![]() |
CM, hotaraste-te de ce parte esti, caci nu pot fi si dreapta si stanga la fel de bune.
Teoria gandurilor pozitive se cunoaste de mult in vest. A adus bogatie? Da, pentru unii. Un efect a avut insa cu siguranta: indepartarea de biserica.Daca omul are de toate, la ce-i mai trebuie Dumnezeu? Aici oamenii considera prost pe oricine, care crede. Atat de departe s-a ajuns. Daca au de toate, fug dupa placeri. Goana dupa placeri ii face nestapaniti : in week-end isi rezolva problemele la wc si in taxiuri. Nu mai au sentimente, dar sunt toti cumetrii intre ei. Sodoma e la ea acasa. Ce legatura au toate astea cu gandirea pozitiva? Are. Caci nu de la ei putere fac toate astea. Teoriile gandirii pozitive, Yoga, mai ales tantra-yoga, sunt de la diavol si ii fac pe oameni sa fie in cautarea lui satana, pentru obtinerea de performante sexuale. Sunt imbatati de succesul la celelalt sex si vor tot mai mult. Chiar se considera dumnezei, caci prin yoga si inversarea energiilor, despre care am ma amintit, ajung sa fie in stare de lucruri peste asteptarile lor. Din pacate vin toate, incepand cu aceasta gandire pozitiva, de la satana si imping numai la rau. Isi fac semne satanice intre ei, se tatueaza cu simboluri satanice. O sa-mi spui probabil ca e vorba doar de ganduri pozitive, pentru a obtine niste avantaje personale. Da, asa incepe, dar apoi ti se cer anumite compromisuri. Am vazut multa lume deznadajduita, care nu mai poate scapa din aceasta inlantuire. Dar crestinii stiu, caci au fost avertizati de nenumarate ori in biblie. Este lucrarea antihristului, care e pregatita prin venirea invataturilor mincinoase, pe care le vor crede toti aceia care nu au vrut sa creada in Dumnezeu. Noi credem in rostul suferintei, cei cu gandirea pozitiva o evita. Dumnezeu ne cere sa nu ne incredem in noi; gandirea pozitiva iti da posibilitatea sa faci totul doar cu puterile tale: minciuna, se fac cu puterea diavolului. Crestinii vorbesc de diavol, ca de ceva negativ, opus Domnului Hristos, deci cand il numim nu o facem ca invocare, ci pentru a arata ispitele la care ne supune. Afirmatia ca cel care vorbeste de diavol are parte de el este total eronata si spusa in necunostinta de cauza. Diavolul vine nechemat si doar cei ce se roaga se pot apara de el. A propos! Pe situl cu "Noua ordine mondiala" a aparut un anunt cu Isus Hristos, care a venit deja, descinzand dintr-o masina luxoasa si propovaduind sexul liber. Presuĺpun ca vremurile antihristului se apropie, bat la usa. Sa nu ne lasam mintiti de teoriile frumoase dar gaunoase care apar ca ciupercile, doar pentru a ne pierde! Il rugam pe Dumnezeu sa vegheze asupra noastra, ca sa nu cadem prada invataturilor mincinoase. Imi cer scuze, daca e cam nestructurat, dar am scris in mare graba. ----------------------- A Domnului este mantuirea si peste poprul Tau binecuvantarea Ta. |
Citat:
Draga CM, Daca incepem a pune sub semnul intrebarii Biblia, pe Sfintii Parinti, pe sfintii, care pentru credinta si-au dat viata, totul, atunci cu ce ramanem si in ce sa credem? Si daca cineva se poate apropia de dumnezeu si altfel decat prin smerenie, post, etc atunci acesta nu e Dumnezeu, ci e vorba de altcineva, de inselatorul, care in mod repetat vrea sa se dea drept Dumnezeu, fara sa fie, ispitind oamenii ca pe Iisus Hristos in pustie, oferind puteri, bogatie. Noul Testament cuprinde suficiente avertismente in aceasta privinta. Oricat de atractive ar fi aceste teorii noi, si vor fi tot mai multe, ele nu sunt vestitoare de bine. Noi vestea cea buna am primit-o de mult. Acestea sunt falsuri si se recunosc prin fructe. Daca s-ar fi putut ajunge la Dumnezeu si pe aceasta cale, ne-ar fi spus-o Dumnezeu Insusi, cand s-a intrupat si a fost printre oameni, sau prin Apostoli si Sfintii Parinti. Doar prin sfintenie ne putem apropia de Dumnezeu. Este pacat sa inducem oamenii in eroare si sa ne atragem mania lui Dumnezeu. |
Am citit Anca ce ai scris dar, nu am ce sa spun.
In preajma sarbatorii ma simt cuprinsa de o stare de totala liniste sufleteasca, nu ma mai poate decat cu greu perturba ceva. Imi pare rau ca din tot ce am scris despre gandirea pozitiva ai putut sa faci conexiunea cu diavolul. Mi se pare prea de tot. Am sentimentul ca sunt ochi care privesc ce se scrie pe forum doar de dragul de a demonta neconditionat orice parere exprimata (fie a mea fie a altora). Am mai patit asa ceva, nu pe un forum ortodox ci pe cafeneaua.com la sectiunea despre religie. Erau oameni care nu aveau nici macar un minim bagaj de cunostiinte, despre rugaciune post nici vorba, dar se delectau demontand ce se spunea de unii si altii care cadeau in "capcana". Va urez toate cele bune, tot ce va doriti voi sa se implineasca. Craciun fericit! si log-off |
CM, la fel mi-au facut si mie cand am vorbit despre gandirea pozitiva si exact aceleasi persoane care ti s-au adresat si tie. Nu te lasa impresionata de spusele lor. De fapt, nu spun nimic, decat repeta o placa, vesnic placa cu diavolul, pentru ca aceste persoane traiesc in imparatia diavolului cu diavolul. Este lumea pe care si-au creat-o, lumea in care se simt minunat si pe care se simt datoare, obligata sa o promoveze. Asta face fanatismul din om, lipsa ratiunii, dezinteresul pentru informatie, si respingerea a tot ceea ce este nou si presupune putina gandire si mult studiu. "Inainte sa-i convingi, zapaceste-i"!
|
Iata un raspuns la gandirea pozitiva:
Anunt aparut pe site-ul "Noua ordine mondiala". Intreati pe prima postare si deruland vesti da de acest anunt: "Il asteptati pe Hristos la a doua Sa venire? Asteptati degeaba; a si venit! Ce-ati spune daca intr-o buna zi v-ati intalni cu un om imbracat la 4 ace, care dandu-se jos din masina sa luxoasa, va indeamna sa il urmati pentru ca el este Iisus Hristos la a doua Sa venire? Si mai mult, va spune ca nu exista pacat si ca toata lumea trebuie sa fie bogata - incepand, desigur, cu el?" Cuvintele sunt completate si de o imagine. Cred ca crestinii sunt luati prin invaluire, in incercarea de a-i face sa uite in ce cred. Pentru cel ce crede in Iisus Hristos, pericolul e minim. Ma intreb ce vor face cei care cred in himere sau nu cred in nimic, caci acesti indivizi nu sunt inofensivi ca in anunt, ci intra cu tavalugul!?! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:23:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.