Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Sa ne rugam si pentru Teo Trandafir (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12351)

calator prin ploaie 04.03.2011 10:15:09

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 344523)
Draga eu nu opresc pe nimeni sa se roage,dar ce e asta ,sa promovam oameni care nu au legatura cu Dumnezeu?

Draga....NU "promovam"....ne rugam si stii de ce ? Pt. SUNT OAMENI !.....

Daniel777 04.03.2011 10:17:13

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 344526)
Draga....NU "promovam"....ne rugam si stii de ce ? Pt. SUNT OAMENI !.....

Sunt multi oameni,dar eu ,pentru neputinta firii mele,prefer sa imi indrept atentia doar spre cei binecredinciosi.

Pe pagani,eretici si pe cei care smintesc ii las in seama sfintilor,care se pot ruga pentru toata lumea...

calator prin ploaie 04.03.2011 10:20:34

E alegerea ta....Fiecare face cum simte...Si vin si ma repet cu directie : ce surprinsi vor fi unii cand in Rai vor gasi pe cine nici nu gandeau si vor vedea ca lipsesc cei la care nu se asteptau......Judecata este a LUI....nu a noastra ! Pace tie !Orice coment de acum n-ar fi decat bla bla..

costel 04.03.2011 10:21:32

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 344523)
Draga eu nu opresc pe nimeni sa se roage,dar ce e asta ,sa promovam oameni care nu au legatura cu Dumnezeu?

Daca tu intelegi prin a te ruga pentru cineva ca il promovezi, esti in mare ratacire. Sa intelegem din asta ca si atunci cand tu te rogi pentru tine, te rogi pentru promovare? Te rog sa inchidem aceasta discutie si sa-i lasam pe cei ce vor sa se roage, sa o faca linistit.

Daniel777 04.03.2011 10:26:55

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 344533)
Daca tu intelegi prin a te ruga pentru cineva ca il promovezi, esti in mare ratacire. Sa intelegem din asta ca si atunci cand tu te rogi pentru tine, te rogi pentru promovare? Te rog sa inchidem aceasta discutie si sa-i lasam pe cei ce vor sa se roage, sa o faca linistit.

Eu cred ca acest topic este si o promovare.

Daca era o exceptie,da,insa e nedrept cand sunt atatia oameni binecredinciosi in suferinta,sa alegem pe cineva in centru atentiei,care ne-a aratat doar desertaciuni,sau drumul pierzarii...

Florin-Ionut 04.03.2011 10:31:09

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 344517)
Sa dea Domnul ca acum cu aceasta ocazie ,sa-si schimbe si viata...

Asa da! Ai vazut cat de simplu a fost?

alt_inceput 04.03.2011 10:37:46

indiferent cum a fost Teodora in trecut, Dumnezeu sigur o iubeste, pentru ca El isi iubeste toti copiii, buni sau rai.

nu o promovez, nu sunt fan "Teo". eu zic sa ne rugam pt ea, pentru ca este un om la suferinta si are nevoie de rugaciune.

si va rog frumos, cine vrea si cine poate, sa nu o uite pe Gerogeta in rugaciunile lui.

Stiu ca rugaciunea colectiva ajuta foarte mult.

Daniel777 04.03.2011 10:38:02

Sa ne rugam si pentru Ritzi? Am auzit ca si ea e bolnava?

costel 04.03.2011 10:43:11

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 344541)
Sa ne rugam si pentru Ritzi? Am auzit ca si ea e bolnava?

Devii ridicol. Eu unul iti spun ca nu voi mai lua in seama postarile tale.

Marius22 04.03.2011 10:44:22

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 344536)
Eu cred ca acest topic este si o promovare.

Daca era o exceptie,da,insa e nedrept cand sunt atatia oameni binecredinciosi in suferinta, sa alegem pe cineva in centru atentiei,care ne-a aratat doar desertaciuni, sau drumul pierzarii...

Daniel, daca si Mantuitorul ar fi simtit astfel, nu ar fi intrat in casa lui Zaheu Vamesul, fiica femeii cananeence nu ar mai fi fost vindecata, femeia pacatoasa nu ar mai fi fost lasata sa-i spele picioarele cu parul capului ei. Asta nu inseamna ca o judecam pe Teodora Trandafir si nici ca o promovam.

Ma infricosez la gandul ca sunt parinti care se roaga chiar si pentru diavoli, iar eu nu ma rog de multe ori nici pentru semeni.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:54:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.