![]() |
eu nu vorbesc de psihologie
asta-i realitatea Ionele mama.
Mie imi place sa muncesc dar am pretentia sa fiu platit pentru ce fac! Mie imi place cind spui o vorba sa fie vorba! Eu am datoria sa asigur copiilor mei macar ce mi-au asigurat mie parintii mei. N-asi fi putut. Si pot continua la nesfirsit, dar nu-s sigur ca-i de folos cuiva. In plus am duhovnic nu doresc sa ma destainuiesc pe un forum. Am luat o decizie dupa 30 de ani de Romania, daca m-asi fi nascut dupa revolutie o luam si mai repede. Nu o regret. Ce regret este ca am fost nevoit sa o iau! |
Citat:
Mie imi este perpendicular daca tu o sa mori lesinat pe un fost trotuar din Romania, o sa zic era sanatos, tinar , putea "fugi" a avut ce a dorit sa aibe! Tara ii va fi recunoscatoare, o sa-i faca un monument cind se va gasii ciment (daca nu-l fura cineva inainte sa se usuce). Tu in schimb te dai de ceasul mortii ca nu-s ca tine! Nu vreu monument! Nu vreau "sa taiesc bine" Nu vreau sa postesc obligat.(ca am facut-o prea mult timp) De ce nu te bucuri pentru binele meu? Tu esti crestin-ortodox. Esti iubire. Esti cel mai primitor dintre neamuri. |
De ce ti se pare ca te urasc?
De ce ti se pare ca o duci mai bine ca mine acolo? Repet,de ce ti se pare ca este Romania de vina ca nu esti in stare sa traiesti in Casa Ta? Sunt eu de vina ca stai la altu` acasa?Sunt eu de vina ca vei fi toata viata un Musafir? Am mai zis-o,plecati unde vedeti cu ochii DAR NU dati vina pe Romania,dati vina pe incompetenta voastra. |
Citat:
|
Citat:
Dar este acesta un motiv să emigrezi? Oare la situația economică trebuie să ne raportăm? Ne justifică cu ceva faptul că țara a încăput pe mâna unor hoți? Eu cred că tocmai acum e nevoie ca românii să rămână sau se întoarcă în țară ca să contribuie cu pregătirea și munca lor la edificarea țării. Mentalitatea emigrantului e o mentalitate egoistă, a omului care se gândește doar la binele propriu. Trădând patria trădezi și generațiile care s-au chinuit și jertfit pentru ea și devii un fără-de-țară. Citat:
Te înșeli amarnic. Emigrarea este la îndemâna oricui. Eu am avut actele pentru emigrare făcute de părinți acum 20 de ani și nu am plecat. De ce? Fiindcă nu am simțit niciodată așa un dezechilibru încât să doresc să schimb țara în care m-am născut și fiindcă într-un mod greu de explicat, simțeam (și simt) că Dumnezeu mă vrea în această țară, așa cum pe arabi îi vrea în țările unde s-au născut etc. A emigra înseamnă a invada un popor care nu iubește imigranții, înseamnă a-ți lăsa țara de izbeliște pe mâna străinilor (fiindcă dacă va scădea elementul românesc ungurii și alți venetici își vor face lesne de cap) și în primul rând înseamnă a urmări niște avantaje materiale, deci ceva opus căutării lui Dumnezeu. Nu mai spuneți că Dumnezeu e oriunde fiindcă pe Dumnezeu îl cauți prin fapte, nu prin altceva. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
De a nu lasa pe cei care le-ai dat viata la indemina unor hoti? Da, in cazul asta sintem incompetenti. Si da, am fost incompetenti in a rezolva situatia noastra de dupa revolutie. Majoritatea dintre voi mai sinteti inca incompetenti sa o faceti...iar care nu sinteti in situatia asta sinteti in mare cei din cauza carora am plecat noi |
Si eu am fost in strainatate, dar nu mi-a trecut prin cap sa-i acuz pe ceilalti romani de plimbarea mea.
Puteti sa injurati politrucii puterii, majoritatea cu alta origine decat cea romaneasca. Astia ne-au invins in 89, astia gonesc romanii din tara. Ce sa facem ? Si daca prin absurd maine vor reusi sa goneasca tot neamul, la ce psihologie o sa apelati ? |
Mentalitatea emigrantului e o mentalitate egoistă, a omului care se gândește doar la binele propriu. Trădând patria trădezi și generațiile care s-au chinuit și jertfit pentru ea și devii un fără-de-țară.
Da sint egoist fata de cei morti dar nu fata de cei vii. Sa lasam mortii sa-si ingroape mortii lor! |
logica bat-o vina
Citat:
|
Atunci cum poti sa induci o asemenea psihologie celor de acasa ? In ce scop ? Geopolitic este minune mare ca mai avem tara; la Bucuresti, din posturi cheie, se actioneaza si se militeaza pt gonirea romanilor din tara; se imputineaza locurile de munca, se anihileaza orice forma de organizare pro-romani....Tu ce doresti ? Ce vrei de la noi pe acest forum ?
Vrei sa ne rugam pt tine ? Zi numele de botez si ne rugam ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:30:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.