Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Chemare la rugaciune individuala pentru conversia la credinta a dusmanilor ortodoxiei (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13325)

cristiboss56 18.07.2011 22:31:25

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 378924)
Cel mai bine este sa participam la Sfanta Liturghie, unde ne rugam pentru toate categoriile de oameni, inclusiv pentru cea mentionata in acest topic.

Astfel de rugaciuni se fac seara de seara , si-n fiecare dimineata , si la finalul fiecarei Catisme din Psaltira lui David si a Maicii Domnului , caci avem aceasta obligatie de a citi pomelnicul unde se aduce in discutie cele spuse aici . Nu este o noutate asa ceva !

spre_rasarit 19.07.2011 01:57:19

Cine fac rugaciunile de care zice cristi, foarte bine. Cine nu , aici e o versiune mai scurta. Copiaza rugaciunea asta pe o bucata de hartie si e bine s-o iei cand te duci cu autobuzul sau masina undeva.

Citat:

În prealabil postat de spre_rasarit (Post 378737)
Ruigaciunea ar fi cam asa:

Doamne forteza-ma sa ma mantuiesc pe mine si toata omenirea , intoarce la credinta si mantuire pe toti oamenii ce lucreaza impotriva mantuirii oamenilor ,impotriva oamenilor sau impotriva religiei celei mai bune pentru mantuire si obtinere a imortalitatii, intoarce la lupta pentru mantuirea lumii pe toate organizatiile ce lucreaza impotriva oamenilor sau impotriva mantuirii oamenilor sau impotriva Bisericii stabilite de IIsus. Doamne pazeste, intareste si binecuvanteaza calea cea mai buna de mantuire si de obtinere a imortalitatii in ochii tai si raspandeste-o pe tot globul Pamantesc. Bunule Dumnezeu desfiinteaza de pe Pamant raul incluzand aici avortul, vrajitoria si alte pacate grave si da mantuire la toata omenirea. Bunule Dumnezeu, du toti oamenii in rai pentru eternitate si da-le la toti nemurirea pierduta. Bunule Dumnezeu, te rog restaureaza toata Creatia la starea fara de pacat.Amin.

spre_rasarit 19.07.2011 06:53:00

Intr-o carte de rugaciune catre Maica Domnului este scris:
Zapisul boierului celui ce scrisese cu sangele sau l-ai scos din mana diavolului cu puterea ta cea atotstapanitoare.
Am citit undeva pe wikipedia despre intamplarea asta.

S-ar parea ca rugaciunile la Maica Domnului pot salva pe vrajitori.

DragosP 19.07.2011 07:15:13

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 378802)
@spre_rasarit, îmi răspunzi și mie tre rog?

Citat:

În prealabil postat de spre_rasarit (Post 378805)
Nu stiu de ce dar am impresia ca iti e teama de rugaciunea impotriva dusmanilor ortodoxiei.

Tocmai ti-am raspuns, daca nu iti place roaga-te cum stii.

Mor de frică, nu alta.
Nu mi-ai răspuns nimic de aceea te mai rog odată: spune-mi te rog cine a scris/de unde ai rugăciunea?

heaven 19.07.2011 07:39:51

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 379019)
Mor de frică, nu alta.
Nu mi-ai răspuns nimic de aceea te mai rog odată: spune-mi te rog cine a scris/de unde ai rugăciunea?

Si eu sunt curioasa daca iti va raspunde sau va cauta sa schimbe vorba din nou.I-am urmarit si alte postari si am observat ca atunci cand nu doreste sa raspunda unei intrebari ori omite sa o faca ori schimba subiectul deturnand atentia catre altele.De exemplu,pe un alt topic un utilizator il intrebase ce parere are duhovnicul sau despre viziunile referitoare la inger si Iisus pe care el afirma ca le-ar fi avut si nu imi aduc aminte sa fi citit raspunsul.
Adica,nu ma intelege gresit, Spre_rasarit,nu am nimic personal cu tine,insa si eu eram curioasa sa citesc raspunsurile la aceste intrebari...

Melissa 19.07.2011 08:42:59

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 379024)
De exemplu,pe un alt topic un utilizator il intrebase ce parere are duhovnicul sau despre viziunile referitoare la inger si Iisus pe care el afirma ca le-ar fi avut si nu imi aduc aminte sa fi citit raspunsul.

Da, asa e draga mea.Eu l-am intrebat si nu mi-a raspuns.:-)

DragosP 19.07.2011 08:54:40

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 379024)
...De exemplu,pe un alt topic un utilizator il intrebase ce parere are duhovnicul sau despre viziunile referitoare la inger si Iisus pe care el afirma ca le-ar fi avut si nu imi aduc aminte sa fi citit raspunsul.
...

Ei, dacă acolo este explicabil (poate) pentru că n-a apucat să vorbească cu duhovnicul său, eu i-am adresat o rugăminte simplă și clară.
Bineînțeles că nu e nimeni obligat să răspundă la ceva, dar măcar un "nu vreau să răspund" tot se poate scrie, nu?
Chestie de 6..7 ani de acasă.

Pr. Gheorghe 19.07.2011 09:32:13

Fericiti cei saraci cu duhul...!

Acum a mai ramas de stabilit daca spre_rasarit este sarac cu duhul, cam in ce proportie si totodata, daca mai are sanse de revenire!:63:

@spre_rasarit

Omule drag, o fi bine ce ceri dumneata dar nu este bine cum ceri. Daca vrei sa salvezi lumea prin "impunerea" ortodoxiei, hai sa o faci asa cum se cuvine: invata mai intai cu rabdare si staruinta cele despre ortodoxie! Fratii de pe forum ti-au atras atentia ca nu prea "le ai" dar vad ca esti ambitios si te tii tare! Bun lucru ambitia, dar canalizeaza energia acolo unde-ti va aduce folos duhovnicesc; deocamdata toata aceasta tarie pe care o arati nu face altceva decat sa-ti umfle penele si sa stii, mandria nu este bineplacuta lui Dumnezeu! Cel mandru, chiar daca are Har, il va pierde daca nu se smereste de buna voie!

Odata, un parinte intelept, fiind intrebat de ucenicul sau cel iute daca nu ar trebui sa schimbe pravila lor de rugaciune, ca toata ziua se roaga doar pentru sufletele lor iar lumea intreaga iata se afla in pericol de moarte si trebuie salvata, a raspuns, vazand inselarea: asa este, fiule, bun lucru zici, acum ca noi doi ne-am mantuit si suntem in rai, hai sa-l dam afara de aici pe Hristos si sa stam in locul Lui ca El nu prea se pricepe la treaba asta cu mantuirea lumii asa de bine ca noi!

Frate draga, de smerenie nu scapa nimeni, asa ca mai bine te smeresti tu ca sa nu te smereasca Dumnezeu si sa te cuprinda apoi si rusinea. Lasa gandul despre salvarea lumii, ca nu-i bun: iti ocupa toata capacitatea de a gandii si nu mai poti sa intelegi ca ai pacate ce trebuiesc planse. Sau mai plastic: Vrei sa incalzesti lumea care ingheata tu fiind doar un licurici bolnav?

Mihai36 19.07.2011 09:40:15

Zaharia 14 9. " Și va fi Domnul Împărat peste tot pământul; în vremea aceea va fi Domnul unul singur și tot așa și numele Său unul singur."

Ce inseamna asta?

DragosP 19.07.2011 09:57:20

Citat:

În prealabil postat de Pr. Gheorghe (Post 379048)
... Sau mai plastic: Vrei sa incalzesti lumea care ingheata tu fiind doar un licurici bolnav?

La fel de plastic: nu mai plânge la mormânt străin!

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:05:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.