Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   doamna Desanca Nicolai (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1382)

rebellu007 21.08.2007 11:46:08

Citat:

În prealabil postat de ancah
melbrock37: multumesc pentru explicatii. Nu am desprins din cele scrise, daca ai frecventat acel templu sau povestesti doar din cultura generala.
Toata lumea care a fost la Arad era ca vrajita. O cunostinta mi-a dat sa ascult o caseta audio cu Doamna Desanka si am ascultat-o cu atentie si cu mare grija, caci eu stiam cum e cu lucrul pe subconstient. Am retinut ca Doamna Sublinia foarte tare ca le va lipsi celor care o cunosc atunci cand nu va fi. Creea dependenta. Nu este deci de mirare, ca oamenii o "iubeau". Intrebarea e : voit sau nu?

de ce-ti bati capul cu astfel de rataciri?
chiar nu inteleg. tot ce nu e de la sfintii parinti e erezie. nici macar n-ar trebui sa te obosesti sa asculti ceva de acolo. nu stie cum te poate afecta chiar si in timp. lasa-i sa bajbaie intr-ale lor...
Doamne ajuta!

melbrock37 21.08.2007 12:45:46

Citat:

melbrock37: multumesc pentru explicatii. Nu am desprins din cele scrise, daca ai frecventat acel templu sau povestesti doar din cultura generala.
Toata lumea care a fost la Arad era ca vrajita. O cunostinta mi-a dat sa ascult o caseta audio cu Doamna Desanka si am ascultat-o cu atentie si cu mare grija, caci eu stiam cum e cu lucrul pe subconstient. Am retinut ca Doamna Sublinia foarte tare ca le va lipsi celor care o cunosc atunci cand nu va fi. Creea dependenta. Nu este deci de mirare, ca oamenii o "iubeau". Intrebarea e : voit sau nu?

Nu toata lumea ,draga mea.(vrajita).
Cine cunoaste modurile de functionare a subconstientului uman- stie intotdeauna ce face,cand face ceva.Esti informata,deci nu-i nevoie sa intru in detalii.
Vei gasi multe indicii care sustin teza ca stia exact ce face.
Ce influenta a avut asupra oamenilor o arata nu atat scrierile ei,sau scrisorile bolnavilor ci uita-te in poze- fetele oamenilor care sunt in preajma ei- sunt transfigurate.
Exista o limita,insa,dupa care aceste lucruri devin f periculoase.Ajunge sa te uiti la un om care frecventeaza aceste lucruri si vei vedea cum il transforma?Ce face din personalitatea lui?Cat mai e de liber?
Personal nu sunt interesata de nici un fel de dogmatica-ca si tine vad cand ceva incepe sa devina periculos.

In rest valabil ce am spus inainte.
Te salut

melbrock37 21.08.2007 16:02:24

Citat:

În prealabil postat de melbrock37
Citat:

Nu toata lumea ,draga mea.(vrajita).
Cine cunoaste modurile de functionare a subconstientului uman- stie intotdeauna ce face,cand face ceva.Esti informata,deci nu-i nevoie sa intru in detalii.
Vei gasi multe indicii care sustin teza ca stia exact ce face.
Ce influenta a avut asupra oamenilor o arata nu atat scrierile ei,sau scrisorile bolnavilor ci uita-te in poze- fetele oamenilor care sunt in preajma ei- sunt transfigurate.
Exista o limita,insa,dupa care aceste lucruri devin f periculoase.Ajunge sa te uiti la un om care frecventeaza aceste lucruri si vei vedea cum il transforma?Ce face din personalitatea lui?Cat mai e de liber?
Personal nu sunt interesata de nici un fel de dogmatica-ca si tine vad cand ceva incepe sa devina periculos.

In rest valabil ce am spus inainte.
Te salut

Bine,suntem aici intr-un Forum Crestin Ortodox la o tema "fierbinte"; stiam in mare ce voi gasi cand am intrat aici- motivul insa pt care sunt aici e altul si am urmatoarea intrebare pt voi:

Credeti ca e posibil sa va puneti la o parte interferentele si sa lucrati impreuna fara sa va luati unii de altii?
Mie mi-e egal din ce colt de tara veniti,in ce credeti-atata timp cat sunteti oameni si nu va feriti sa stergeti lacrimi,sa faceti munca onorifica,sa ajutati la reconstruirea caselor in zonele afectate- caut si am nevoie de asemenea oameni si vreau sa stiu pe cine ma pot baza.Am citit o parte din mesajele voastre,stiti intre timp ca nu traiesc in Romania si nu fac teorie bisericeasca-se lucreaza doar pe baza onorifica-mergi la fata locului si ajuti unde e nevoie.
Oricine e binevenit-oricine care doreste sa-si ajute semenii.
Am fost avertizata ca asa ceva e aproape imposibil de realizat in Romania-nu vad de ce ar fi,la atata lumina cata exista in tara voastra-si cum m-ati convins si de o parte si de alta ca o aveti in voi-ca fiecare parte o contesta celeilalte,ignor acum :) .

Deci,dragii mei astept feed-backul vostru.
Va saluta Mel Brock.

ancah 21.08.2007 19:19:48

Citat:

În prealabil postat de rebellu007
Citat:

chiar nu inteleg. tot ce nu e de la sfintii parinti e erezie. nici macar n-ar trebui sa te obosesti sa asculti ceva de acolo. nu stie cum te poate afecta chiar si in timp. lasa-i sa bajbaie intr-ale lor...
Doamne ajuta!

Stai linistit, rebelule. Nu constituie o preocupare pentru mine.

rebellu007 22.08.2007 00:52:10

Citat:

Citat:

Citat:

Doamne ajuta!

Stai linistit, rebelule. Nu constituie o preocupare pentru mine.

ma bucur sa aud asta.
oamenii aceia sunt ca intr-o ceata. au valul pe ochi si nu vad nimic.bajbaie pur si simplu. simt ceva ca o tulburare dar nu-si dau seama ca e de la diavol. sunt inselati din pacate. si e vai de ei.
ai grija de tine!

mirelat 22.08.2007 06:09:02

:) OK, melbrock, am si eu cateva intrebari pentru tine:

1. de ce spui "tara voastra" si nu "tara noastra"? nici eu nu mai locuiesc in Romania de la o vreme dar totusi o consider tara mea, unica si singura.

2. ce vrei sa spui prin "la atata lumina cata exista in tara voastra"? nu ti se pare cam neserios tonul asta?

3. ce vrei sa faci de fapt? ca nu ai spus nimic concret, decat "sa faceti munca onorifica, sa ajutati la reconstruirea caselor in zonele afectate...si vreau sa stiu pe cine ma pot baza".

Pai, ca sa stii pe cine te poti baza in ceva ce vrei sa faci ar trebui sa spui mai intai cine esti, ce vrei si ce oferi.

melbrock37 22.08.2007 12:05:01

Citat:

În prealabil postat de mirelat

1. de ce spui "tara voastra" si nu "tara noastra"? nici eu nu mai locuiesc in Romania de la o vreme dar totusi o consider tara mea, unica si singura.

2. ce vrei sa spui prin "la atata lumina cata exista in tara voastra"? nu ti se pare cam neserios tonul asta?

3. ce vrei sa faci de fapt? ca nu ai spus nimic concret, decat "sa faceti munca onorifica, sa ajutati la reconstruirea caselor in zonele afectate...si vreau sa stiu pe cine ma pot baza".

Pai, ca sa stii pe cine te poti baza in ceva ce vrei sa faci ar trebui sa spui mai intai cine esti, ce vrei si ce oferi.

1. pt ca e tara voastra nu a mea-vorbesc f bine limba romana,dar nu sunt roman.

2.ai vazut ironia -si asa si e gandit:dar n-o spun eu,voi o afirmati mereu in toate mesajele voastre aici
3.nu stiu in ce tara traiesti tu actual-dar banuiesc ca in west, pai atunci ai vazut ce se intelege acolo sub munca onorifica.Eu traiesc in Germania.Compara acum -daca ai cunostinta de cauza,cum se presteaza acolo munca onorifica-cu ce e la voi in tara.
Tu ma intrebi ce am eu de oferit,eu te intreb inapoi -ce esti tu dispus sa oferi din tine oamenilor.

Acum pt cei din Templul Desanka-incontinuu vorbiti de lumina,de omenie samd, dar la o adica nu sunteti nici macar atat de uniti sa va descarcati impreuna camioanele cu apa,cand vi se trimit.
Eu nu am timp de vorbarie-sapt viitoare plecam in India si lucram la un nou proiect -

Intrebarea care v-am pus-o nu trebuie sa mi-o rasoundeti mie,ci voua insiva.

rebellu007 22.08.2007 12:43:42

Citat:

Citat:

În prealabil postat de mirelat

1. pt ca e tara voastra nu a mea-vorbesc f bine limba romana,dar nu sunt roman.

2.ai vazut ironia -si asa si e gandit:dar n-o spun eu,voi o afirmati mereu in toate mesajele voastre aici
3.nu stiu in ce tara traiesti tu actual-dar banuiesc ca in west, pai atunci ai vazut ce se intelege acolo sub munca onorifica.Eu traiesc in Germania.Compara acum -daca ai cunostinta de cauza,cum se presteaza acolo munca onorifica-cu ce e la voi in tara.
Tu ma intrebi ce am eu de oferit,eu te intreb inapoi -ce esti tu dispus sa oferi din tine oamenilor.

Acum pt cei din Templul Desanka-incontinuu vorbiti de lumina,de omenie samd, dar la o adica nu sunteti nici macar atat de uniti sa va descarcati impreuna camioanele cu apa,cand vi se trimit.
Eu nu am timp de vorbarie-sapt viitoare plecam in India si lucram la un nou proiect -

Intrebarea care v-am pus-o nu trebuie sa mi-o rasoundeti mie,ci voua insiva.

fiecare padure are uscaturi. nu incerca sa generalizezi. crede-ma ca nici cu voi nu-mi este rusine. nu vrei sa stii raportul criminalitatii, al consumurilor de droguri, al bolnavilor de SIDA, al homosexualitatii, al rasistilor comparativ intre cele doua tari numite de tine. nu cred ca v-ar ajuta la fel cum nu ne ajuta pe noi cei pe care-i numesti.
stiu doar un lucru: ca germanii au samanta buna. daca ei ar trai ortodoxia cred ca ar fi niste practicanti desavarsiti. din pacate inca ratacesc. umbla pe coclauri. de aici si deraierile de care au parte...
exista si la noi voluntariat. si asta nu trebuie sa fie ceva organizat. du-te in manastiri sa vezi cum vin pelerinii si mananca, se imbraca si primesc ajutoare. dar na, nu se lauda cu asta si nici nu fac tam-tam ca tine. de aceea nici n-ai cum sa-i vezi. du-te prin tara si ai sa vezi ca, spre deosebire de germania, cineva iti va deschide usa bucuros si te va primi ca pe fratele sau. un strain ar fi privit cu circumspectie in germania. asta inseamna lumina care vine din interior. draga sau dragul meu. ca pana la urma nu mai stiu ce gen sa-ti atribui.
lumina noastra difera de a voastra priuntr-un punct esential. vine din interior si, in functie de eforturile fiecaruia, e mai puternica sau mai slaba. voi toti, dupa cum povestesti, sunteti luminati ca ateneul din bucuresti. insa dinafara. sunt spoturi pe voi de va iau ochii... insa, in interior, e cam bezna. sorry...
si imi sustin punctul de vedere. ca, daca ati trai ortodoxia, ati fi mult peste alte popoare...
Doamne ajuta!

melbrock37 22.08.2007 13:54:47

Citat:

Intrebarea care v-am pus-o nu trebuie sa mi-o rasoundeti mie,ci voua insiva.[/QUOT

Asta e raspunsul tau la interbarea mea?-intersant si pari foarte competent.Din pacate nu-mi spune nimic despre cum traiesti tu ortodoxia in viata de zi cu zi-
puterea exemplului,sti.

A fost intersant aici la voi.

rebellu007 22.08.2007 14:10:05

Citat:

Citat:

Intrebarea care v-am pus-o nu trebuie sa mi-o rasoundeti mie,ci voua insiva.[/QUOT

Asta e raspunsul tau la interbarea mea?-intersant si pari foarte competent.Din pacate nu-mi spune nimic despre cum traiesti tu ortodoxia in viata de zi cu zi-
puterea exemplului,sti.

A fost intersant aici la voi.

din pacate ortodoxia se traieste si nu se spune...
daca esti curioasa te invit sa afli singura. si crede-ma, ai sa simti ca zbori mai ceva decat in prezenta doamnei cu energii diavolesti. o sa te simti cu adevarat libera si nu constransa.
Domnul sa te lumineze !

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:47:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.