Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Statul va privatiza partial HIDROELECTRICA si romgaz. Vom plati si preturi europene (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12890)

Profetul de carton 06.02.2012 10:44:39

Jeffrey Frank este mormon! economia Romaniei este distrusa de un mormon.

stefan florin 06.02.2012 11:22:07

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 427389)
Jeffrey Frank este mormon! economia Romaniei este distrusa de un mormon.

nu prietene. Economia tarii ne-am distrus-o noi singuri, mai bine spus politicienii nostrii au distrus-o. Doamne ajuta!

Profetul de carton 06.02.2012 11:27:15

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 427404)
nu prietene. Economia tarii ne-am distrus-o noi singuri, mai bine spus politicienii nostrii au distrus-o. Doamne ajuta!

de ce au distrus-o , v-ati intrebat vreodata? pentru ca asa li s-a dictat din Occident !

stefan florin 06.02.2012 11:30:18

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 427407)
de ce au distrus-o , v-ati intrebat vreodata? pentru ca asa li s-a dictat din Occident !

nu neg lucrul acesta, dar decizia finala ne-a apartinut. Doar puteam sa ne impotrivim strainilor, dar nu am facut-o din pacate. Doamne ajuta!

Profetul de carton 06.02.2012 11:34:40

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 427411)
nu neg lucrul acesta, dar decizia finala ne-a apartinut. Doar puteam sa ne impotrivim strainilor, dar nu am facut-o din pacate. Doamne ajuta!

sa nu mai acordam credit politicii! orice partid politic este dominat de interese care nu apartin statului suveran !

Raoul 06.02.2012 15:42:14

Intr-adevar,de vina suntem noi,oamenii de rand,pentru ca stam si inghitim tot! De clasa politica nu vad de ce sa ne plangem,doar noi i-am ales. In 2000 in loc sa-l voteze lumea (adica majoritatea) pe Vadim,l-au pus la loc pe Iliescu! Pot spune ca ne-am meritat soarta! Mai rau oricum nu putea fi nici daca ar fi fost pus Becali in locul nenorocitului aceluia!

Profetul de carton 06.02.2012 15:46:30

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 427541)
In 2000 in loc sa-l voteze lumea (adica majoritatea) pe Vadim,l-au pus la loc pe Iliescu!

Vadim??? fostul general de securitate si poetul de curte al lui Ceausescu? acel om violent care minte intruna?

hydro314 09.02.2012 23:10:40

DE CE BASESCU SE CHISHA PE ROMANI!
Ce vor mormonii de la FMI mana in mana cu baietii autohtoni?
Liberalizarea preturilor LA ENERGIE SI GAZE. DEREGLEMNTAREA-pe romaneste sa puna ce pret vor ei, sa mareasca cand vor gazele si energia. De asta vrea Basescu sa vanda ROMGAZ, hidroelectrica si Complexul Energetic Oltenia. Sa puna mana pe rezerve cum a pus mana Austria pe PETROLUL ROMANILOR SI MARESC CAND VOR EI PRETUL. Si nimeni nu le face nimic.

Raoul 09.02.2012 23:27:11

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 427542)
Vadim??? fostul general de securitate si poetul de curte al lui Ceausescu? acel om violent care minte intruna?

Da,acel om,indiferent cum vrei sa il numesti! Este peste Iliescu de 1000 de ori. Ai fi foarte naiv sa crezi ca ar fi fost mai rau decat cu el...

@hydro,la ce management prost a avut Hidroelectrica... scuza-ma,isi merita soarta! La fel ca si CFR-ul! Daca vor mari pretul sau nu,privatii cel putin vor mentine hidrocentralele,dar asa nu mai au mult si risca sa se darame,lacurile de acumulare sa dispara etc. Chiar,ai vazut vreodata un lac de acumulare secat? Ce parere ai??

Theodor_de_Mopsuestia 10.02.2012 00:06:22

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 427413)
sa nu mai acordam credit politicii! orice partid politic este dominat de interese care nu apartin statului suveran !

E prima oara, dar sunt din toata inima de acord cu colegul Profetul, in aceasta privinta. De ce trebuiesa ne acrosam de modelul occidental, si sa ne lasam furati, doar pentru ca asa e trendul? A reflectat cineva vreodata cat de nelinistitor este faptul ca tot mai multi oameni gandesc "fac si eu ca e la moda/asa face toata lumea"? Specia asta, careia avem canonul sa-i apartinem, incepe sa isi piarda uzul individualitatii si ratiunii sanatoase, precum si capacitatea de a spune "nu". Stiu ca o sa ziceti iar ca rabufnesc prea tare, dar sincer, cred ca momentul prabusirii Occidentului este de dorit sa se petreaca cat mai repede. Si, inainte sa postati ceva aspru la adresa mea si/sau a ceea ce am scris, ganditi-va ca asa simteau, ca mine/altii acum, hittitii, armenii, filistinii, si, in primul rand, Poporul Ales, la adresa "Occidentului" acelui moment istoric, Asiria, acum 3000 de ani. Sau, mai aproape, multi romani, in anii '50, la adresa URSS si a comunismului.
Cand Bruxelles va arata ca Dresda in primavara lui 1945, sau ca Moscova dupa retragerea Marii Armate, atunci o sa avem si noi liniste, popoarele mici si balcanice, si dupa teoria unui presedinte cu voce draceasca, "lenese": nu ne va mai dicta cineva cum sa traim. Macar pentru un timp.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:58:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.