Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Un mod ciudat de rugaciune la penticostali !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5103)

Doriana 05.12.2009 19:56:02

Si de unde ai dedus ca Iov era mort? Dupa ce a adus jertfa a mai facut zece copii. :1:

Danut7 05.12.2009 20:03:27

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188316)
Parca spuneati ca sunteti frati cu catolicii. Nu ca sunt eretici ca nicolaitii. Fratii , cand au o neintelegere, se strang, se roaga, postesc ca Dumnezeu sa le luminee mintile si sa aleaga dogma buna, Nu se desoart.

Andrusca, atat poti tu, ce sa-i faci...inveti de pe you tube. Daca nu stii ce e aceea traire crestina, imi pare rau pentru tine.

MariS , multumesc.

Am fost frati.Roma a cazut din cauza mandriei.

tricesimusseptimus 05.12.2009 20:05:14

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188349)
Acum deci luați șapte viței și șapte berbeci și duceți-vă la robul Meu Iov și aduceți-le, pentru voi, ardere de tot; iar robul Meu Iov să se roage pentru voi; din dragoste pentru el, voi fi îngăduitor, ca să nu Mă port cu voi după nebunia voastră, întrucât n-ați vorbit despre Mine așa de drept cum a vorbit robul Meu Iov".

Iov era cât se poate de viu la momentul acela.

Ioana-Andreea 05.12.2009 20:54:17

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188357)
Iov era cât se poate de viu la momentul acela.

poate am inteles eu gresit,eram sigura ca era m..Oricum,despre viata dupa m. gasesti mai multe versete.Scrie clar ca mort fiind,dar cu duhul viu,a propovaduit in iad si multe altele.Invierea a fost a trupului.

Danut7 05.12.2009 20:58:03

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188375)
poate am inteles eu gresit,eram sigura ca era m..Oricum,despre viata dupa m. gasesti mai multe versete.Scrie clar ca mort fiind,dar cu duhul viu,a propovaduit in iad si multe altele.Invierea a fost a trupului.

Ioana-Andreea , lor le place mai mult sa ridiculizeze Scriptura cand vine vorba despre aceste versete si nu numai, la modul absurdului chiar.

Nu prea ai cu cine.Dar toate invataturile lor sunt "biblice".

tricesimusseptimus 05.12.2009 20:59:22

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188375)

Nici o problemă, se mai întâmplă. Te încurajez să verifici personal în Scriptură tot ce ți se spune. De către ortodocși ori adventiști. Domnul să-ți ajute!

tricesimusseptimus 05.12.2009 21:00:14

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 188378)
Ioana-Andreea , lor le place mai mult sa ridiculizeze Scriptura cand vine vorba despre aceste versete si nu numai, la modul absurdului chiar.

Nu prea ai cu cine.Dar toate invataturile lor sunt "biblice".

Nu ești cuminte deloc. S-ar ca putea ca moșul să-ți ia darul...

Ioana-Andreea 05.12.2009 21:02:22

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188380)
Nici o problemă, se mai întâmplă. Te încurajez să verifici personal în Scriptură tot ce ți se spune. De către ortodocși ori adventiști. Domnul să-ți ajute!

Am citit Biblia si am ramas cu impresia ca era mort,nu mi-a zis nimeni.Iti dai seama ca n-ar zice preotii ceva neadevarat.

tricesimusseptimus 05.12.2009 21:06:47

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188383)
Am citit Biblia si am ramas cu impresia ca era mort,nu mi-a zis nimeni.Iti dai seama ca n-ar zice preotii ceva neadevarat.

În ziua de azi nu mai poți avea încredere în nimeni, ai văzut câte se întâmplă.
În Scriptură însă poți avea încredere: e Cuvântul lui Dumnezeu!

Danut7 05.12.2009 21:09:18

Cartea lui Iov e o carte tainica.Hai sa nu ne prefacem noi ca am inteles-o, in special puii de adventisti.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:36:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.