Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sugestie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11311)

ap2010 27.11.2010 22:59:46

Important este ca atunci cand exprimi o idee,trebuie sa o faci usor de inteles si sa cunosti regulile gramaticii,cu sau fara diacritice esenta este aceeasi.

Mosh-Neagu 27.11.2010 23:08:26

Slava Domnului... Bine ca s-a rezolvat problema mantuirii. A crizei deasemenea. Mai ramasese scrisul cu diacritice, dar e pe cale sa se rezolve si asta. Cat despre cei care abia bajbaie pe forum, bashca mai au si mari handicapuri cu gramatica, dar poate sunt in simplitatea lor mai credinciosi decat "espertii", aia sa faca un "upgrade" daca mai vor sa mai scrie ceva pe-aici.
Da' stiti ce ma ingrijoreaza? Faptul ca unii trec mult prea usor de partea cealalta a baricadei si nici nu-si dau seama. Voi nu intelegeti, fratilor, ca fara sa vrem suntem decimati in grupuletze? ""Dezbina si cucereste". Va spune ceva chestea asta? Nu, chiar nu sunt paranoia, ci foarte lucid. INCA.

cristiboss56 27.11.2010 23:12:58

Sfantul Stefan !

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308281)
Multumesc ,asa este,Stefana e cel mai pretios dar primit de la Dumnezeu,dar crede-ma ca ma simt foarte bine langa usa,si daca cineva ma da afara,eu o sa mai trag cu urechea de afara ce se mai vorbeste...sa mai invat si eu cate ceva constructiv de aici,de la voi.

Sfantul Arhidiacon Stefan e si sfantul meu de Botez , un mare Sfant si de mare ajutor ! Binecuvantari din plin sa aveti !:1:

arriel 27.11.2010 23:13:08

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 308292)
Slava Domnului... Bine ca s-a rezolvat problema mantuirii. A crizei deasemenea. Mai ramasese scrisul cu diacritice, dar e pe cale sa se rezolve si asta. Cat despre cei care abia bajbaie pe forum, bashca mai au si mari handicapuri cu gramatica, dar poate sunt in simplitatea lor mai credinciosi decat "espertii", aia sa faca un "upgrade" daca mai vor sa mai scrie ceva pe-aici.
Da' stiti ce ma ingrijoreaza? Faptul ca unii trec mult prea usor de partea cealalta a baricadei si nici nu-si dau seama. Voi nu intelegeti, fratilor, ca fara sa vrem suntem decimati in grupuletze? ""Dezbina si cucereste". Va spune ceva chestea asta? Nu, chiar nu sunt paranoia, ci foarte lucid. INCA.

Mosh-Neagu m-ai facut sa rad ...pana la lacrimi...Dumnezeu sa ma ierte.

Mosh-Neagu 27.11.2010 23:17:37

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308297)
Dumnezeu sa ma ierte.

Sa te ierte. Pun si eu o vorba buna in seara asta.

arriel 27.11.2010 23:17:43

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 308296)
Sfantul Arhidiacon Stefan e si sfantul meu de Botez , un mare Sfant si de mare ajutor ! Binecuvantari din plin sa aveti !:1:

Multumesc,acest Sfant este la loc de cinste la noi in casa,iar acatistul la fel,alaturi de Sf. Spiridon,Nicolae...of ca daca nu spunea sotul meu "stop" umpleam casa de icoanele Sfintilor...de fapt de icoane ca am destul de multe...ce sa fac,imi sunt tare dragi.

arriel 27.11.2010 23:18:19

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 308302)
Sa te ierte. Pun si eu o vorba buna in seara asta.

Te rog ,ca am mare nevoie.

cristiboss56 27.11.2010 23:22:00

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308303)
Multumesc,acest Sfant este la loc de cinste la noi in casa,iar acatistul la fel,alaturi de Sf. Spiridon,Nicolae...of ca daca nu spunea sotul meu "stop" umpleam casa de icoanele Sfintilor...de fapt de icoane ca am destul de multe...ce sa fac,imi sunt tare dragi.

M-ai facut sa zambesc , caci la mine este invers , sotia mi-a spus "stop" , nemaiavand loc in coltisorul meu ce s-a umplut de icoane ! Este cel mai drag loc al meu din toata casa , e plin de lumina , de liniste , e ceva aparte - aici arzand candela tot timpul . Il poti vedea in albumele mele " Coltul meu din Rai ":1:

camy_d 28.11.2010 12:53:27

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 308207)
Ce parere?
Tu chiar crezi ca e posibil ca un administrator (in toate mintile) sa fie de acord cu propunerea ca toti userii sa scrie cu diacritice?! Adica sa excluda de pe forum pe cei care nu o fac?
Super, atunci eu voi fi prima care voi cere sa mi se suspende contul.
Stii, olandezii au o vorba tare potrivita pentru avantul asta (ne-necesar in opinia mea) insa nu stiu cum s-o traduc in romaneste fara sa oripilez pudibonzii: mierenneukerij!

Iata cum o explica cineva pe un alt forum: "There is a very colorful Dutch expression called " Mierenneukerij" which means (pardon my Dutch!) " Ants f***ing" and describes any particular or general sort of unnecessary activity in which some people invest the outmost attention and ends up being done with incredible precision, sort of like splitting hairs in 8 parts."

N-am zis de useri și forum, ci de articolele de pe site!!!

colaps 28.11.2010 13:25:56

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 308387)
N-am zis de useri și forum, ci de articolele de pe site!!!

- „Îmi place site-ul” - Da, într-adevăr, la site te refereai.

Nici nu am văzut. Ca de obicei, ne repezim fără să dăm atenție detaliilor. :P

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:02:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.