Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Alternativa la cardurile de sanatate cu cip (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15953)

antoniap 12.01.2013 12:58:35

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 495142)
Nu studiez ca n-are sens. Ai publicat-o chiar tu pe forum HG si am citit-o atunci, inclusiv interpretarea ta. Problema ta e ca pe toata lumea suspectezi de rau, mai ales statul, de parca statul n-am fi tot noi, oamenii. Cu toate ca esti om credincios, ai fobia cip-ului si din cauza acestei temeri dezvolti scenarii si exista pericolul sa cazi in mania persecutiei.

Nu dezvolt niciun scenariu. Interpretez o hotarare de guvern. Sper ca nu e text sacru, care sa nu permita comentarii, imbunatatiri si interpretari.

Miha-anca 12.01.2013 14:47:01

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 495092)
Pe plan social, ai dreptate. Pe plan spiritual, ambele opereaza cu numere, nu cu nume.

Nu poti spune acest lucru, Antonia. Eu figurez la banca cu numele, dar am si CNP. Toate actele sunt pe nume, dar e specificat, acolo unde este necesar, si CNP. Inca nu am primit o hartie de la banca doar cu CNP-ul.

Miha-anca 12.01.2013 16:03:05

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 495026)
Mă întrebai oarecând cum e cu sectarismul cu aparență ortodoxă... uite că ajungi singur la răspuns.

Ideea asta, a cui o fi, de invocare in acest context a sectarismului a fost geniala: a prins la cei mai slabi de inger. Unii chiar au luat-o de buna si o repeta ca papagalii.
Mihailc, nu cred ca ai fost primul, care a venit cu ideea acesta; ai preluat-o si tu din zbor, de la unii care vorbesc despre ortodoxism. Ei, si cand am vazut ca spun "ortodoxism", am stiut cu cine avem de-a face:
Lupul isi schimba blana,dar naravul ba!

antoniap 12.01.2013 18:34:16

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 495158)
Nu poti spune acest lucru, Antonia. Eu figurez la banca cu numele, dar am si CNP. Toate actele sunt pe nume, dar e specificat, acolo unde este necesar, si CNP. Inca nu am primit o hartie de la banca doar cu CNP-ul.

Desigur, se pune problema sa nu apara numarul in locul numelui.

Taina faradelegii evolueaza gradat. Mai intai apare numele alaturi de numar si apoi doar numarul. Eu, una, m-am ferit si de cardul bancar fara cip. Tehnologia de decodificare a informatiei e aceeasi. Ma duc la banca, imi iau salariul din contul curent deschis acolo si atat. De cate ori merg la banca, mi se indroduce CNP in calculator si mi se spune cat am de luat. Pentru ei, oricum sunt un numar si eu. E problema salariatilor bancii. Dar eu nu accept acel card prin care sa recunosc ca ma identific cu acel numar.

Dumitru73 12.01.2013 18:50:41

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 495199)
Dar eu nu accept acel card prin care sa recunosc ca ma identific cu acel numar.

ce înțelegi prin asta?

antoniap 12.01.2013 18:54:51

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 495200)
ce înțelegi prin asta?

Am raspuns la intrebare aici:

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=15953&page=2

Dumitru73 12.01.2013 18:58:23

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 495202)

"apocalipsa13" și "la apusul libertății"?

martinescu 12.01.2013 19:22:14

Cardul de sanatate si Buletinele biometrice

Am citit cartrea Apocalipsa 13, am semnat petitia impotriva cadrului dar ce ne facem cu buletinele biometrice?

antoniap 12.01.2013 19:35:12

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 495203)
"apocalipsa13" și "la apusul libertății"?

Da, acolo gasesti toate explicatiile necesare. Tot la pagina respectiva sunt si cele trei citate din Apocalipsa foarte importante pentru problema in discutie.

antoniap 12.01.2013 19:44:23

Citat:

În prealabil postat de martinescu (Post 495206)
Am citit cartrea Apocalipsa 13, am semnat petitia impotriva cadrului dar ce ne facem cu buletinele biometrice?

Trebuie sa stim ca exista alternativa si fara cip, in conformitate cu modificarile aparute:

3. Articolul 3 se modifică și va avea următorul cuprins:
"Art. 3. - (1) Integrarea și administrarea bazelor de date privind evidența persoanelor, a actelor de stare civilă, a cărților de identitate, a cărților electronice de identitate, a cărților de identitate provizorii, a cărților de alegător și a celorlalte documente necesare persoanei în relațiile cu statul se realizează de D.E.P.A.B.D.

(2) D.E.P.A.B.D. administrează Sistemul național informatic de evidență a persoanelor, denumit în continuare S.N.I.E.P.
(3) S.N.I.E.P. reprezintă ansamblul activităților desfășurate cu mijloace informatice pentru ținerea evidenței persoanelor, producerea, emiterea și evidența actelor de stare civilă, a cărților de identitate, a cărților electronice de identitate, a cărților de identitate provizorii, a cărților de alegător și a altor documente necesare persoanei în relațiile cu statul."

http://www.monitoruljuridic.ro/act/o...de-143696.html

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:56:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.