Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10299)

ana09 07.08.2010 10:24:34

Molitfele Sfantului Vasile cel Mare se citesc in fiecare miercuri si vineri si la biserica cu hramul,,SF.IERARH NICOLAE''SI ,,IZVORUL TAMADUIRII MAICII DOMNULUI''care se afla in curtea spitalului vechi Suceava de catre preotul misionar Constantin Diaconasu.

kiralina 07.08.2010 14:23:07

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 275694)
Ce am sugerat eu era de bun simt.
Daca tot ai amintit de casute in pomi, da, daca vrei sa ti se ridice catedrale purtind numele tau, atunci faci ca Sf Antonie de Padova si predici din copac, exorcizezi stind in copac deoarece acolo nu are cum sa ajunga dracu la tine.

Visator mai esti!dracul te ajunge si in gaura de sarpe,te ajunge oriunde,numai in potirul de impartasanie nu te ajunge,dar cum nu incape nimeni acolo.....

ingerul_pazitor 07.08.2010 15:11:33

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 275633)
O,da,dreptate ai,sa renunte la tot confortul firesc al civilizatiei i sa isi faca o casuta in pom sa stea acolo.totusi,tu ce cauti pe acest forum,in afara e a da cu stangul in dreptul cu rost,fara rost?nu ai gasit inca un forume lptr atei?

pai nu ziceati voi frate, sa se lepede de sine , sa se duca cu dl HRISTOS si acum le luati apararea ca au nev de confort al civilizatiei, ?????

ingerul_pazitor 07.08.2010 15:12:39

Citat:

În prealabil postat de ana09 (Post 275703)
Molitfele Sfantului Vasile cel Mare se citesc in fiecare miercuri si vineri si la biserica cu hramul,,SF.IERARH NICOLAE''SI ,,IZVORUL TAMADUIRII MAICII DOMNULUI''care se afla in curtea spitalului vechi Suceava de catre preotul misionar Constantin Diaconasu.

in bucuresti , nu in suceava, multumesc

kiralina 07.08.2010 19:18:25

Citat:

În prealabil postat de ingerul_pazitor (Post 275760)
pai nu ziceati voi frate, sa se lepede de sine , sa se duca cu dl HRISTOS si acum le luati apararea ca au nev de confort al civilizatiei, ?????

Da,au nevoie!au nevoie sa circule cu masina,nu cu caruta!au nevoie sa manance hrana fireasca,nu lacuste!au nevoie sa doarma in pat ,nu in fan!au nevoie sa se imbrace cu haine,nu in saci!la un astfel de comfort m-am referit!

podolski_2 08.08.2010 01:12:58

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 275643)
Eu cred ca ateului nu i s-ar intampla nimic tocmai pentru ca nu crede...

Se indracesc si ateii doar ca indracirea nu se manifesta la cei ce nu cred decat prin boala, sau necazuri (isi pierd locul de munca, nu au liniste, nu isi gasesc pacea, se cearta cu toti).
Problema apare cand vrea sa il scoata pe diavol, atunci se manifesta vadit. Pana atunci tace malc, nici nu aude, nici nu exista, ii distruge usor usor viitorul ,familia, viata si spera ca si sufletul prin deznadejde.

ingerul_pazitor 08.08.2010 01:53:17

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 275805)
Da,au nevoie!au nevoie sa circule cu masina,nu cu caruta!au nevoie sa manance hrana fireasca,nu lacuste!au nevoie sa doarma in pat ,nu in fan!au nevoie sa se imbrace cu haine,nu in saci!la un astfel de comfort m-am referit!

ok boss am inteless:25:

ingerul_pazitor 08.08.2010 02:04:35

de ex calugarii de la manastirea radu voda -sf nectarie nu fac aceste molifte ca cica sunt periculoase si le este frica:46:nu ar trebui sa aiba curaj?

gabriela8 08.08.2010 21:02:15

Citat:

În prealabil postat de ingerul_pazitor (Post 275864)
de ex calugarii de la manastirea radu voda -sf nectarie nu fac aceste molifte ca cica sunt periculoase si le este frica:46:nu ar trebui sa aiba curaj?

Ai vreun temei cand spui asta sau din auzite? Si apoi nu suntem in masura sa ii judecam, fiecare isi cunoaste neputinta!

ingerul_pazitor 09.08.2010 00:17:27

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 275995)
Ai vreun temei cand spui asta sau din auzite? Si apoi nu suntem in masura sa ii judecam, fiecare isi cunoaste neputinta!

temeiul este ca i-am intrebat personal. deci s-a oferit un preot sa o faca si nu o face un calugar din cate stiu au o viata mai "ascetica" decat un preot casatorit.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:49:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.