Florin-Ionut |
29.03.2011 08:51:16 |
Citat:
În prealabil postat de teodora1
(Post 350879)
Ma faci sa zambesc domnule Florin-Ionuț ce scrie in Psalmul 140, la chestia "cu cuvintele"?poftim, cacofonie deliberata sa te tachinez.si apoi la diacritice draga domnule Florin-Ionuț , dumneata scrii "Ionut" si nu "Ionuț".niciunul de aici sau de altundeva nu e in masura sa aiba "aere de superioritate" fata de altul. ma refer si la Yasmina fata de I Calin( daca am gresit numele imi cer scuze fara de respectivele persoane).Yasmina insa si-a dat seama de atitudinea ei fata de acel membru al acestui forum.tu ti-ai dat seama draga domnule Florin-Ionuț?
daca te-am suparat nu asta era intentia, ci alta: sa avem pe cineva care sa ne arate unde gresim daca noi nu vede. fara suparare, Florin-Ionut.
Iar pentru Yasmina, aprecierea mea ca a vazut ca a gresit.
|
Dragă Teodora,
Cînd mi-am creat contul nu foloseam diacriticele, probabil că am o săptămînă de cînd le utilizez. I-aș rămîne dator adminului daca ar modifica Ionut cu Ionuț - însă mă gandesc ca e imposibil, deoarece numele este folosit în cîteva mii de postări. Oricum, îți mulțumesc pentru faptul că mi-ai atras atenția.
Să știi că atunci cînd deschizi un nou topic, adminul îți scoate diacriticele din titlu, probabil ca să fie mai ușor de găsit în cazul unei căutări, ținînd cont că majoritatea românilor nu se obosesc să le folosească.
Eu nu mă supăr dintr-atîta lucru. Dacă cineva, nu neapărat tu, își permite să fie ironic, atunci o face pe propria răspundere. Riscul e al lui.
|