![]() |
Citat:
|
Va multumesc celor ce m-ati incurajat sau criticat.
Va sunt recunoscatoare pentru tot. Adversitatile nu fac decat sa ne testeze rabdarea si blandetea. Eu mai am multe de invatat. |
Citat:
Ma intreb, oare cum suntem noi inaintea lui Dumnezeu? Ne mai poate indura? Mai are rabdare cu noi? Vorbeste-i duhovnicului tau despre situatia respectiva si incearca sa te rogi pentru colegele tale. Eu am convingerea ca schimbarea celorlalti incepe cu noi insine, cu schimbarea inimii noastre. |
Citat:
"Si nu uita, mama, sa fii bun!" Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
ca nu cumva să le calce în picioare și, întorcându-se, să vă sfâșie pe voi." (Matei 7,6). Ai grija ce, cum si cui spui. |
Citat:
Asta este nivelul lor de intelegere, nu le mai judeca si ai sa te simti mult mai bine. |
Buna!
La un moment dat, în patericul egiptean, un părinte se plângea că nu are liniște în chilia sa din pricina fraților.
Când a vrut să plece, un părinte i-a spus că dacă nu-și găsește liniștea interioară și în pustie dacă s-ar duce, tot n-ar avea liniște. L-ar deranja zgomotul de la trestia mișcată de vânt, de la broaște, etc. La fel se întâmplă și în zilele noastre: la bloc bocăne cate un vecin sau da muzica tare, la servici - cum ziceai nu e liniște-, dacă nu ne găsim liniștea noastră interioară... Știu că astea sunt teorii, dar altă soluție nu știu |
și încă ceva.... toți trebuie să fim ispitiți, ca să putem lua cununa...
Mulțumește-I lui Dumnezeu că asta e patimă mică și ușoară.. |
Citat:
ElisabetaM, citeste topicul deschis de Viviana, care se plange ca una din colege i-a furat un obiect important! Vei vedea ca tu te plangi de o nimica toata! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:12:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.