Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   De ce sunt asa de scumpe cartile cu mesaj ortodox? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12070)

Daniel777 02.02.2011 20:34:16

Citat:

În prealabil postat de umila123 (Post 332043)
ce pot sa iti spun?/ ai citit subiectul? da! ai incercat! altfel...??? AM CERUT CUIVA ,UNDEVA....CEVA??

Nu ai cerut ceva,cuiva ,ceva ,ci ai cerut oarecum socoteala cuiva imaginar,nici eu nu am inteles cine e acela,care mentine pretul la carti scumpe,si nu face un rabat la religie ca sa le mai ieftineasca.Pana la urma cine e acel responsabil,ca sa-l luam in vizor..

Si mie mi-ar conveni sa cumpar carti ieftine religioase,asa ca spune-mi cine e responsabil de asta,ca am eu ac de cojocul lui....

umila123 02.02.2011 20:41:15

multumesc

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 332045)
@ umila
1.Nu sunt cartile scumpe, sunt oamenii saraci
2. Cartile de baza: Biblie, Psaltire, Acatistier nu costa chiar o avere si le ai toata viata
3. Alte carti poti citi online: iti recomand arhiva-ortodoxa.info
aici poti descarca multe carti.

multumesc mult pt sfaturi si ajutor! insa atunci cand am scris ...ma gandeam ,nu la mine,multumesc lui Dumnezeu,mi le pot permite! ma gandeam la cei mai multi decat mine...care nu pot sa le cumpere si nu au nici la alte surse alternative! doar..la predica si cuvantul de invatatura al preotului! am folosit doar nu pt a minimaliza ,ci pt nevoia de a cunoaste...a te identifica...si al ruga pe Dumnezeu sa te invredniceasca sa iti construiesti ...mantuirea! vietile sfintilor,acatiste,cuvinte de invatatura la problemele zilnice,la toate acestea ar trebui sa avem toti acces!

camy_d 02.02.2011 20:42:31

Citat:

În prealabil postat de umila123 (Post 332052)
multumesc mult pt sfaturi si ajutor! insa atunci cand am scris ...ma gandeam ,nu la mine,multumesc lui Dumnezeu,mi le pot permite! ma gandeam la cei mai multi decat mine...care nu pot sa le cumpere si nu au nici la alte surse alternative! doar..la predica si cuvantul de invatatura al preotului! am folosit doar nu pt a minimaliza ,ci pt nevoia de a cunoaste...a te identifica...si al ruga pe Dumnezeu sa te invredniceasca sa iti construiesti ...mantuirea! vietile sfintilor,acatiste,cuvinte de invatatura la problemele zilnice,la toate acestea ar trebui sa avem toti acces!

Eu am înțeles că ți le permiți;)

Daniel777 02.02.2011 20:44:20

Si eu stau la gura sobei si ma gandesc la cei care nu au caldura.Oare de ce nu se ieftinesc lemnele,ca sa-si permita toti sa aiba caldura in casa.

Eu imi pot permite,dar altii? La ei ma gandesc....

mihaila_alin 02.02.2011 20:44:46

Citat:

cine mult doreste, Dumnezeu ii daruieste.

camy_d 02.02.2011 20:45:13

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 332056)
Si eu stau la gura sobei si ma gandesc la cei care nu au caldura.Oare de ce nu se ieftinesc lemnele,ca sa-si permita toti sa aiba caldura in casa.

Eu imi pot permite,dar altii? La ei ma gandesc....

Nu pot rupe niște crengi din copac?

anna21 02.02.2011 20:47:16

Citat:

Esti o draguta.
In disperare de cauza eu am cumparat si daruit carti ortodoxe celor din familie (dar lucruri de baza, cum ar fi despre Sf. Liturghie etc..) Doar maica-mea a citit.
Nu se inghesuie oamenii sa citeasca, iar pentru cine chiar vrea se vor gasi solutii.

Daniel777 02.02.2011 20:49:02

Asta ar fi o solutie.Cel care-si permite sa dea si celui care nu-si permite.

umila123 02.02.2011 20:51:06

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 332046)
Nu ai cerut ceva,cuiva ,ceva ,ci ai cerut oarecum socoteala cuiva imaginar,nici eu nu am inteles cine e acela,care mentine pretul la carti scumpe,si nu face un rabat la religie ca sa le mai ieftineasca.Pana la urma cine e acel responsabil,ca sa-l luam in vizor..

Si mie mi-ar conveni sa cumpar carti ieftine religioase,asa ca spune-mi cine e responsabil de asta,ca am eu ac de cojocul lui....

nu am cerut socoteala cuiva! nu am cum...este un forum,o colectivitate cu bune intentii,ca si tine de altfel! arata o stare de fapt...care vrem nu vrem...ne pagubeste pe multi dintre noi! responsabilitate?! dur spus-implica constiinta a gestului-neglijenta?? mai repede,as zice eu crestineste! concluzie? Eu! eu sunt vinovat ...ca a observat! ce??? ca totul este de vanzare!

Daniel777 02.02.2011 20:55:43

Citat:

În prealabil postat de umila123 (Post 332068)
nu am cerut socoteala cuiva! nu am cum...este un forum,o colectivitate cu bune intentii,ca si tine de altfel! arata o stare de fapt...care vrem nu vrem...ne pagubeste pe multi dintre noi! responsabilitate?! dur spus-implica constiinta a gestului-neglijenta?? mai repede,as zice eu crestineste! concluzie? Eu! eu sunt vinovat ...ca a observat! ce??? ca totul este de vanzare!

Starea de fapt o stim cu totii,totul e scump,insa mi s-a parut ca invinuiai pe cineva de pretul prea mare la carti.

Cand spui o evidenta,nu stiu la ce vrei sa ajute! Si painea e scumpa,uleiul cica se dubleaza,benzina...etc Vrei sa deschidem discutia spre acest orizont?

Hristos a "gasit" solutia: Daca ai da si la altul care nu are......Nu trebuie sa te ingrijorezi pe net,ci in realitate,sa actionezi practic...

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:12:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.