![]() |
Doamne ajuta!
Multumesc frumos Vasilica de urari, am sa va pomenesc cu mult drag pe unde ma voi opri sa las un acatist, sa vars o lacrima, sa ma rog si sa nadajduiesc la mila bunului Dumnezeu!
|
Revin cu vesti!
Iata ca m-am intors din concediu si din pacate nu am vesti foarte bune referitoare la starea sanatatii Corneliei.
Acum doua zile au ajuns analizele care sunt rele : cancer agresiv Probabil va incepe tratamentul cu citostatice mai devreme decat era prevazut, chiar daca nu i s-a scos tubul care colecteaza ceea ce se scurge de la operatie. Ne lasam in grija bunului Dumnezeu, suntem mici, neajutorati, cu dorinta de a trece cu bine peste greaua perioada care se anunta. Dar cu multa rugaciune vom reusi impreuna. Va rog din suflet sa o pomeniti in continuare pe surioara mea Cornelia si pe Steluta, prietena mea din copilarie, care a trecut de cea de-a treia sedinta de citostatice, cu greu, cu dureri dar cu mult optimism in suflet. Doamne ajuta! |
Citat:
Important este sa nu va pierdeti nadejdea si sa aveti credinta ca la Dumnezeu totul se poate! Dumnezeu sa va binecuvinteze! |
Rugăciune către Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu
O, Maică Sfântă a celor ce cheamă cu evlavie numele tău! O, grabnică ajutătoare a neamului creștinesc, nădejde a celor deznădăjduiți! La tine alerg când mă aflu în necazuri și în dureri, așteptând milostivirea ta. Nici un muritor nu a cunoscut o durere mai mare decât ai cunoscut-o tu, atunci când L-ai văzut pe Preadulcele tău Fiu răstignit pe cruce. Nici o mamă nu a plâns pentru fiii ei cât ai plâns tu pentru căderile și durerile noastre. O, câte icoane ai udat cu lacrimile tale, ca să vădești creștinilor grija pe care le-o porți. Cum ai făcut să izvorască lacrimi din ochii tăi zugrăviți de mâini omenești! Știind marea ta grijă pentru cei ce laudă numele tău, te rog, Preacurată, vezi suferința mea și neputințele mele, Preasfântă Fecioară, și nu mă lăsa să fiu biruit de ele. Știu minunile tale, știu dragostea pe care o arăți neamului creștinesc. De multe ori te-ai arătat în chip minunat și ai dăruit vindecare celor dreptcredincioși. Ajută-mă, Maică Preasfântă, ca simțind că mă acoperi cu sfântul tău acoperământ, să te cinstesc împreună cu toți îngerii și sfinții în toate zilele vieții mele. Amin. |
Reintoarcerea din cadere-Pocainta nesfarsita
Tu darnica Maica,Povatuitoare de taina Doamna nadejdii,a inserarii albastre, Stapana cu trei luceferi pe haina, Si sfanta Anghira a neputintelor noastre! Catre Tine din nou,iata ,am venit! Rapus sunt de lume,de ganduri robit, Ca dupa sfatul cel sfant si binecuvintare partas m-am facut la mintuirea mea; Hotarare am pus ,indreptata si tare, sa ma silesc toata clipa a ma ruga. Dar idol de tarana cugetul meu nu-mi lasa ragazul sa ma statornicesc sa fac din rugaciune ,cristelnita lui Dumnezeu intru zdrobirea inimii ,spre care ravnesc, Ajuta-ma dara,Ajutatoarea mea si da-mi darul lacrimilor pocaintei ca sa spal cu ele duhul neputintei si invredniceste-ma iarasi sa-ti pot canta: Bucura-te ,bunavointa de roua ce pe credinciosi ii intaresti; Bucura-te ,ajutorinta si in cadere a celor neduhovnicesti; Bucura-te ,acoperamint ce te asterni peste orice slabiciune; Bucura-te .Mireasa urzitoare de nesfarsita rugaciune!!!!.........................ai grija Maicuta Sfanta de roaba ta Cornelia in incercarea ei.
|
rugaciune in vreme de necaz
Doamne,norii negri ai nefericirilor se gramadesc asupra capului meu si intristarile chinuitoare ma ingrozesc.Dar,desi sufar,nu cartesc impotriva Ta,Preabunule,caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita,pe care sunt intemeiate nadejdile mele.Tu cunosti,Dumnezeule,pricinile nefericirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea.Desi sufar,stiu ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza.Plin de nadejde in dragostea si in bunatatea Ta,nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei,ci ma voi lupta cu curaj si cred ca,avand ajutorul Tau,voi iesi biruitor.Cel ce carmuiesti lumea si soarta muritorilor,carmuieste si corabia vietii mele,cea izbita de valurile ispitelor,spre liman linistit,intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si fericirii,pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale Preacuratei Maicii Tale.Amin.
|
Doamne ajuta !
Au trecut sase saptamani de la operatie, in sfarsit azi i-au scos tubul de drenaj care o deranja foarte tare si de maine incepe sedintele cu citostatice, vor fi 8 la numar, multe si probabil nu usor de suportat.
Ne lasam in grija bunului Dumnezeu! Important este sa treaca si aceasta perioada si sa nadajduim in vindecare. Va rog frumos pomeniti-o in rugaciunile voastre, s-a simtit puterea rugaciunii si in perioada cand a mers la operatie, hai s-o ajutam si acum, s-o intareasca bunul Dumnezeu, sa reziste si sa treaca cu bine toate aceste sedinte. Steluta, prietena mea, a facut deja trei sedinte, mai are trei. Are zile cand se simte bine, are si zile in care o doare tot corpul, nu vrea sa vada pe nimeni, nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, apoi iarasi isi revine. E fara cuvinte! Datorita rugaciunilor, au putere sa treaca peste aceste incercari si sa nadajduiasca la vindecare. Doamne ajuta-le pe ele si pe toti bolnavii ! |
Slava lui Dumnezeu!
Azi am asteptat cu sufletul la gura, sa sune telefonul sa primesc o veste de la nepoata mea sa aflu cum a decurs prima sedinta de citostaice.
In primul rand, am primit telefonul asteptat cu o veste tare buna: cu o zi inainte i-au facut Corneliei o analiza speciala din sange ( marker ), habar n-am cum se cheama, cert este ca, gradul cancerului este in acest moment la cifra 6, am inteles ca e foarte bine. Sta rau cu anemia si e marit acidul urric, in rest e ok. Sedinta a fost lunga, dupa ce s-au mai linistit apele in aceea clinica de oncologie, m-a sunat chiar sora mea, era mult mai linistita ( duminica a plans intruna ), era mai calma, are o doctorita tanara care e tare draguta, vorbeste frumos, ii explica tot felul, bine ca-i este drag de ea. Rugaciunile voastre ale tuturor au facut minuni ! Cred cu tarie ca mult, mult au ajutat la starea de liniste pe care a dobandit-o azi, Cornelia, in timpul sedintei de citostatice. Maine, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vor veni doi preoti de la o manastire din apropierea Timisoarei si vor face Sfantul Maslu, la ea acasa. Am pus-o la slujbe la multe manastiri, toti o ajutam cu rugaciuni si ganduri bune. Trebuie sa recunosc ca azi mi-am revenit si eu, nu-mi pierd nadejdea insa eram la randu-mi foarte bulversata, trista, lacrimile nu mi le pot controla, insa acum cand am aflat ca acel marker e la un nivel scazut, simt ca va fi bine! Doamne ajuta! Multa sanatate si numai ganduri bune tuturor celor care ati rostit o rugaciune, o vorba de duh, ori ati avut un gand bun pentru cei in suferinta! |
Suntem alaturi de tine, le voi pomeni si eu in rugaciunile mele.
|
A aparut un licar de speranta!! Dumnezeu cred ca,a intors numai putin privirea spre noi pacatosii care ne rugam pentru surorile noastre in suferinta. Sa aveti grija ca bolnavele care sunt in tratament cu citostatice sa primeasca si ceva ptr.intarirea organismului ,ptr,a rezista acestor dure "sedinte"...as recomanda ,daca mi-e permis:un gel de ALOE-VERA...care e nemaipomenit(protejeaza si ajuta organele interne)....DOAMNE AJUTA!!!!!!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:12:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.