Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Catedrala escrocheriei... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10551)

speranta1970 01.09.2010 12:42:27

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 283874)
Ori de cate ori intalnesc astfel de subiecte, recomand aest articol:
http://www.crestinortodox.ro/diverse/false-minuni-119049.html

Multumesc de link. Amuzanta istorioasa, mi-a placut. Din pacate realitatea nu este de ras.

Traditie1 01.09.2010 12:51:43

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 284324)
Iarasi, acelasi lucru.

Pe lângă faptul că ai emis un pleonasm, ce vrei să arăți, că mă ignori?

cocacoc 01.09.2010 13:18:54

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 284332)
Doar nu vrem să mințim, așa că de ce am zice altfel?

Dar nu inteleg, ce te face sa crezi ca alea is pseudo-biserici si escroci in timp ce "adevarata" credinta ortodoxa scoate pe banda rulanta adevaratele biserici ??? Ce ? Nu pot sa va inteleg cum va functioneaza logica, tara asta a ajuns cea mai saraca din Europa cu 90% declarati ortodocsi si o biserica ortodoxa la fiecare 26 km patrati de tarisoara ( daca se considera ca ~10000 de biserici sunt ortodoxe din cele 18000, desi cred ca raportul e mai mare) . Care e etalonul ? Cu cat ajunge tara asta mai muritoare de foame e mai bine ?

penticostalulmantuibil 01.09.2010 13:34:20

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 284332)
Doar nu vrem să mințim, așa că de ce am zice altfel?

Va dau eu cateva motive.
Ati putea zice altfel pentru a fi crezut cand spuneti ca nu doriti sa mintiti.
Ati putea zice altfel pentru ca, daca ati zice altfel, poate ati spune adevarul.
Asa ca daca nu doriti sa mintiti ar trebui sa evitati aceste neadevaruri:
Bisericile protestante sunt pseudobiserici.
Biserica Protestanta exista in Romania pentru ca se doreste distrugerea ortodoxiei.

colaps 01.09.2010 13:36:05

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 284352)
Va dau eu cateva motive.
Ati putea zice altfel pentru a fi crezut cand spuneti ca nu doriti sa mintiti.
Ati putea zice altfel pentru ca, daca ati zice altfel, poate ati spune adevarul.
Asa ca daca nu doriti sa mintiti ar trebui sa evitati aceste neadevaruri:
Bisericile protestante sunt pseudobiserici.
Biserica Protestanta exista in Romania pentru ca se doreste distrugerea ortodoxiei.

Dar desigur, la ce altfel de răspuns să ne așteptăm de la un sectant?

penticostalulmantuibil 01.09.2010 13:43:02

Cand folositi pluralul „ne” la cine va referiti?

La dumneavoastra si legionarii?
La dumneavostra si Marian Bataiosu?
La dumneavoastra si cei din Noua Dreapta?

Al cui purtator de cuvant sunteti?

colaps 01.09.2010 13:47:03

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 284357)
Cand folositi pluralul „ne” la cine va referiti?

La dumneavoastra si legionarii?
La dumneavostra si Marian Bataiosu?
La dumneavoastra si cei din Noua Dreapta?

Al cui purtator de cuvant sunteti?

Ce atent ești. Vrei cu tot dinadinsul să mă descoși, nu-i așa? Vorbesc în numele fraților mei Ortodocși atunci când te fac sectant, lucru cât se poate de adevărat.

IonelS 01.09.2010 13:58:11

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 284346)
Dar nu inteleg, ce te face sa crezi ca alea is pseudo-biserici si escroci in timp ce "adevarata" credinta ortodoxa scoate pe banda rulanta adevaratele biserici ??? Ce ? Nu pot sa va inteleg cum va functioneaza logica, tara asta a ajuns cea mai saraca din Europa cu 90% declarati ortodocsi si o biserica ortodoxa la fiecare 26 km patrati de tarisoara ( daca se considera ca ~10000 de biserici sunt ortodoxe din cele 18000, desi cred ca raportul e mai mare) . Care e etalonul ? Cu cat ajunge tara asta mai muritoare de foame e mai bine ?

N-are legatura revigorarea Bisericii Ortodoxe Romane cu caderea economica....Pt Biserica este un moment de respiro dupa 70 de ani de stigmatizare kominternisto-comunista..Oamenii acestia sunt harnici! Ei nu fura ! Poate fi comparata cu orice alt minister cu fonduri...Ei au construit/renovat biserici si manastiri, ceilalti au furat de-au stins..Biserica de azi lucreaza pt viitorime, caci pt prezent este mai greu cu profilul uman ...Sunt oamenii prea smintiti de cei 70 de ani de pacate...Vrei sa vezi o Romanie de admirat ? Convinge-i sa vina la biserica, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca, sa nu lipseasca macar in duminici de la slujbe, sa se roage in fiecare zi, sa-si monitorizeze gandurile si patimile 24 din 24 de ore si sa vezi prosperitate pt noi ! Evident ca n-ai sa poti !Biserica poate, insa in timp !
Daca maine ai seculariza bunurile bisericii, inchipuindu-ti ca vei face mare branza cu averile ei, vei descoperi ca si pe acestia escrocii i-ar papa si muta pe Cosata de Azur..

penticostalulmantuibil 01.09.2010 14:04:55

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 284358)
Ce atent ești. Vrei cu tot dinadinsul să mă descoși, nu-i așa? Vorbesc în numele fraților mei Ortodocși atunci când te fac sectant, lucru cât se poate de adevărat.

Ma confundati, domnule Colaps.
Nu fac parte dintr-o secta ci din Biserica Penticostala.

Cei care sunt autorizati sa vorbeasca in numele Ortodoxiei atunci cand vorbesc despre protestanti folosesc termenul: „Biserica Protestanta”.

colaps 01.09.2010 14:13:10

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 284363)
Ma confundati, domnule Colaps.
Nu fac parte dintr-o secta ci din Biserica Penticostala.

Cei care sunt autorizati sa vorbeasca in numele Ortodoxiei atunci cand vorbesc despre protestanti folosesc termenul: „Biserica Protestanta”.

Greșești, faci parte din secta penticostală. Nu există nici o „biserică” penticostală. Singura Biserică este cea a lui Hristos, cea Sfântă, Sobornicească și Apostolească. Altă Biserică în afară de aceasta nu există.

Nu încerca să te scuzi pentru rătăcirile tale spunând că secta din care faci parte este îndreptățită!

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:32:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.