Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Peste 8000 de amenintari cu moartea de la crestini pe Facebook (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13534)

AlinB 10.08.2011 18:51:26

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 387894)
Ce traba am eu daca nu erau crestini, am zis ca nu e importnat, pana la urma nu toti ateii sunt criminali cum nici toti crestinii nu sunt use de biserica. Apropo nu pozau in persecutati ci in persecutori.

Pai desigur, ca sa dea altora ocazia sa pozeze in persecutati si ca sa justifice ulterior actiunile adevaratilor persecutori: "iata religia este izvorul violentei sociale"..

GLAdoS 10.08.2011 19:16:31

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 387944)
Pai desigur, ca sa dea altora ocazia sa pozeze in persecutati si ca sa justifice ulterior actiunile adevaratilor persecutori: "iata religia este izvorul violentei sociale"..

Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).

Ca sa fie mai clar, ce doream eu sa zic este: chiar daca sunt un grup de atei, de crestini sau alta religie ei nu se identifica cu restul. Asa ca hai sa nu ii tot aruncam peste gard, asa cum sustinei chiar tu.

AlinB 10.08.2011 20:20:59

[quote=GLAdoS;387956]Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).

Deci daca cineva poarta un razboi in numele tau, atunci tu esti izvor de violenta.
Halal ratiune atee.

GLAdoS 10.08.2011 20:58:41

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 387971)
Deci daca cineva poarta un razboi in numele tau, atunci tu esti izvor de violenta.
Halal ratiune atee.

Alo, nenea... in numele religiei... nu inseamna "doar cu numele" ci chiar de catre adeptii ei pentru convingerile lor religioase... Nu mai fa o salata din sensul cuvintelor.
Halal cunostere crestina.

Soaree 10.08.2011 21:21:19

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 387982)
Alo, nenea... in numele religiei... nu inseamna "doar cu numele" ci chiar de catre adeptii ei pentru convingerile lor religioase... Nu mai fa o salata din sensul cuvintelor.

GLAdoS, deci daca ii dau in cap lui AlinB in numele tau, inseamna ca tu esti ala rau, nu eu? Hmmmmm !

AlinB sa te ascunzi bine, ok?

GLAdoS 10.08.2011 22:24:28

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 387990)
GLAdoS, deci daca ii dau in cap lui AlinB in numele tau, inseamna ca tu esti ala rau, nu eu? Hmmmmm !

AlinB sa te ascunzi bine, ok?

A tunat si v-a adunat, sau esti alter-egoul lui Alinus?

Soaree 10.08.2011 22:40:03

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 388011)
A tunat si v-a adunat, sau esti alter-egoul lui Alinus?

Atunci schimbam directia. Iti dau tie in cap in numele lui AlinB. Oricum nu voi fi gasit vinovat de nimic din moment ce fapta e facuta in numele lui AlinB. Ce simplu este sa ne motivam urateniile sufletesti in numele cuiva.

AlinB 10.08.2011 23:04:37

Mai nasol cand ne motivam urateniile sufletesti in numele altora care si-au motivat urateniile sufletesti in seama binelui.

Adica stam departe de religie pentru ca altii invocand religia au facut prostii.

Mama ce logica stralucita..curat murdar.

Pai sa stam departe si de fizica si de chimie si democratie si civilizatie etc. ca in numele la toate chestiile astea s-au facut nenumarate prostii.
Si aia care le-au facut chiar au crezut in valorile astea, sau erau "exersati" in domeniu, nu?

Oare de ce nu ne duce exercitiu "ratiunii" atat de departe?

ioanna 10.08.2011 23:07:30

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 387982)
Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).
.

Spuneti-mi un razboi pentru care e religia vinovata!
p.s Sper ca nu incepeti cu cruciadele … caci atunci n-are sens sa discutam, e clar ca faceti niste gafe majore, confunzand religia, adevarul ei dogmatic, cu ideologiile politice dezvoltate de oameni si (pseudo)fundamentate religios. Halal cunoastere, ignoranta crasa !

GLAdoS 10.08.2011 23:12:31

Si dai si spune Aline, motiveaza-ti explicatia in sensul cum ai inteles tu... nici nu te obosei sa-mi dai mie raspuns.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 388022)
Adica stam departe de religie pentru ca altii invocand religia au facut prostii.

Mama ce logica stralucita..curat murdar.

Am zis eu cumva ca stau departe de religie pt acest motiv? Exceleta deductie Sherlock.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:04:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.