![]() |
Citat:
|
Citat:
daca ajung fundamentalistii la putere s-ar putea sa nu fie bine. Fratia Musulmana din Egipt a cerut ruperea acordului de pace cu Israelul. Egiptul este prima tara araba ce a incheiat un acord de pace cu Israelul, inca din '78, daca nu ma insel. ruperea acordului, echivaleaza cu o declaratie de razboi. nimeni nu isi doreste un razboi religios, nici Israelul, nici SUA, nimeni, doar fundamentalistii arabi, al caror principal scop este distrugerea Israelului. |
apropo.....azi au aruncat in aer o biserica in sinai......cine a aruncat?nu se stie.....asta este lupta dintre crestinii care au calcat sistematic in picioare si musulmani.cam asta este situatia
|
Din pacate visul musulmanilor este distrugerea Israelului.....Asta ar insemna inceputul sfarsitului....Cel putin asa inclin sa cred..
|
Citat:
urmeaza islamizarea intregii lumi. am vazut un documentar pe Discovery si m-am ingrozit. se cerea parerea unor lideri religiosi vis-a-vis de atentatele sinucigase. unii nu sustineau, dar altii erau total de acord. cel mai mult m-a ingrozit unul care a spus ca toata planeta trebuie sa treaca la musulmanism. spunea el "de buna voie sau prin sabie". |
Categoric iti dau dreptate...Asta viseaza intreg islamul...Sa ne apere bunul Tata Ceresc !
|
documentar pe discovery......domnule fi serios!la cat manipuleaza acel post.......ma mir ca se mai uita cineva......statul israel este o gluma....un stat inventat de americani ,secolul trecut.....sa fim seriosi.....care stat israel?
|
Citat:
Din ura ta patologică pentru tot ce înseamnă Vest, ai ajuns să vezi în orice inamic al Vestului un prieten. Ești dovada că adepții comunismului sunt motivați de ură. Citat:
|
Citat:
|
Traditie1
Punct ochit, punct lovit!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:44:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.