Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dezastru in tabara de copii a Parintelui Tanase ! << sursa "Gandul info" >> (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14248)

Yasmina 17.12.2011 21:11:01

Pt cine nu se poate deplasa acolo,pe acest link sunt prezentate toate datele bancare catre conturile lor:

http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...u-cantina.html

Nicador 17.12.2011 21:23:48

Preot Nicolae Tănase
sat Valea Plopului - Prahova
0040-746 014 605

Am sa sun sa fac si eu o donatie.

Hai sa ne mobilizam.

Yasmina 17.12.2011 21:40:34

Am simtit o usoara dezamagire caci insasi Domnul a ingaduit ca acest incendiu sa se intample la un adapost de orfani,insa mi-am revenit repede gandindu-ma ca ocrotirea Domnului totusi s-a aratat in toata splendoarea ei:nu au fost victime ci doar pagube materiale.
Acum,cu ajutorul unor semeni prin care lucrarea Domnului are loc ,aceste pagube vor fi salvate.

Nicador 17.12.2011 21:45:10

Sincer sa fiu cred ca dupa ce se va trage linie dupa donatii acei copii vor avea mai multe perspective ca inainte de incendiu.

Yasmina 17.12.2011 21:47:30

Citat:

În prealabil postat de Nicador (Post 415948)
Sincer sa fiu cred ca dupa ce se va trage linie dupa donatii acei copii vor avea mai multe perspective ca inainte de incendiu.

Sa speram ca asa va fi!

AnnaKarenina90 17.12.2011 22:29:20

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 415951)
Sa speram ca asa va fi!

Poate ca Dumnezeu a ingaduit acel incendiu pentru a atrage din nou atentia oamenilor asupra copiilor si a faptului ca au nevoie de ajutor. De aceea a si avut El grija sa nu fie victime si nici pierderi prea mari. Iar acum uite ca in preajma sarbatorilor oamenii si-au intors iar privirea spre acei copilasi nevinovati si si-au gasit noi resurse de milostenie si bunatate. Astfel copiii au parte de ajutorul si sprijinul pe care il merita, iar cei care ii ajuta sunt cu un pas mai aproape de mantuire.

cristiboss56 17.12.2011 22:51:31

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 415968)
Poate ca Dumnezeu a ingaduit acel incendiu pentru a atrage din nou atentia oamenilor asupra copiilor si a faptului ca au nevoie de ajutor. De aceea a si avut El grija sa nu fie victime si nici pierderi prea mari. Iar acum uite ca in preajma sarbatorilor oamenii si-au intors iar privirea spre acei copilasi nevinovati si si-au gasit noi resurse de milostenie si bunatate. Astfel copiii au parte de ajutorul si sprijinul pe care il merita, iar cei care ii ajuta sunt cu un pas mai aproape de mantuire.

Foarte bine punctat ! Cand am postat aceasta stire , am stat putin pe ganduri , am avut o retinere in a scrie sau nu aceasta stire , pentru a nu da apa la moara rauvoitorilor de pe aici , si pentru a nu sminti intr un fel sau altul pe cei credinciosi , pentru ca exista si acest mic pericol in a aduce o umbra de indoiala in credinta unora . Repet si aici , ca judecatile lui Dumnezeu sunt deasupra judecatilor noastre , si daca toate ar fi dupa mintea noastra , mult prea nedrept si aspru pare Dumnezeu in multe situatii , dar uitam chiar vorba inteleapta ce spune ca " orice rau spre bine " , iar de aceasta data se confirma 100% !
Doamne ajuta !

Mihailc 17.12.2011 22:57:51

Citat:

Cam așa am perceput și eu acestă ”întâmplare/încercare” prin care trec supraviețuitorii masacrelor ginecologice din tabăra de la Valea Screzii. Cred că pe lângă atenția uriașă atrasă de mediatizarea generoasă din ultimele zile, ar trebui verificate cu mare atenție instalațiile electrice, cele de încălzire și cam tot ce poate produce incendiu, prin utilizare inadecvată, în incinta taberei.
Sunt sigur că Domnul va transfigura necazul lor în bucurie de ordin superior, iar emoția transmisă României va trezi cât mai mulți oameni din agitația consumistă caracteristică acestei perioade.

Yasmina 17.12.2011 23:08:07

Citat:

Asa este draga Anna,am luat in considerare si aceasta posibilitate fericita.

tabitha 19.12.2011 21:48:27

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 415852)
Ca o concluzie, lucrurile acolo sunt relativ bine organizate și mulți oameni inimoși ajută.

Dacă mergeți acolo, nu faceți ca mine: nu vă duceți în costumul de Duminică. O salopetă groasă și niște gumari reprezintă vestimentația potrivită.

Mulțumim pentru reportajul de la fața locului. Și pentru ajutorul dat mai în văzul lumii, mai în ascuns..:25:Sărbători fericite !

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:38:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.