ioan cezar |
13.02.2012 23:09:46 |
Citat:
În prealabil postat de anna21
(Post 429383)
?
Totusi nici un argument.
(Indragostit de toata faptura umana?
Eu am alt model de indragostire de faptura umana: o femeie care ingrijeste (fara nici o recompensa de vreun fel) batrane bolnave, copii orfani (voluntariat), catei comunitari (ultima data cand am vorbit avea vreo 7), pisici bolnave etc.. Nu am auzit-o vreodata sa vorbeasca despre iubire (si imi este f apropiata). )
E f usor sa vorbesti de iubire.. Iubirea de femei.
(dar nu despre calitatea lor de mama, ci despre parfum, lenjerie si alte lucruri care se incadreaza in trendul martisoare, inimioare, dar pt persoane mai sofisticate).
Dar cine chiar vrea sa faca ceva, intelege ca iubirea este atat de grea si le ne-indemana oricui, incat de va feri cu groaza sa vorbeasca despre asta.
|
Doamna, pentru Dumnezeu! faceti vreo deosebire intre o femeie care ingrijeste cateii comunitari si un scriitor candidat la premiul Nobel? Scriitorul unei natiuni se ocupa cu plasarea pampersilor? Au aceeasi datorie inaintea lui Dumnezeu si a semenilor? Au primit aceleasi daruri? Inmultesc aceiasi talanti? Au aceleasi structuri sufletesti? Au aceeasi randuiala?
Doamna, Mircea Cartarescu e scriitor!!! Din sirul care ii cuprinde printre altii pe Eminescu, pe Hasdeu, pe Ionesco, Eliade, Cioran si Sebastian, pe Blaga si pe Ion Creanga, pe Marin Preda si pe Vasile Voiculescu, pe Arghezi si pe Nicolae Labis, pe Marin Sorescu si pe Panait Istrati, pe Ioan Alexandru si pe Nichita Stanescu. Va spune ceva aceasta insiruire de nume? (nu, va rog, nu imi raspundeti la intrebare, nu vreau sa stiu, va rog mult)
Sunt uluit, iertati-ma...
Ma tem ca nu va mai raspund la postari. Sa ma iertati, sunt uluit. E vina mea.
Puneti-ma pe ignore list.
|