![]() |
Doamne ajuta, Jeny, sa fie bine si sa iti gasesti din nou pacea si bucuria. Gandeste-te la rugaciune ca la intalnirea cu Dumnezeu si nu vei putea sta fara ea.
|
Sa va rugati si pentru mine, Gabriela, pentru ca vorba parintelui Teofil, atunci cand uitam de Dumnezeu sa nu uite El de noi, prin rugaciunea pe care o facem unul pentru altul.
Dumnezeu sa ne invredniceasca sa ne intalnim cu multa bucurie in rugaciune. |
Sa nu-l uitam pe Liviu (Colors), multumita caruia am putut si eu sa vad filmul "Ostrovul" si caruia ii datoram mai multi niste prajituri virtuale (dupa ideea Irinei). Pana vom reusi sa i le dam (ca pana acum l-am dus numai cu vorba, sub pretextul ca suntem in post), ma gandesc sa ne rugam pentru el. Deci Liviu, "mester mare" in ale informaticii. :)
Elena |
Da ..foarte buna ideea de a ne ruga unii pentru altii prin rugaciune se deovedeste adevarata dragoste si aceasta cred ca este temelia ortodoxiei nu numai pentru cei cu care ne intelegem, radem sau cu cei care avem o prietenie veche si pentru cei care ne-au adus durere candva sau ne-au facut sa suferim..si eu as vrea sa ma incriu insa nu stiu daca voi avea puterea sa-i pomenesc pe toti...am convingerea ca acolo unde omul nu poate Dumnezeu implineste ...asa cum spunea un parinte ca duhul sfant se roaga in noi cu suspine negraite cand mintea si puterile noastre slabesc
Va rog sa-l pomeniti si pe Danion, Danion Vasile: Va rog din suflet pomeniti-ma si pe mine, ca plec spre Buzau, unde am o conferinta despre Iubirea care ne lipseste, si maine la Bacau despre duhovnic. Am avut niste ispite mari, si chiar daca m-am spovedit azi nu imi e mult mai bine. HEeeel |
Citat:
Chiar in sf. Pateric un parinte vorbea despre acest lucru De ce oare nu se implinesc rugaciunile de cele mai multe ori pentru ca omul in general cere ceva nefolositor numai cand cineva va cere cele cu adevarat folositoare atunci si celelalte i se vor aduga lui pe deasupra. Si cred ca Jeni a spus tot cand s-a lasat in voia Domnului Iar "Faca-se voia Ta Doamne" este rugaciunea suprema este una din cele 7 cereri cuprinse in rugaciunea "Tatal Nostru" pe care Insusi Mantuitorul notru ne-a dat-o ,cred ca "Faca-se Voia Ta Doamne!" cuprinde toate cererile la un loc intru intelepciunea necuprinsa de mintea omeneasca inca.. |
si pentru robii lui Dumnezeu:
Anca Andreea Andrei Bogdan Elena Florica Gabriela Iosif Iulia Iulian Jenica Maria Matei Mirela Ovidiu Simona Stefan si pentru cei care vor urma..Doamne ajuta! |
Citat:
Anca Andreea Andrei Bogdan Danion,Vasile Elena Florica Gabriela Iosif Iulia Iulian Jenica Liviu{Colors} Maria Matei Mirela Ovidiu Simona Stefan si pentru cei care vor urma..Doamne ajuta! |
stiam ca rugaciunea pentru aproapele nostru e mai puternica decat rugaciunea pe care o facem pentru noi. m-as bucura daca v-ati aminti si de mine in rugaciunile voastre aurelia- mihaela . eu voi incerca sa imi amintesc de toti , iar daca eu mai uit foaia de hartie o sa imi aduca aminte.
|
...si pentru robii lui Dumnezeu:
Anca Andreea Andrei Aurelia Mihaela Bogdan Danion,Vasile Elena Florica Gabriela Iosif Iulia Iulian Jenica Liviu{Colors} Maria Matei Mirela Ovidiu Simona Stefan si pentru cei care vor urma..Doamne ajuta |
stii tu bunul meu laurentiu..de nu mi-ar fi ajutat maicuta domnului nu as fi reusit sa am puterea, sa spun, "faca-se voia ta", poate uneori trebuie si putina "nebunie" pt a te lasa in voia Lui, dar...nici acea nebunie nu ar fi fost de ajuns de nu ar ingaduit El sa ma las in voia Lui!!!!! pt mine personal a fost o invatatura noua, dar crede-ma nu merit eu nici un cuvant din ceea ce ai scris tu mai sus in viata fiecaruia dintre noi exista momente in care renuntam sa mai luptam, obosim cum imi spunea astazi cineva, atunci intervine acel Doamne faca-se voia ta,...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:50:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.