![]() |
Citat:
nu stiu eu una nu suport sectantii pentru ideile si mentalitatea lor.... sa ma scuze sectantii ca zic asta, da e adevarul.... am o verisoara care s-a nascut ortodoxa dar desteptul de frate-su a ademenit-o la sectanti...si acu el, fost sectant, e vai si amar de capul lui, bea, sta singur, are 40 si ceva de ani... a fost cu nu stiu cate femei.... nu ca intre noi ortodoxii nu ar fi asemenea specimene...ca sunt la greu...dar macar noi nu ne dam mari crestini mari...... asa si fata asta de cand a trecut la sectanti...e de jaaaaleeeeee..... ori ea e asa , ori sotul o domina prea mult...., sectant bineinteles...nu stiu ce e cu ea.... deci ea nu se intalneste cu mine care ii sunt verisoara decat daca ii da voie sotul, nu m-am mai vazut cu ea de 2 ani...si inainte sa ne vedem atunci, inainte nu ne vazusem tot de 2 ani....si cand a fost atunci la mine acu 2 ani, a stat 10 minute se grabea ca vai draga ajunge sotul acasa si se supara daca nu o gaseste.....adica te vezi cu verisoara ta dupa 2 ani, stai 10 minute si pleci ca se supara sotiorul??? da totusi sunt verisoara nu o straina sau o prietena de pe cine stie unde..... inainte de asta, cand am chemat-o la nunta mea a zis ca nu vine ca prefera sa doarma si , fiind in alt oras nunta fata de unde era ea, a zis ca nu are ea chef de calatorii de astea.... si inainte cu cateva zile imi zisese ca sunt singura persoana in care are incredere, cu care poate vorbi, cu mine se intelege cel mai bine, ca nu am jignit-o niciodata,,,,,si uite ca ea a fost persoana care m-a jignit cel mai tare in viata..... verisooara asta are o sora care a nascut acu vreo 3 ani si vb pe internet cu ea sa se duca sa o ajute pe mama ei, care statea cu bebelusul de 3 luni ca sora ei se intorsese la servici... si verisoara asta a mea zice cica, nu ma duc sa o ajut pe mama ca se supara sotul ca il neglijez....... si i-am zis ok, mergi cu el atunci....nuuu...ca sotului meu nu ii plac copiii straini ... bai deci eu asa ceva eu nu am vazut..... in primul rand nu era strain, ci nepot....si numai bine ca dupa vreo cateva saptamani, mama ei a intrat in spital de la oboseala ca statea cu copilul si de abia apoi dupa vreo cateva luni au inceput si ei sa se duca...deci HALALLLLLLLL !!!!!!!!! aaaa...plus ca 2 3 ani ea a luat anticoncepotionale ca nu vroia sa ramana insarcinata...da ea e maaaareeee crestina maaaareeee dupa Evanghelie. asa au ei un stil de a rastalmaci lucrurile si de a le pune doar cum le place lor cum le convine...macar asa la noi stim sigur...bai nu ai voie anticonceptionale ca e pacat si nu ne dam asa mari crestini... eu inteleg ca sotul trebuie respectat, trebuie ascultata si parerea lui dar si el sa mi-o asculte pe a mea, sotul este capul familiei, ok, dar nici chiar sa umblu in 4 labe cu limba scoasa de un metru, cu codita ridicata dupa sot si sa ii fiu sclava...sau doar as fi batuta in cap cu parul !!!! inainte sa ramana insarcinata vb mai rece si mai urat cu ea, pentru ca si culmea, nu si-a dat seama de gafele pe care le-a facut.... dupa ce a ramas insarcinata am zis ca las de la mine....dar imi lipseste verisoara mea cea cu care vorbeam orice si cu care ma intelegeam asa de bine....si ea nici macar nu si-a dat seama cat de tare m-a jignit..... si iaca asa nu suport eu sectantii...si mai cunosc cazuri..... |
"si ne iarta gresalele noastre precum si noi iertam gresitilor nostri."
Citat:
|
Daca cineva m-a dezamagit e vina mea ca am avut asteptari prea mari. Sunt doar oameni cu bune si rele, e de asteptat sa caute in primul rand confortul lor sufletesc, apoi pe al altora, daca mai e loc. Te poti ajuta cu ei din cand in cand, cand vrea Dumnezeu , dar trebuie sa fii constient ca oamenii sunt facuti din carne si daca L-au dezamagit pe Dumnezeu [toti, fara exceptie], oricand te pot dezamagi si pe tine. Mai ales femeile , Mirela, cand gasesc un barbat, centrul vietii lor se schimba. De dragoste sau de frica se vor invarti inevitabil numai in jurul lui Fat Frumos.
Daca tii la cineva trebuie sa o faci pe cat posibil dezinteresat si sa fii dispus sa-l accepti si atunci cand nu va fi la inaltimea asteptarilor tale. Si tu ai fost acceptat de Dumnezeu asa cum esti, de aceea esti dator sa-i accepti si tu pe altii. Caci cu ce masura masori , cu aceea ti se va masura. |
cel ce a facut filmul nu era OM?
Citat:
|
Citat:
Citind insa pe acest forum veti gasi multi din aceia care, nu doar ca se cred mari crestini mari ci se cred si singurii crestini de pe fata pamantului. In opinia lor toate celelalte confesiuni crestine sunt secte, cei care nu sunt ca ei sunt eretici, schismatici si oameni destinati Iadului. |
Un sfat!
Nu va mai certati, suntem trecatori pe acest pamant , iar viata e atat de scurta!
|
Citat:
eu cu rusine pot sa zic ca sunt mai mult cu numele, ca sunt pacatoasa pana in panzele albe, vreau sa ma schimb, dar de cele mai multe ori raman doar cu incercarea...si Dumnezeu mi-a demonstrat de atatea ori ca este alaturi de mine si mi-a dat tot ce mi-am dorit in viata dar eu continui sa pacatuiesc, cu toate ca incerc sa ma abtin.... cat despre verisoara mea..... ce crestin ia anticonceptionale, sau nu isi ajuta mama cand stie ca este bolnava,( ca verisoara mea stia ca mama ei e bolnava cu diabetul...si din cauza oboselii a facut probabil o cadere nu stiu exact, oricum a stat in spital), ce crestin nu este alaturi de verisoara ei, pe care atata o aprecia ??? a fi vreun crestin foarte egoist....nesimtit de egoist..... si aici nu mai e vb ca da, intr-adevar, cand o fata intalneste un baiat e centru universului ei, aici e vb de morala , de constiinta, de suflet.....nu stiu ce pot sa zic.... iar despre iertat...mi-am zis ca asa e ea...asa au trasnformat-o sectantii si nu am ce sa mai fac.... oricum, vb la telefon, ii dau sfaturi cand mi le cere, dar eu nu ii cer absolut nici unul.... pot spune ca in mare parte mi s-a luat de la inima.... si totusi ma doare.... dar asta e... |
daca totusi te doare inseamna ca o iubesti inca
Citat:
|
Esenta e alta totul e sa ai puterea sa o vezi
Citat:
In ceea ce priveste celelalte confesiuni, atata timp cat s-au format cu mult dupa aparitia crestinismului, prin scindari si certuri, uneori razboaie religioase, atata timp cat Iisus, in relatarile din Biblie nu spune, iata voi crestinii veti fi protestantii, sau mai stiu ce secta, nu poate sa vina nici un adept al acestor noi, prea noi formate secte, de cand e omul pe pamant, sa spuna iata noi suntem cei adevarati. Iata noi suntem de la Hristos. Si in privinta Iadului, e adevarat ca cei care dintr-o capacitate mai mica de intelegere a adevarului, ajung pe calea Iadului. Si cei care sunt pe calea Iadului fara doar si poate ca sunt eretici si schismatici. Asta nu o poate contesta nimeni. |
Citat:
Spui: cel ce a facut filmul nu era OM? am sa analizez aceasta propozitie. 1. Am spus vreodata eu ca nu era om? Oare de ce pe tine te-a dus gandul la asta? Incep sa cred ca cel care a facut filmul era om, dar saracul nu facea din propria lui vointa asta ci indemnat de Diavol pentru a induce in eroare oamenii crestini buni iar tu fara sa vrei ai pus sub alta lumina acum totul prin intrebarea asta. E adevarat ca toti suntem oameni, dar unii pe cale buna cu ganduri bune si altii pe cale rea cu ganduri rele. 2. Ai scris OM cu litere mari de tot ceea ce se intelege ca omul e mai presus de orice si oricine. E o chestie psihologica. Atunci cand cititorul vede OM cu litere mari e ca si cum ar fi ceva suprem si asa este cel putin in mintea celui care scrie adica a ta. Iata cum esti deja pe calea cea rea si in loc sa te intorci inapoi alergi pe ea. Suprem este Dumnezeu si Domnul Iisus Hristos. Oamenii sunt mici si umili. deci cu litere mici. Cand am spus ca noi ne spunem unul altuia si incercam sa intelegem fireste ca inseamna si scris, si citit, si spus, dar asa e diavolul ispiteste intotdeauna. Nu conteaza cum te manifesti in credinta, prin scris, citit, cantat, vorbit, ci conteaza daca o faci asta doar pentru a-ti arata iubirea fata de credinta sau o faci pentru a sminti oamenii de pe calea cea buna. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:26:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.