Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Romano-Catolica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5029)
-   -   TITANIC-ul si Iezuitii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11780)

MariaB 13.01.2011 09:21:32

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 321871)
Iezuitii nu va fac cinste...

de ce considerati astfel?
ati intalnit vreun preot iezuit?
ati vizitat o comunitate iezuita?

e clar ca doar din zvonurile pe care le auziti

stiti ce se spune despre calugari si calugarite?
ca sunt homosexuali si de aceea se izoleaza de lume...
se spune aceasta mai ales despre manastirile ortodoxe
si stiti de ce?
pentru ca a fost la un moment dat (prin anii '50) o politica de stat sa se desfiinteze manastirile prin spatiul comunist (la rusi, la noi...)
si cum poti sa desfiintezi mai usor decat zvonind chestii care sa duca opinia publica exact acolo unde vrei...

Mihnea Dragomir 13.01.2011 10:29:54

Citat:

În prealabil postat de MariaB (Post 322812)
si cum poti sa desfiintezi mai usor decat zvonind chestii care sa duca opinia publica exact acolo unde vrei...

Practic, dv desființați cercetările asupra iezuiților întreprinse de reputatul istoric Dan Brown și credeți că puteți șterge documente istorice de inestimabilă valoare precum "Îngeri și demoni" sau "Codul lui daVinci". Superiorii dv din cartierul intitulat, nu întâmplător, "Drumul Taberei" fie vă plătesc, fie vă manipulează.

calator prin ploaie 13.01.2011 21:20:47

imi place!

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 320905)
Adevărul care nu se spune este că vinovat pentru scufundarea Titanicului este un evreu. El se numea Aisberg. Acest Aisberg, care desigur că era în legătură cu Anticrist, adică papa de la Roma, a pus la cale distrugerea celebrului vapor.

Imi place!!! Mihnea spiritul tau este inalt!

mirelat 14.01.2011 06:33:17

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 323178)
Mihnea spiritul tau este inalt!

Atat de inalt, ca nu stie cine e Sfantul Nicolae.
M-am lamurit cu teologii soricei de biblioteca, nici macar glumele lor nu le gust.

In schimb, toata stima pentru MariaB ca exponent al falangei catolice de pe acest forum.

Miha-anca 19.01.2011 15:36:38

Citat:

În prealabil postat de MariaB (Post 322812)

Nu suna asta a manipulare?
Intr-adevar e bine sa o putem recunoaste, acolo unde se manifesta.

Cat despre gluma (buna) facuta de dl. Dragomir: este nevinovata, atata timp cat se stie ca un iceberg, nu un domn Iceberg, este cauza reala a scufundarii Titanicului. Am apreciat umorul!
Daca e sa cautam reala cauza a scufundarii, aceea ar fi orgoliul constructorului, care credea ca a facut o nava de nescufundat. Dumnezeu i-a dat o lectie amara pentru orgoliul sau.

calator prin ploaie 19.01.2011 19:28:02

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 323266)
Atat de inalt, ca nu stie cine e Sfantul Nicolae.
M-am lamurit cu teologii soricei de biblioteca, nici macar glumele lor nu le gust.

In schimb, toata stima pentru MariaB ca exponent al falangei catolice de pe acest forum.

Sa ma ierti....dar am convingerea ca te inseli! Il cunosc suficient pe Mihnea si chiar am vb cu dansul despre Sf. Nicolae.....deci...recomand sa nu se arate cu degetul ca desi unul e indreptat spre altcineva, celelalte arata spre tine!!!!

mirelat 26.01.2011 05:55:09

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 325528)
Sa ma ierti....dar am convingerea ca te inseli! Il cunosc suficient pe Mihnea si chiar am vb cu dansul despre Sf. Nicolae.....deci...recomand sa nu se arate cu degetul ca desi unul e indreptat spre altcineva, celelalte arata spre tine!!!!

no problem, citeste aici ca sa te mai lamuresti cu cine stai de vorba :
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=11416&page=2

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:58:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.