![]() |
Citat:
Cu toate ca chiar mama mi-a zis asta, ea tot asa gandeste.... NU INTELEG!!! |
|
Citat:
+ impartasania se face doar dimineata si la slujba de duminica(dupa cum stiu eu). Oricum ar afla.... |
Citat:
Ce iti propun e sa abordezi tema mai pe ocolite vezi ce crede el despre acest "pacat", nu e nimic rusinos sa-ti intrebi parintele despre asa ceva. GL |
|
Citat:
Cred ca in cazul in care nu vad alta cale de iesire am sa readuc subiectul.. si o sa ii spun mamei ca e vorba de ceva ce am uitat sa spun la ultima spovedanie si ma deranjeaza si ca nu m-am comportat frumos cu ei si ca lucrurile astea ma supara... In afara de asta nu vad alta sansa... |
Citat:
|
Citat:
|
Dragă Marius. Nu-ți mai face atâtea probleme pentru ce spun părinții tăi, dacă se miră, dacă nu te înțeleg. Problema este a ta, nu a lor. Le spui răspicat că te duci să te spovedești și gata. Și la fel de clar cum ne-ai vorbit și nouă le spui că nu ai de gând să mărturisești păcatul despre care e vorba decât duhovnicului.
|
Deja topicul are o turnura ciudata..a mai fost ceva de genul si s-a terminat cu delete.
Chiar conta asa mult ce anume a facut? Problema vad ca in esenta e alta, si totusi unde s-a ajuns de fapt.. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:46:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.