Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   Recomandare (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11817)

Vlad-Alexandru91 15.01.2011 23:46:19

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 324049)
Nu atata timp cat bancul respectiv ne face o trimitere la cele sfinte:
- degeaba stai si te rogi sa iti dea Dumnezeu ceva, CA DACA TU NU FACI NIMIC IN SENSUL ASTA...E DEGEABA!...mai Vladut mai...

Du-te și spune duhovnicului tău exact bancul pe care mi l-ai zis. Să vedem ce zice!

Vlad-Alexandru91 15.01.2011 23:49:06

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 324049)
Nu atata timp cat bancul respectiv ne face o trimitere la cele sfinte:
- degeaba stai si te rogi sa iti dea Dumnezeu ceva, CA DACA TU NU FACI NIMIC IN SENSUL ASTA...E DEGEABA!...mai Vladut mai...

Eu am zis că nimic nu merge fără rugăciune.Nimic nu putem face fără Hristos! Nici să respirăm nu putem fără El! Asta nu înseamnă că am zis că va ploua cu bani din cer dacă cerem și nu facem.

Melissa 15.01.2011 23:50:40

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 324052)
Du-te și spune duhovnicului tău exact bancul pe care mi l-ai zis. Să vedem ce zice!

Pai daca ma intalnesc cu el pe la shopping si i-l spun, CU SIGURANTA rade pentru ca are un adorabil simt al umorului....mai Vladut mai..

Vlad-Alexandru91 15.01.2011 23:51:46

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 324040)
Blasfemie este sa fii cu capul in nori si sa visezi la cai verzi pe pereti! nu sa fii realist si sa iei boul de coarne!

Daca calugarii ar sta sa viseze si nu AR PUNE MINA SA REPARE casele unde stau, suflecindu-si minecile, crezi ca ar face-o Dumnezeu pentru ei...prin MINUNE? :)))
Dai dovada de gindire habotnica nu crestina! Imi pare rau ca-ti spun!

Cel ce nu lucrează să nu mănânce! Dar aici nu este vorba de același lucru!
Nimic nu putem face fără Hristos, nici să respirăm. Nu putem alege niciodată fata potrivită fără ajutorul lui Dumnezeu! Este nevoie de credință, dragoste, nădejde, post, rugăciune îndelungată. În primul rând acestea, și apoi cele lumești!

Vlad-Alexandru91 15.01.2011 23:54:13

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 324055)
Pai daca ma intalnesc cu el pe la shopping si i-l spun, CU SIGURANTA rade pentru ca are un adorabil simt al umorului....mai Vladut mai..

Atunci nu este preot adevărat!
Eu mă iau după ce zic Sfinții Părinți! Ei nu ar fi făcut niciodată un astfel de banc anti-creștin, cum numai ateii fac.
Să-i spui duhovnicului tău și că mă iei la mișto („măi, Vlădutz măi”), să vedem dacă și asta i se va părea normal!

Vlad-Alexandru91 15.01.2011 23:55:10

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 324055)

Cu preotul nu te întâlnești la shopping, cu preotul te întâlnești la biserică!

andreicozia 15.01.2011 23:58:32

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 324060)

Bun si daca-l intilnesti la shopping, el dintr-o data nu mai este preot ci doar un shopper?..si implicit nu ai voie sa-l intrebi nimic?

Oare de ce ne simtim ca aaa, stai asa ca aici la Bila sau IKEA nu mai este biserica,...acolo era altceva aici nu mai jucam acelasi rol?

Melissa 16.01.2011 00:00:56

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 324060)

Nu reusesti decat sa ma distrezi...:78:
Pai popa nu mananca,nu se imbraca,nu face shopping ??????
Am vrut sa-ti subliniez faptul ca nu voi spune bancul in biserica la spovedanie ...ci daca ma intalnesc cu el in alte imprejurari...de exemplu la shopping,unde ne-am mai intalnit...
Dar noi doi mai Vladut mai, vorbim pe frecvente diferite deci mai bine ar fi sa nu mai vorbim...cel putin pe acest subiect...
Doamne ajuta-ti!

Vlad-Alexandru91 16.01.2011 00:04:33

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 324062)
Bun si daca-l intilnesti la shopping, el dintr-o data nu mai este preot ci doar un shopper?..si implicit nu ai voie sa-l intrebi nimic?

Oare de ce ne simtim ca aaa, stai asa ca aici la Bila sau IKEA nu mai este biserica,...acolo era altceva aici nu mai jucam acelasi rol?

Cu preotul vorbești la spovedanie. Îți mărturisești păcatele la Sfânta Spovedanie, nu la Cora sau Carrefour! Un sfat poți cere și pe stradă, dar mărturisirea păcatului trebuie făcută la spovedanie!

Vlad-Alexandru91 16.01.2011 00:06:31

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 324065)
Nu reusesti decat sa ma distrezi...:78:
Pai popa nu mananca,nu se imbraca,nu face shopping ??????
Am vrut sa-ti subliniez faptul ca nu voi spune bancul in biserica la spovedanie ...ci daca ma intalnesc cu el in alte imprejurari...de exemplu la shopping,unde ne-am mai intalnit...
Dar noi doi mai Vladut mai, vorbim pe frecvente diferite deci mai bine ar fi sa nu mai vorbim...cel putin pe acest subiect...
Doamne ajuta-ti!

Ai continuat să mă jignești și să-ți bați joc de mine...Și , în continuare te crezi creștină, nu?
Poate că nici nu ai preot duhovnic. Eu, cel puțin, nu am obiceiul să-mi iua frații la mișto. Și dacă îi jignesc și ei îmi reproșează asta, le cer iertare, nu continui să-mi bat joc de ei.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:08:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.