![]() |
Citat:
In rest ... aberatii, aberatii, aberatii ... |
Citat:
Dar iarăși ai dreptate zicând că: Citat:
Citat:
Căci eu am zis că Unul există, dar ei au zis că e mort... și l-au și modelat și slujit ca pe Dumnezeu căci l-au numit inerția, adică locul unde t1=t2=...=tn deci acolo unde nu există timp... firește fiindcă l-au pierdut. Deci citește încăodată și când susții că sunt aberații argumentează te rog cu ceva mai mult decât cu trufia... vicleană insinuând ce știu eu ce vezi dumneata la mine... Citat:
|
Citat:
|
.. si ce inseamna
Căci ispismurâca dublă și viceversată a curiozității perversiuniunilor coolinare, literare, gazstroastronomice?! BanU-Bad'aiA. din semnatura, ca de mult vroiam sa intreb.. ;-) |
vsovivi, o intrebare scurt si la obiect, sper ca si raspunsul tau sa fie la fel.
Din ce carte/material sunt scoase perlele alea pe care le insiri aici? |
Citat:
Dar Cartea nu poate fi alta decât Cartea Vieții. Așa mi s-a dat de sus. Citat:
Cu Bârnitorincul se face ispismurâca dublă și viceversată a curiozității perversiuniunilor coolinare, literare, gazstroastronomice?! BanU-Bad'aiA. că e așa o sculă minusculă cu schipsis creată, ca cineva să vadă. Bârnă + ornitorinc = Bârnitorinc. Iar pentru AlinB, uite o perlă ghicitoare luată de pe wikipedia : Citat:
Citat:
|
Citat:
Nu sunt citate de undeva..cum zicea parca cineva cu "Noul Ierusalim", etc..? Esti o persoana foarte creativa in cazul asta. Dar cred ca si foarte plictisita in acelasi timp.. |
Citat:
|
Citat:
Eu raman la ideea mea, aceea ca faci misto de noi. Cred ca lansezi ideile astea fantasmagorice doar pentru distractie. Nu fac misto de tine. Pentru ca e grav daca nu am dreptate. |
Citat:
Aaaa, deci și tu ești un mare om de știință care nu mai ai nevoie de prooroci, păi în cazul ăsta o să capeți o perlă inerțială... Citat:
Nu fac mișto, că pe alea bune păgânii le caută... Ideile astea nu sunt fantasmagorice și mă mir mereu cum de nu vi se par și vouă clare, că doar nu e nimic complicat în explicațiile dăruite nouă, de sus. Iar distracție, da, dar nu de noi ci de explicațiile explicaționiștilor care se străduie mereu să învețe la școli înalte toată Tâmpenia gLumii: Citat:
Știu că faci mereu mișto de mine chiar dacă nu recunoști, că altfel n-ai avea cum să nu dai dreptate căci atunci ai asculta de îndemnul: Dați cezarului ce este al cezarului și Lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu... Iar ei ascultând dădeau de atunci zeciuială din izmă și mărar și ziceau mereu corban, corban... De parcă nu ar fi zis Domnul că pe alea mari să le faceți iar pe alea mici să nu le lăsați! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:36:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.