![]() |
Multumire
Multumesc ca vad semeni care cauta totusi, pun lumina, langa lumina.
Si inteleg inca o data, ca intunerecul nu e culoare, e lipsa luminii. Combinatia culorilor e chiar albul. Dar albul credintei e stralucitor! |
In gandire
Citat:
Planul Fiului este pentru toata lumea, om, roman si chinez de asemenea. Nu ura credinta celor din urma, ci cauta punti spre lumina lor, caci e scris, ei vor fi primii! Cel mai frumos e cand vedem albul in curcubeul gandirii omului! Poate cineva sa zica ca Fiul e aici mai mult decat acolo, pe celalalt continent? |
Citat:
|
|
Citat:
p.s ati trecut la profil "preot". Faceti parte din cler sau v-ati referit la "omul-preot al creatiei"? |
Gandesc, ca de aia sunt prost
Citat:
Proverbul tau e ireal?! Nu vezi ca prostu are putere mare, caci ti-a aruncat o piatra mica dar grea? Stie ca inteleptul o vede, ca de aia o pune prostul in balta, in trei masuri (ferestre) si lasa doar una afara. Nu vezi ca vreau sa fac o punte...din realitate spre cartea adevarului. Eu te inteleg pe tine, dar tu nu vrei sa te intelegi... Ca sa nu i se vada jumatatea acoperita, cu ochii, ci cu sufletul. Fiul a fost acuzat ca de ce vindeca in ziua de odihna. Omul cate zile de odihna are? Afara sau aici, pe mine omul simplu, ma acuza cineva de ce voi lucra daca mi se va da de lucru, intr-o zi de luni? |
Citat:
|
El a fost trimis in lume
Citat:
Am iesit din tata catolic, botezat apoi ortodox prin voia Domnului, in nume, unde ma mai pot duce? In sus sau in jos? |
Rapunsul tau cere o intrebare?
Citat:
Nu dupa falsa placere? Te increzi in stalpii inalti, ce aduc lumina, mai mult ca si in biserici? |
Ma judeci apoi?
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:20:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.