vsovi |
14.10.2016 15:26:43 |
Citat:
În prealabil postat de ioan67
(Post 632485)
Citat:
Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Am si eu o curiozitate: ai intalnit pana acuma macar o persoana, o singura persoana, careia sa-i expui teoriile tale despre soarele de piatra, luna de gheata, semisferice, sfantul luca fotograful, fantome bleumarin de episcopi etc., si care sa nu-ti sugereze ca ai nevoie de tratament sau sa creada ca iti bati joc de ea ?
|
Mai bine ii urezi sa isi gaseasca un editor bun!....:)
Ar putea face o avere la cati amatori de literatura excentrica sunt pe lume...
|
Eu v-am răspuns serios deși părea neverosimil și din cauza asta ați crezut că glumesc, dar așa este:
1. Nu sunt teorii și nici literatură excentrică sau SF ci e purul ADEVĂR. Dacă ați avea puțină minte cinstită v-ați da seama și singuri că am dreptate (nu de la mine și nici de la păcatele mele). Ați crede, ați studia și ați înțelege că așa este făcută Creația, cu Soarele și Luna semisferice și cu pămîntul Plat pentru că fiind finită trebuie ca în orice direcție ai merge drept să ajungi de unde ai plecat și de exemplu se vede asta de la poli, cînd e miez de vară acolo, că sorele deși merge drept de la est la vest defapt face pe Cer un cerc așa ca și stelele.
2. Noi suntem următori ai Domnului Iisus Cuvîntul lui Dumnezeu deci nu căutăm să facem niciun fel de avere care duce la păcătuire și mîndrie fiindcă astea înseamnă răutate și cruzime.
3. N-am nevoie de urări ''de bine'' pentru că drumul cel larg spre iad e poleit cu foarte bune intenții... defapt foarte ipocrite.
4. Nu vă mai distrați ci căutați să credeți și o să vedeți că o să pricepeți măcar prima pagină a Scripturii: Facerea!
|