catalin2 |
16.12.2011 02:51:32 |
Citat:
În prealabil postat de Erethorn
(Post 415160)
Să știți că, printre altele, manifestările injurioase la adresa interlocutorilor care le arată adevărul, precum și obsesiile antiecumeniste, mai ales în condițiile în care nu se înțelege exact ce înseamnă ecumenismul, sunt definitorii pentru acest curent sectar din care faceți parte.
Dumneavoastră nu sunteți ortodox, ci sunteți ortodoxist anticatolic, domnule. Sunt două lucruri diferite.
|
Confuzia care va domina face ca toate lucrurile sa le vedeti invers. De cand va cunosc dvs. incepeti sa atacati cand nu va mai convine ce se scrie si apoi va plangeti ca dvs. sunteti atacat. Am raspuns la toate aberatiile, dar va arde adevarul si singura aparare este sa atacati interlocutorul. Inca de cand am intrat pe forum acum un an ati tinut de la al doilea mesaj sa va aratati aroganta si grosolania, culmea, plangandu-va de multe ori ca cei pe care ii atacati va jignesc. la inceput am crezut ca ati inteles gresit mesajul cu "paste oile Mele" si ati crezut ca insemna ca trebuie sa fim ciobani.
Dar imi dau seama si din ce a spus Mihai ca e o tara legata de meserie. De multe ori avocatii apara si pe cei vinovati. Ca sa aperi un interlop trebuie sa te faci ca nu vezi adevarul, sa il ataci si sa incerci sa il discreditezi pe cel ce spune adevarul si sa cauti in schimb mici chichite ca sa scape clientul. Exact tactica dvs. si pe forum, nu stiu daca ati luat-o din meserie.
Veniti si spuneti acelasi lucru, ca Biserica este BC si apoi ii acuzati pe altii ca sunt intr-o secta ca nu sunt ecumenisti? Ori mintit ori nu va cunosteti dogma, vedeti ca am facut un subiect nou in care se arata ca dogma catolica era ca cine nu e sub comanda papei nu se poate mantui. Si dvs. veniti cu aburelile ecumeniste care trebuie sa fie valabile doar pentru ortodocsi, nu si pentru catolici? De ce ati intrat imediat ce v-ati convertit la catolicism pe forumul ortodox? Nu spuneti ca catolicii sunt mult mai multi si au convertit peste tot, nu gaseati un forum catolic? Sau ati venit sa ii invatati pe ortodocsi adevarul? A venit timpul sa va laudati si prin alte parti cu convertirea dvs. si sa ne lasati pe noi in pace.
Nu e nevoie sa-mi raspundeti pentru ca daca ati observat de cand ati revenit am cautat tot timpul sa va evit si sa evit discutiile fara rost cu dvs.
|