Citat:
În prealabil postat de Raoul
(Post 340294)
Yasmina tu nu traiesti in Romania,deci NU ai dreptul sa critici modul nostru de gandire si mai ales nu cunosti cauzele care i-au determinat pe oameni sa traiasca asa! Sunt sondaje clare,facute de democrati,care spun ca peste 50% din romani l-ar vota acum pe Ceausescu! Oare toti sa fie batuti in cap? Ia sa vi tu sa traiesti cu familia pe un salariu de 150-200 de dolari! Sunt curios cat ai mai iubi democratia atunci! Stii vorba aia: ti s-a urcat democratia la cap!
|
Hai ca asta e prea de tot!
Multumesc pentru pumnul in gura,pe care cu delicatete comunista mi l-ai indesat...
Eu nu traiesc in romania momentan,dar acolo mi-am facut veacul cum se spune,si inca am legaturi cu romania,nu sunt o dezradacinata!Si orice cetatenie ai obtine,tot exista aceea"origine"!Din contra,nu prea sunt avizata sa vb despre politica si cultura celor de aici,pentru ca nu sunt in masura,nu am o experienta vasta aici,ci sunt destul de noua!
Sa stii,cand am parasit romania,aveam salariu de $600,acum cativa ani si tot nu ma incalzea cu nimic,pentru ca voiam sa scap de "meseriasi","fete bune",manelisti,spagi, curvasaraie televizata si agramati cu diplome!
Stii ceva,sunt si oameni care merita salarii mici,pentru ca nu sunt pregatiti sa lucreze altceva si au un nivel intelectual scazut,sau pur si simplu au avut oroare de"carte"si asa cum si-au asternut,asa dorm!Cu cat sa platesti munca necalificata?Cine vrea mai mult,nu are decat...
In comparatie cu preturile platite pt marcile de top,si in comunism existau salarii mici,NUMAI CA NU EXISTAU PRODUSE DE LUX ca sa realizezi asta,in 1989 un dolar era 15 lei,asta ar fi insemnat ca salariul mamei era de $166,6...deci suntem tot pe acolo!
Numai ca neexistand produse de provenienta"capitalista"de bine,de rau,le ajungea oamenilor salriile pt niste oase de ciorba,stomacuri de pui,si alte delicatese comuniste.
Desigur daca ar disparea hainele Armani,produsele cosmetice Dior,gentile Prada ,parfumurile Chanel si masinile scumpe,oamenii ar fi relaxati,ca cei $200/luna le ajung pt niste rate la masina dacia,haine de la apaca si crema de fata doina...ceausescu a stiut cum sa inlature"ispitele"si sa-i tina in custi cuminti,chiar si cu 150-200$/luna!!
Magistral!