![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Doamne ajută ! + |
Citat:
|
Citat:
Nu ai cum sa-i tii companie lui Cristian, caci nu a fost nici o clipa pe "ignor"... |
pacat de (re)numele acestui forum, ca e plin de vorbe mari si vorbe goale
cateva cuvinte, de la Sf. Apostol Pavel citire:
"De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunător." si cu dedicatie pentru Sophia, un posibil raspuns la una din intrebarile sale, de ce sunt romanii ne-uniti si izolati: pentru amorul propriu, a se citi mandria de a se crede mai cu mot decat altii, mai destepti, mai cititi, mai credinciosi, mai... mai... cineva spunea ca romanii tot mai cred ca Dumnezeu le-a dat patent de inteligenti si cu asta ii fac praf pe toti, cand de fapt doar de ei se alege praful. bine ar fi sa ne daruiasca Domnul un pic de smerenie. |
Asa e Mirela; dar arata tu dragoste si smerenie; fii tu exemplu, daca ai inteles cuvintele tale.
De multe ori spunem si scriem cuvinte pe care nu le transpunem in practica. Uite, ai posibilitatea sa ne dai si sa-mi dai un exemplu bun de urmat. |
Citat:
Daca generalizam inseamna ca avem prejudecati deja. Cunosc romani care traiesc in State si se au foarte bine ,se intalnesc in week end desi localitatea unde locuiesc se intinde pe o distanta maricica ,dar ei isi fac timp si se vad destul de des. |
Citat:
Eu sa stii ca imi dau seama de personalitatea unor useri fara sa fiu psiholoaga. De curand a aparut un user nou ,Mosu ,cu un simt al umorului debordant. Trebuie sa mai si radem ,nu ? :1: |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:40:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.