catalin2 |
31.01.2011 11:28:08 |
Citat:
În prealabil postat de Nicador
(Post 330550)
Eu ti-as recomanda mai degraba sa-i luminezi si pe cei care nu stiu ce presupune aceasta practica, in loc sa te enervezi ca nu sunt documentati :)
|
Depinde de la cine iei informatiile. Normal ca un maestru reiki iti va spune cat de buna e practica. O sa observi ca, desi e un forum ortodox, cei pasionati de ocultism nu sunt putini (din pacate).
Uite, chiar si cei ce nu sunt ortodocsi au acelasi concluzii. Aici e un articol de pe un blog ortodox, iar mai interesant e primul comentariu: http://bisericasecreta.wordpress.com...a-lui-hristos/
"Am auzit zilele trecute o emisiune la un radio din America despre reiki si de unde vine.
era acolo o doamna care a avut experiente cu asta si a zis ca intr-adevar se vindecase de bolile grave pe care le avea si ca la randul ei, putea sa vindece pe altii.
Asta pana la un moment in care si-a dat seama de unde vine energia aia, ce inseamna semnele pe care un practicant le face. Energia vine de la demoni, iar semnele pe care le fac, sunt pentru chemarea spiritelor rele in sufletul celui caruia ii este destinat “tratamenul”.
M-am ingrozit…
A zis, mai apoi ca s-a lasat imediat de reiki. Iar bolile de care se vindecase, ii revenisera dar de 10 ori mai grave si mai durereoase."
|