disbel |
05.12.2010 20:44:59 |
Citat:
În prealabil postat de iustin10
(Post 310434)
Dar cand vorbesti despre simple teorii,cum ar fi creatia pamantului sau a universului,nu mai ai nici o indoiala,si stii pana la prima zecimala,cate miliarde de ani au fost de atunci ,si ce gaze s-au amestecat.
|
Stiu pana la ultima zecimala pentru ca exista cercetari irefutabile care atesta asta. Daca vrei sa incerci sa dovedesti cuiva ca nu ii asa, fa-o oamenilor de stiinta, geologi/astrologi/biologi etc nu mie.
Iar cat despre remarca ca ce a creat acel Big Bang am sa raspund un clar nu stiu.
Acum multimea sare in aer! Nu stiu este un raspuns mult mai bun decat dumnezeu.
Si am sa va demonstrez de ce printro analogie care o sa inteleaga si un copil din clasa a 4a.
Sa zicem ca am o cutie de dimensiunea 1metru cub care contine ceva in ea.
Si voi pune intrebarea urmatoare: Ce nu se poate afla in acea cutie?
Poti da raspunsuri de genul, o masina, o casa, o planeta, un copac, etc, toate acestea nu pot incapea in acea cutie nu? Bun.
Dar daca te intreb ce se poate afla in acea cutie?
Eu raspund cu nu stiu, pentru ca in acel 1m cub pot intra o infinitate de obiecte. Tu raspunzi cu ceva concret, si crezi 100% desi nu ai de unde sa sti.
Nu imi place sa fac dezbateri de genul pe un forum care cu siguranta nu isi are locul insa daca vrea cineva sa imi demonstreze ca orice legat de biblie/dumnezeu este adevarat ca sa ma ilumineze si crede ca are dovezi poate sa imi trimita un mesaj privat si iti voi da o metoda de contact, si va voi raspunde la orice intrebare si voi argumenta orice.
O zi buna
|