problema :))

:))
Poate esti genul caruia ii plac femeile mai intelepte,mai coapte :)
La asta te-ai gandit?

Yasmina 04.06.2013 23:05:58

Ma bazez pe aceasta teorie deoarece am studiat femeile cochete din jur precum si reactia barbatilor cand acestea le intra in raza vizuala;deoadata devin atat de slugarnici,de ajutatori,de cumsecade;la polul opus,barbatii chiar devin irascibili sau violenti in relatiile cu femei mai putin inzestrate fizic.Avantaje si dezavantaje...

Desigur,vorbim aici de unele "femei"si de unii"barbati".

Yasmina 04.06.2013 23:30:53

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 521305)

Da,in teorie fiecare este liber sa faca ce vrea insa alegerile lui/ei vor schimba pt totdeauna fata pamantului deoarece orice inventie si trend in materie de frumusete sau moda va fii copiat si urmat de o armata intreaga de omenire.
Nu poti doar sa fi nepasator caci si copiii tai si generatiile viitoare vor gusta din plin din trendul anarhiei si al satanismului.

Noul trend in Occident,este implantul de coarne pe frunte!!!
Prima data am vazut doar la TV sau in reviste;in weekendul trecut am stat la cativa pasi distanta de un om cu implanturi de coarne!
Cum va arata lumea pt copiii de azi ???

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:12:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.