Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Intindeti o mana de ajutor daca puteti (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12697)

blackswan 25.04.2011 22:12:16

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 356383)
Exact , si am biruit ! Dumnezeu nu ne paraseste , indiferent de deznodamant ! Fiecaruia ii da raspuns , un anumit raspuns , si important sa-l deslusim , sa-l intelegem cat mai bine ! Doamne nu-ti intoarce fata de la noi , precum noi o facem de multe ori in inconstienta si neputinta noastra ! Amin!+

Mă bucur mult că ai biruit.

Hartford 26.04.2011 03:03:41

?

wow nici nu am stiut Cristian ca ai trecut prin asa o incercare, Dumnezeu te-a ajutat, sa dea Domnul sa-i ajute pe toti cei bolnavi care sint in suferinte

Solveig 26.04.2011 14:52:50

Cancerul nu e o ciuperca. Se vede clar la microscop (fiindca se analizeaza la microscop fiecare tumora extrasa) ca sunt celule umane, in orice caz nici nu seamana cu celulele de fungi.

AlinB 26.04.2011 21:38:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 356375)
Poate sunt exagerat , dar eu am trecut prin asa ceva , si nu SFATURILE m-au salvat , ci Bunul Dumnezeu si MEDICINA ROMANEASCA !

Ce fel de cancer?
Si ce tratament ai urmat?
Daca se poate..

Melissa 26.04.2011 22:00:23

Citat:

Exact , si am biruit ! Dumnezeu nu ne paraseste , indiferent de deznodamant ! Fiecaruia ii da raspuns , un anumit raspuns , si important sa-l deslusim , sa-l intelegem cat mai bine ! Doamne nu-ti intoarce fata de la noi , precum noi o facem de multe ori in inconstienta si neputinta noastra ! Amin!+

Imi pare rau ca ai trecut prin asa calvar si ma bucur din suflet ca ai iesit invingator! Mare ti-a fost credinta, iar rasplata, pe masura!:53:

Yasmina 26.04.2011 22:08:23

@Cristian

Si eu ma bucur pt tine,Cristian!
Ma bucur mai ales ca ai supravietuit acestei experiente,si nu-i lipsesti pe cei dragi de prezenta ta!

arwein 26.04.2011 22:55:31

Mare este Dumnezeu si multe sunt caile prin care ne ajuta!

cristiboss56 26.04.2011 23:41:01

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 356608)
Si eu ma bucur pt tine,Cristian!
Ma bucur mai ales ca ai supravietuit acestei experiente,si nu-i lipsesti pe cei dragi de prezenta ta!

Cu toată sinceritatea, și cu un mic oftat , nu-mi face plăcere a vorbi de acest episod , și în general de mine ! Ne-am îndepărtat groaznic de mult de tema și rugămintea threadului de față ! Să nu supărăm pe inițiatorul thread-ului , care poate din smerenie a ales tăcerea ! Vreau atât a spune, și cu asta numai intervin, să ne ferească Dumnezeu de o astfel de boală, și mai ales să umblii prin spitale să faci radioterapie , chinoterapie , și investigații ce parcă nu mai au sfârșit. Mult mai groaznică e atmosfera, apăsarea , TOT , când ajungi pe la Oncologie . La Fundeni , chiar la intrare , e un panou uriaș , și fiecare scrie încurajări pentru cei bolnavi , alții își scriu durerea și disperarea . . . , apoi peste tot sunt bolnavi , copii în scaune cu rotile , fără păr pe cap de la tratamente, figuri pierdute, resemnate. . ., așa că , vă rog să nu mai discutăm ! Apoi , nu-i o bucurie fără de sfârșit că ai scăpat de cancer , căci poți să te împiedici de o piatră si ai pierit . Gândul la moarte să ne fie călăuză spre trezia noastră ! Azi suntem , dar peste o oră , o zi , o lună . . . nu se știe. Bucuria de azi, e tristețea de mâine ! Iertare de redactare, dar sunt pe mobil. Noapte bună !

ioan cezar 27.04.2011 04:49:28

Citat:

Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Felicitari Cristian!
Cred si eu acelasi lucru: totul e sa deslusim raspunsul. Am avut si eu o maladie puternica si am ajuns la acelasi rezultat ca tine.
Slava lui Dumnezeu pentru toate!

indiscutabil34 19.05.2011 13:32:15

Din pacate nu te pot ajuta cu nimic:( , ma refer la bani.. dar o sa ma rog pentru sanatatea ta si sper sa strangi banii necesari pentru operatie, Dumnezeu sa te ajute.

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:47:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.